Prečo sa ľudia tu na birdzi do seba stále navážajú a vkuse sa s niekým hádajú a vyvyšujú sa nad niekoho? Snáď komplexy? Prečo sa nejde slušne správať aj na internete? Verím tomu, že keby sa tí ľudia stretli na živo, tak by sa pekne usmiali a prekecali by
hmm tu si honia ego ľudia na tom, že sa vyvyšujú nad iných a odvahu na to majú jedine preto, lebo tu sú anonymní a stráca sa ich pocit zodpovednosti (ak nejakí mali), lebo zväčša sú to ľudia viac či menej drbnutí aj v reáli
ja to napr. neriešim :- ) idem si vlastnou cestou, a aj keď je detinská, možno sa nechám korigovať no nie úplne ovládať - takže hoď pred seba arogantnú stenu a hejterov si nevšímaj, zrejme im tá ich inteligencia, ktorou sa neustále oháňajú prerástla "cez hlavu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Má v tom jednoducho zmätok.
V podstate to.... a potom uz len zo zvyku, lebo hadal som sa s tym clovek inokedy, tak sa budem aj dnes.
@uggla v čom si viac?
Nech si myslí kto chce čo chce.
Ja som ok a tým to hasne.
proste ked je niekto kokot, tak mu to s radostou prezradim a nemam pocit, ze si zrovna nejako specialne honim ego na kokotizme inych
a @15 jj toto tiez mantinel