@anniedecadence mne sa na jednom urobil z bohu taký zárez a aby to nevyzeralo tak šikmo opilníkované blbo, tak som všetky trošku skrátila a dnes si tak varím a pozerám: iný necht v ťahu, tak som ich skrátila znovu a úplne
a to sa mi párkrát do roka len podarí mať ich také dlhé, ako chcem (naposledy som si to zničila spálením jedného na dušičky)
mne keď rastú tak sa divne vysušia a lámu ale kúpila som si miss sporty nail expert strong growth a spomalili rast nu už neschnú....zatiaľ hmm, ale vyskúšam asi ten zinok
@mkamka spálením? auč! to sa ti ako prosím ťa podarilo? .. mne sa strašne zničili nechty, keď som si dala gélové :/ a začali sa mi lámať.. teraz sú pevnejšie aj niečo vydržia niekedy sa čudujem, že prežijú aj volejbal
@anniedecadence vieš, keď chceš zapaľovačom zapáliť kahanček, čiže to celé strčíš do vnútra (lebo vôbec zo sebou nemáte sviečku na tento účel) a zrazu je kraj tvojho nechtu oškvarený (tri dni pred stužkovou)
ale to ti ich tak vybrúsili na tie gélové, to preto sa ti zničili, nie?
@anniedecadence veď práve, od toho zinku ma odrádza akurát to, že to treba jest až po jedle tuším... a ja pravidelne nejem, teda ako, nejedávam vždy večeru alebo raňajky, vlastne jem hocikedy podľa toho kedy mi to vyhovuje a potom mám pocit že aj keď si na to spomeniem, tak ho práve zjesť nemôžem a potom už zabudnem a tá pravidelnosť je tam fakt dôležitá
@mkamka ja sa vo všeobecnosti zapalovačov bojím tak to je odvaha ešte aj s dlhými nechtami k tomu a ako vyzerá vlastne zhorený necht? to so ešte nevidela.. je čierny?
@klaudiqa9 to vážne? až po jedle? :/ o tom som nepočula.. ja si ho dám väčšinou hneď ráno a mám ho na stolíku vedľa posteli, takže nezabudnem a keby aj náhodou hej, tak si dám keď mi to napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@mkamka inak aj mne sa zlomil pred pár dňami ale ostatné som ešte neskrátila :/
ale nelámu sa mi už tak, pred tým som vôbec nemohla mať dlhé nechty :/
a to sa mi párkrát do roka len podarí mať ich také dlhé, ako chcem (naposledy som si to zničila spálením jedného na dušičky)
ale to ti ich tak vybrúsili na tie gélové, to preto sa ti zničili, nie?
skús basketbal, to je nepriateľ krásnych nechtov
noo hej :/
basketbalu sa zásadne na telesnej vyhýbam!