Ahojte, mám nepravidelnú menštruaciu a doktorka mi poradila nehormonálne lieky, (keďže nechcem antikoncepciu)...bral z vás niekto mastodynon alebo agnucaston??... aké máte s nimi skusenosti? pomohlo vám to? ...prosim poradte
to ze nechces na tento problem HAK je fajn .. osobne som mala niekolko rokov mercilon ... a trt to pomohlo, este sa mi neupravil cyklus .. sice k veci neviem napisat, len na okraj temy liecenia HAK
@mysteriousshadow konecne niekto kto pouziva aj rozum (aj tvoja doktorka chvalim, ina by uz na tebe chcela zarobit ...tieto konk. lieky nepoznam, ale ak su nehormonalne, rozhodne by som ich vyskusala...inak alechemilka velmi pomaha upravit cyklus.....
Samozrejme, že to pomáha otehotnieť keďže to upravuje celý cyklus teda aj ovuláciu, ale neboj sa nie v takom zmysle, že spermiu to donesie k vajíčku zázrakom.. budeš plodná ako by každý žena mala byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov