Kde by bolo aspon forum tohto štýlu ako je tu. Lebo už týždeň hladám niečo podobné a všade sú fóra a pokecy nejak zvláštne spravené... nejak moc prešpekulované a všetky témy podelené a zároveň si tam prip
4. neviem čo tu môže byť neprehladné. Striedajú sa tu rôzne témy tak reaguješ na tú ktorá ta zaujme a nemusíš preklikať tri stránky kým pozreš čo je nové a ak ťa zaujíma len jedna téma otvoríš si kategóriu.
a ja nevravím, že zadelenie jednotlivých tém je zlé... to je dobré... len mi vadia staršie témy, resp. to, že keď už sú staršie, nechce sa mi ich hľadať. teda ja neviem, či to niekto pochopí...
ide o to, že keď reagujem na niekoho v staršej diskusii, tak už si to možno dotyčný ani nevšimne... možno by mi stačilo nejaké upozornenie, mozno formou správy, že niekto reagoval na príspevok... alebo v tom fóre...
ach dokelu moja vysvetlovacia schopnosť zlyhala... už to nevládzem dopísať
hmm birdz 25> je podľa mňa blbosť, keď už tak by sa to malo volať Birdz-dospeláci a to môžu byť aj mladší pretože niekto je deckom celý život naopak niektorí dospievajú oveľa skoršie ... a súhlasím s názorom o starých diskusiách... v podstate tu má diskusia životnosť tak 1-2 dni niekedy aj pár hodín a keď donej niekto aj niečo napíše už si to nik nevšimne ..!!
Luc.ka ani ja nechcem byt stari, rozmyslam ze do birdzu doprogramujem funkciu "zastavenie starnutia" a ked si ju aktivujes nebude sa ti uz menit vek na webke..
ale uprimne je plan, ze sa urobi podobny birdz pre dospelych, kde si jednym kliknutim budes moct premigrovat konto. zostane ti meno, nastavenia atd.. len sa presunies z Birdzu na BirdzNeviemAkyNazov.
samozrejme bude to dobrovolne, kto bude mat pocit, ze je na birdz uz stary jednym klikutim sa bude moct prehodit na Birdz pre dospelych a tam diskutovat o nudnych dospelackych veciach ako politika a tak
@23 neboj nie... pravidlo bolo ze NOVO ZAREGISTROVANI LUDIA musia mat nejaky vek, cize sa NEMOZE zaregistrovat 40 rocny, ak sa niekto zaregistruje co ja viem v 18-tke, a nedokaze NIKDY odist z BIRDZu ani o 20 rokov, tak na neho vekove kriterium neplati. Vekove kriterium plati iba pre NOVOREGISTROVANYCH LUDI, kto uz je raz zaregistrovany moze BIRDZ pouzivat dokedy chces.....
@26 , lebo pred 3 rokmi vznikli profily a boli do 30 rokov...
PLAN JE:
clovek od 0 do 29 rokov by sa mal mat moznost regnut na BIRDZ.SK... odporucany vek je 11-26 rokov, ostatni predpokladam, ze sa tu nudia... Ak sa niekto regne a pouziva dovod, nemame dovod ho vyhanat ani po dovrseni veku, ked sa mu tu paci, nech tu je
Cize registracia vyzaduje konkretny vek, to ze tu niekto ostane aj neskor to je jeho vec...
ad BIRDZ 25+, chcel by som spustit aj BIRDZ pre starsich, ktori mozno chcu komunitne funkcie, ale nechcu sa bavit o teenagerskych veciach, ale o svojich nudnych dospelackych (ako politika a podobne)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ide o to, že keď reagujem na niekoho v staršej diskusii, tak už si to možno dotyčný ani nevšimne... možno by mi stačilo nejaké upozornenie, mozno formou správy, že niekto reagoval na príspevok... alebo v tom fóre...
ach dokelu moja vysvetlovacia schopnosť zlyhala... už to nevládzem dopísať
Ide o to aby tu názory moc nezostarli za pár rokov tu budú hlavne starší lebo aj vy starnete a potom sa tažko prechádza na iný web.
Birdz može byť ako prvej do 26 a prepojená nadstavba 25> to neznamená že by si prispieval len do jedného.
inač s tebou súhlasím...
A k tým starším diskusiam. Ja si občas kontrolujem aj či niekto prispel do staršej "Moje fora"
inak strašné, fuuuj, ja nechcem byť stará... viac ako som teraz
mno ja som to hned pochopila...ale noo neviem, ved tu mozeme byt vsetci
ale uprimne je plan, ze sa urobi podobny birdz pre dospelych, kde si jednym kliknutim budes moct premigrovat konto. zostane ti meno, nastavenia atd.. len sa presunies z Birdzu na BirdzNeviemAkyNazov.
@23 neboj nie... pravidlo bolo ze NOVO ZAREGISTROVANI LUDIA musia mat nejaky vek, cize sa NEMOZE zaregistrovat 40 rocny, ak sa niekto zaregistruje co ja viem v 18-tke, a nedokaze NIKDY odist z BIRDZu ani o 20 rokov, tak na neho vekove kriterium neplati. Vekove kriterium plati iba pre NOVOREGISTROVANYCH LUDI, kto uz je raz zaregistrovany moze BIRDZ pouzivat dokedy chces.....
@26 , lebo pred 3 rokmi vznikli profily a boli do 30 rokov...
PLAN JE:
clovek od 0 do 29 rokov by sa mal mat moznost regnut na BIRDZ.SK... odporucany vek je 11-26 rokov, ostatni predpokladam, ze sa tu nudia... Ak sa niekto regne a pouziva dovod, nemame dovod ho vyhanat ani po dovrseni veku, ked sa mu tu paci, nech tu je
Cize registracia vyzaduje konkretny vek, to ze tu niekto ostane aj neskor to je jeho vec...
ad BIRDZ 25+, chcel by som spustit aj BIRDZ pre starsich, ktori mozno chcu komunitne funkcie, ale nechcu sa bavit o teenagerskych veciach, ale o svojich nudnych dospelackych (ako politika a podobne)...
mna tieto témy celkom bavia...
...chcel som to ,že ked časom a ešte ak zavolám kamarátov či to nebude vadiť ak budú 29 a viac...