Len by som chcela s vami pokecat o nespavosti. Trpite nou? Nemyslim len nejaku dlhodobu, aj taku ze raz za cas... A co robite, ked sa vam neda spat? Mne sa to raz za cas stane, ze aj ked nejdem spat neskoro, ako som ked
ja som vecer plny energie a nie a nie spat a tak to vyzera ze do polnoci som za pc, potom este na pda skuknem nejaku epizodu serialu a zaspavam po jednej...a rano nie a nie vstat. Ked idem skor do postele, neviem zaspat, stale musim nad niecim rozmyslat...
jej, atelasil... ja počúvam hudbu, keď tak... nespavosťou som raz dlhodobo trpela, nie je to sranda, neviem, či by mi v tom období niečo okrem tvrdých liekov pomohlo... ten proces "dlhého liečenia" je najhorší... potom je len šok, že zrazu dokážem spať bez jedinkého prebudenia
ja sa cez den nedokazem ucit ... z jednej strany maju nasi nahlas telku a z druhej strany mi od susedov vrieskaju deti ... v noci je pokoj a vtedy sa ucim ... takze mam tak trocha prehodeny rytmus ... pridem zo skoly domov a idem spat tak na dve tri hodinky, potom sa zobudim ucim sa, alebo idem von, pridem domov, do tretej stvrtej sa ucim a potom idem opat spat ... mama nechape ako dokazem takto fungovat, ale dari sa mi v celku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
triky nemám, zápasím s mačiakom o miesto v posteli až do vyčerpania.
niekedy raz do mesiaca niekedy trikrát
podľa toho ako sú love xD