Ahojte......Mam taky mensi vacsi problem.......s priatelom spolu sexujeme uz dlhsi cas a je problem v tom ze som este nikdy nedosiahla orgazmus cize ma nikdy neuspokojil......uvolnena som myslim ze dost ale neviem ci je chyba vo mne alebo v nom....prosim
Ten film som nevidel ale za drvivu vacsinu neuspokojenia si mozu zeny samy tym ze su v strese alebo ze su neuvolnene alebo ze pouzivali robertka na vysokych frekvenciach a teraz to nevie ziadny muz napodobnit. takze zvalovat na chlapa je zbytocne. a ked uz tak, tak orgazmus nemate vy zeny nie my muzi
Tommyhot - asi vazne "titinou", ked ju nevie uspokojit Ale moj osobny nazor je, ze ono 15 rocne dievcatko lezi na posteli jak drevo, ledva sa pohne, ledva vzdychne, lebo picu vie, co je poriadny sex a potom by chcela poriadny orgac.
No tak tu je moja rada alebo nazor:V jednom casopise som citala o jednej dievcine taka stara ako ty 15 a mala ten isty problem...No a dovodov moze byt viac:
-nemas dostatocne vyvinute pohlavne organy
nato ,ay si dosiahla orgazmus
-dospiet k orgazmu je dost tazko ma s tym problem vela zien .
-moze to byt aj psychicka vada...napriklad ty pri sulozi myslis kedy dostanes orgazmus cize ty mozno si fyzicky uvolnena ,ale nie psychicky
-takze jednoducho sme dosli k zaveru ,ze na sex si primlada a nepripravena takze orgazmus tak skoro necakaj a neber to ako vazny problem jednoducho musis dospiet...je to to iste akokeby si dostala chut na nedozrete jablko je kysle a neda sa jest pretoze este nedozrelo a nemoze ti take jablko chutit a nebude ani rychlo sladke pretoze ty to velmi chces...nie nie na take nieco si musis pockat urcitu dobu. Tak to je asi vsetko z mojej strany
Povec to rovno jemu a nepiš to tu take hluposti ako ti mi s tym pomozeme???? alebo chod rovno ku gynekologicke DD Uz si ako z toho filmu Všetko o orgazme.... každemu vytrubuješ že nemaš orgazmus....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A o com je vas vztah ked nie ste k sebe uprimny a nekomunikujete???
ta ked si pica a musis predstierat...
NEZMYSEL
-nemas dostatocne vyvinute pohlavne organy
nato ,ay si dosiahla orgazmus
-dospiet k orgazmu je dost tazko ma s tym problem vela zien .
-moze to byt aj psychicka vada...napriklad ty pri sulozi myslis kedy dostanes orgazmus cize ty mozno si fyzicky uvolnena ,ale nie psychicky
-takze jednoducho sme dosli k zaveru ,ze na sex si primlada a nepripravena takze orgazmus tak skoro necakaj a neber to ako vazny problem jednoducho musis dospiet...je to to iste akokeby si dostala chut na nedozrete jablko je kysle a neda sa jest pretoze este nedozrelo a nemoze ti take jablko chutit a nebude ani rychlo sladke pretoze ty to velmi chces...nie nie na take nieco si musis pockat urcitu dobu. Tak to je asi vsetko z mojej strany