suhlasim s velkou vacsinou - napriklad aj toto je dôvod, nepočúvam hip hop, však to je desivé!!!!!!!
Fakt to nebola paródia?? Som zhrozená.....aaaaaa poomooc....
ďaľší....toto počúva dnešná mládež???? Utekajme pred nimi....
Inak, ty peter piper, myslím že aj slovné spojenie "hudobný odpad" je moc mocc slušné, a zároveň urážlivé pre pravú hudbu, hip hop predsa hudba NIE JE...nemá ani melódiu, ani pravé tóny, iba odmletý text teda hovorené slovo a rytmický podklad vytvorený počítačom, ani nie hudobníkom.....toť môj názor....
ten posledný týpek čo tam holý vybehne to presne vystihol, je to taká kktina...jeden by neveril,že to nebola nejaká paródia,hoci aspoň tie rýmy tam boli. ináč to bolo fakt od veci.
@15 mas pravdu hip hap hop nieje hudba ale kultura..
a poprosim ta, ak sa do toho vyznas asi hus do piva tak sa zdrz komentara....dobre?
niekto musi byt aj zrucny, aby si zohnal odniekial sample a vytvoril z nich cuduj sa svete aj dobry zvuk-teda ako pre koho...
ale na co vam to vysvetlovat, kedze setci hlasite aki ste ustretovi a kydate..co takto trosku respektovat aj nieco ine?? a HLAVNE AK to dobre nepoznate.....
Len pre VAsu Informaciu.. na slovensku existuju aj Ini ako Rytmus ci miko Mo
a toto sa nehanbili vyvesit na youtube?? sice tam je uz toho "podpriemerneho" dost... ano, aj prave preto nepocuvam hip hop a nemam ho velmi v laske... poznam pesnicky v tomto style nie velmi odlisne od tejto... ale tomu sa neda zabranit, ked nevedoma mladez na tom dobrovolne fici...
aale nenadavajte tu vsetci na hip-hop...ja to sice nemusim ale uzanavam ze existuju pesnicky, hlavne tie texty ktore maju obcas aj dobru myslienku...ale toto nikto pocuvat nebude to uz je jak v tom filme Idiokracia
@29 co by mali asi DJ s hip hop om no vidim, ze tu nema zmysle riesit tu nieco
ved Djing je jeden z elemntov hip hopu! kazda grupa ma svojho DJa..ako napr. AMO ma Viktora Hazarda co si myslis, ze to naozaj si niekde stiahne instrumentalku a do nej spravi "bum caka caka" ???
@35 lol hentie elementy hip-hopu to je taka picovina jak mraky hip-hop je premna iba hudba rap ked som prvykrat pocul od kamosky co svetko patri do tych elementov hip-hopu skoro som vybuchol od smiechu som nevedel ze za tie roky tak klesol DJing, ze sa dava do jedneho vreca s hip-hopom
Ak to nie je recesia, tak väčšiu kravinu som ešte nepočul. Okrem toho, skôr by som to bral v rámci Modra Žiara, Mac Vrabec a ne k tomu spájať Rytmusa. Rytmus je fajn, len keby až tak moc v trackoch nehrešil.
@38 za tie roky? ty co si myslis, ze je to nejaky novy boom od kedy predavaju u cinancov siroke gate???
z coho si vybuchol do smiechu? ze tam je djing, rap, grafity a breakdance? tak to ti staci teda naozaj naozaj malo...
hocaky dobry DJ ti dokaze spravit z metalove instrumentalky taku skladbu ze by si sa divil..alebo sokaze zlucit nezlucitelne. co si myslis, ze hip hopovi DJ su menej? alebo neviem ako si to predstavujes
@41 no akosi nechapem co maju spolocne tie veci DJ-bol pre mna odjakziva spajany s elektronickou hudbou, grafitty-deticky co carbu po stenach a su mi na smiech(fandim policajtom aby ich pochytali) ale tusim maju uz aj legali ci ako to taki ludia volaju tak nech si carbu tam, breakdance-isty druh tanca, ale paci sa mi ako sa vedia tocit na hlave alebo na chrbte
no ja si pod slovom DJ predstavujem ludi ako tiesto, armin van buuren, paul van dyke a pod...
tak tych DJov akych som pocul na diskotekach v mestach fakt moze robit kazdy pustit nejaky rap a dat do toho basy by som vedel aj ja s prislusnym vybavenim...
@44 vidim mily holyknajt, ze proste ty si neuznas, ze tomu jednoducho nerozumies..ale stale si budes tvrdit svoje- aj ked je to daleko od reality.. proste prepac, ale ty si taky luzerko..
taky co vie vsetko najlepsie a na vsetko nakyda aj ked sa do toho rozumie velky prd. taky...pockaj aby si mi rozumel- taky POZER...
ak by si dokazal nacmarat na stenu take "cmarbaniece" -ale zas pockaj kde ty by si videla naozajske grafity - tak potom by som pred tebou zlozila klobuk.. pre tvoju informaciu- hakovy kriz na stene nieje grafity...
@45 no v mojich ociach si presne taka ista...hras sa neustale na dokonalu s najlepsimi nazormi...nikde som nenapisal ze sa tomu rozumiem iba som napisla moj nazor, ale tebe sa ako vzdy nepaci za to, ze ho mam o 360° iny tolerancia ti nic nehovori ze
ano videl som a opat ani nevies ci som videl, ale hlavne uz tvrdis ze ja som videl akurat tak hakove krize a ze kto je looser
@46 tolerancia nulova? ja sa snazim tolerovat, ale co je moc je uz vela.. ako mozes povedat, ze by si to dokazal aj TY? citujem: "keby som mal prislusne vybavenie"
@48 ja som do toho nepicoval nahodou tiesta mam rad...iba som napisal ze davat to do jedneho vreca s hip-hopom sa mi nepaci
a to si nemyslim ani ja o svojich...nikde som nikdy nenapisal ze to co pisem je 100%-na pravda...su to iba moje subjektivne nazory nemozme mat predsa vsetci rovnaky nazor na vsetko
Nepočúvam hip - hop ani nikdy nebudem, lebo tá hudba a ani tie texty a nikdy ničím nezaujali, či neoslovili.. Nič proti tým, čo ho počúvajú(len tí, ktorí majú úroveň a nie 14ročné decká), tým, pre ktorých je to životný štýl a podobne...
Úprimnú sústrasť tomuto "raperovi" ( "spevákovi", "umelcovi"..) ..Ak si vážne myslí, to čo spieva, tak mi je ho vážne ľúto
Niet nad hardstyle (techno, trance, žiadne zmixované popové pesničky) a správny rock
hip hop nieje hudba??? mohli by sme ho porovnat trebars s nejakym death metalom a bavit sa do rana co je A co nieje hudba...
niekto povie trebars ze hh nieje hudba lebo sa tam recituje a nespieva... co je potom nejaky DnB??? vsetko je hudbA, ja som len narazal naozaj na tohto gasparka a nie aby sa tu ludia bavili co je a co nieje hudba...
Lakyho poznam osobne nie dako super, ale par krat sme sa stretli ako clovek je fajn a to co robi je predsa jeho vec, nech si robi a ked sa dakomu nepaci nech nekuka, neviem sice tiez co to ako znamnena ale viem ze prva cast klipu ma byt parodia v tej kazajke na eminema vraj a na celevrity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
no co dodat jebnuty je riadne
a toto pocuva dnesna mladez preboha...
Fakt to nebola paródia?? Som zhrozená.....aaaaaa poomooc....
ďaľší....toto počúva dnešná mládež???? Utekajme pred nimi....
Inak, ty peter piper, myslím že aj slovné spojenie "hudobný odpad" je moc mocc slušné, a zároveň urážlivé pre pravú hudbu, hip hop predsa hudba NIE JE...nemá ani melódiu, ani pravé tóny, iba odmletý text teda hovorené slovo a rytmický podklad vytvorený počítačom, ani nie hudobníkom.....toť môj názor....
priam najlepsi hudobnik na svete
je mi na vracanie
a poprosim ta, ak sa do toho vyznas asi hus do piva tak sa zdrz komentara....dobre?
niekto musi byt aj zrucny, aby si zohnal odniekial sample a vytvoril z nich cuduj sa svete aj dobry zvuk-teda ako pre koho...
ale na co vam to vysvetlovat, kedze setci hlasite aki ste ustretovi a kydate..co takto trosku respektovat aj nieco ine?? a HLAVNE AK to dobre nepoznate.....
Len pre VAsu Informaciu.. na slovensku existuju aj Ini ako Rytmus ci miko Mo
Alebo žeby predsa?? aaaaaaa..je to proste ´´pán´´
ved Djing je jeden z elemntov hip hopu! kazda grupa ma svojho DJa..ako napr. AMO ma Viktora Hazarda co si myslis, ze to naozaj si niekde stiahne instrumentalku a do nej spravi "bum caka caka" ???
ze ti lepsi nieco zmixuju ach no dobre..
z coho si vybuchol do smiechu? ze tam je djing, rap, grafity a breakdance? tak to ti staci teda naozaj naozaj malo...
hocaky dobry DJ ti dokaze spravit z metalove instrumentalky taku skladbu ze by si sa divil..alebo sokaze zlucit nezlucitelne. co si myslis, ze hip hopovi DJ su menej? alebo neviem ako si to predstavujes
no ja si pod slovom DJ predstavujem ludi ako tiesto, armin van buuren, paul van dyke a pod...
tak tych DJov akych som pocul na diskotekach v mestach fakt moze robit kazdy pustit nejaky rap a dat do toho basy by som vedel aj ja s prislusnym vybavenim...
taky co vie vsetko najlepsie a na vsetko nakyda aj ked sa do toho rozumie velky prd. taky...pockaj aby si mi rozumel- taky POZER...
ak by si dokazal nacmarat na stenu take "cmarbaniece" -ale zas pockaj kde ty by si videla naozajske grafity - tak potom by som pred tebou zlozila klobuk.. pre tvoju informaciu- hakovy kriz na stene nieje grafity...
ano videl som a opat ani nevies ci som videl, ale hlavne uz tvrdis ze ja som videl akurat tak hakove krize a ze kto je looser
uz si to hadam niekedy skusal?
kamoska to robi a vie to, mal som moznost ale nechcel som...mna to proste nebavi...
a to si nemyslim ani ja o svojich...nikde som nikdy nenapisal ze to co pisem je 100%-na pravda...su to iba moje subjektivne nazory nemozme mat predsa vsetci rovnaky nazor na vsetko
ale jednoducho Djing patri k hip hopu ci uz chces alebo nie...a hip hopovi dj su dobri!
moj frajer je DJ...par rokov... a je skvely...takze viem o com hovorim..nieje to AZ take jednoduche...a urcite to nemoze robit hocikto..
som mala wážne ujeby už som si to aj stiahla
Úprimnú sústrasť tomuto "raperovi" ( "spevákovi", "umelcovi"..) ..Ak si vážne myslí, to čo spieva, tak mi je ho vážne ľúto
Niet nad hardstyle (techno, trance, žiadne zmixované popové pesničky) a správny rock
niekto povie trebars ze hh nieje hudba lebo sa tam recituje a nespieva... co je potom nejaky DnB??? vsetko je hudbA, ja som len narazal naozaj na tohto gasparka a nie aby sa tu ludia bavili co je a co nieje hudba...
mne je to uprimne jedno
RAPERI A RAP JE ******