Ale sú špeci ionove žehličky s nejakymi plus divnými prípravkami, ktoré ti vyrovnajú vlasy na veľmi dlho. Dokým ti to neodrastie. Ale netuším kde to robia :/
to čo hovorí @9 sa volá tuším vpichnutie keratínu do vlasov. Trvá to cca 3 mesiace. Ale je to nad 2stovky(chcel som si to dať urobiť). Ten prípravok sa dá aj kúpiť+nerobí to hocijaká kaderníčka.
záleží od intenzivity kučeravosti napríklad moje občas nevyrovná ani žehlička...ale keď ich máš mierne kučeravé, alebo vlnité, zaberie šampón na vyrovnanie vlasov... alebo vyrovnávanie s kulmou
@ladyslie hej je.. najprv nejaka sracka co ti vysaje vsetky proteiny z vlasov a potom nejaka co uceluje ich strukturu po vyzehleni nech su rovne a zase doda proteiny..
@sentaro mňa už s tých "niakých" debilov snáď porazí... takto to dapadne, keď v škole namiesto učenia majú káble v ušiach a počúvajú nejakú primitívnu hovadinu typu tuc-tuc, namiesto vysvetľovania učiteľky o slovenskom pravopise
@mickeymouse1 máš môj obdiv a súhlas zároveň, lebo ja si skutočne potrpím na tom, aby bolo všetko pekne, krásne napísané tak, ako má byť ... a tí tzv. niakí debili nech si aj naďalej počúvajú, potom to zistia neskôr, že miesto tých blbostí mali dávať pozor
@mickeymouse1 Ja som slovenským jazykom a literatúrou zaujatý už od základnej školy, kde sme mali úžastnú učiteľku, ktorá to tak dokonale vysvetľovala, že som nerozumel, ako tomu niekto nemôže rozumieť ..
Literatúru mám rád kvôli tomu, že sa zdokonaľujem v písaní poviedok, slohov a románov -- ale Slovenský jazyk ma zas učí správnu gramatiku, ako čo deliť + gramatické funkcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale sú špeci ionove žehličky s nejakymi plus divnými prípravkami, ktoré ti vyrovnajú vlasy na veľmi dlho. Dokým ti to neodrastie. Ale netuším kde to robia :/
kupila som si to ale este som nemala odvahu to skusit..
a čo to je zač čo vtom je ? je tam veľa chémie ?
» www.gshair.cz/image.ashx?src=...