ludkovia mám taký problém:že rád by som sa bozkával s mojou babou ale vždy keď mám šancu ju pobozkať tak sa zľaknem a vycúvam.potom sa vždy musím uspokojiť s bozkom na rozlučku.čo mám robiť???
hmm. to je akési podivné. nepíšeš koľko máš rokov?
hm, ale to nie je až také podstatné. pozri, poviem Ti k tomu toľkoto: je to TVOJE dievča, to znamená, že je ozaj veľká pravdepodobnosť, že Ťa má rada, páčiš sa jej a ONA to chce rovnako (ak nie viac ) ako Ty. potom nie je problém.
čoho sa bojím? že to bude zlé? že sa nebudete vedieť akosi "skoordinovať"? že to budeš robiť čudne?
NIE. môžem ´Ta ubezpečiť, že sa toho ozaj báť nemusíš. nerieš to. skrátka, keď bude vhodná chvíľa, tak sa k nej skloň a pobozkaj ju najprv jemne, nežne, len tak. budeš cítiť, či Ti to ona opätuje. určite áno. držím palce pri bozávaní- to je jedna z najkrajších činností, čo môžu dvaja spolu robiť. tak s tým neotáľaj a šup!
P.S: ak Ťa ešte mátajú také veci ako zápach z úst, pomoc: žuvačka.. atď alebo že by Vás pri tom niekto vyrušil, pomoc: choďte tam, kde budete mať súkromie. ešte raz: drž sa
no v 20 rokoch urcite ale ked este nemas ziadne skusenosti da sa to aj takto riesit ... samozrejme zalezi to aj od toho kto ma aky zaludok ale pytam sa mozme cokoladu posudzovat bez toho aby sme ju ochutnali?
no co aspon som povedal nieco originalne reciciek typu to vie kazdy prvy krat je to tazke ale kazdy si tim musi prejst,neboj je to instinkt bla bla bla ! bla bla bla! bla! uz je dost popisanich v rubrike love-sex a keby pomahali nebola by tu teraz tato diskusia
ono to ani tak nie je o hormonoch ale o technike kazdy hovori je to lachke a mnoho ludi si ani neuvedomuje ze to robi na **** a potom len medzi kamaratkami klebety padaju
Najpred ho musis vzrusit,ze si rozopnes kokot a posolis si zlatou zilou pysky a potom musis zobrat UNC 209 a ist nabagrovat kvalitne psie mrtvoly na lunik 9.Ked sa ani potom nepostavi kokot,treba,aby si podojil kravy mucnice a polial kokot zincicou od bacu Imra.Potom budes musiet putovat do Mekky,Budha ti ukaze lave vajce a budes moc fajcit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hm, ale to nie je až také podstatné. pozri, poviem Ti k tomu toľkoto: je to TVOJE dievča, to znamená, že je ozaj veľká pravdepodobnosť, že Ťa má rada, páčiš sa jej a ONA to chce rovnako (ak nie viac ) ako Ty. potom nie je problém.
čoho sa bojím? že to bude zlé? že sa nebudete vedieť akosi "skoordinovať"? že to budeš robiť čudne?
NIE. môžem ´Ta ubezpečiť, že sa toho ozaj báť nemusíš. nerieš to. skrátka, keď bude vhodná chvíľa, tak sa k nej skloň a pobozkaj ju najprv jemne, nežne, len tak. budeš cítiť, či Ti to ona opätuje. určite áno. držím palce pri bozávaní- to je jedna z najkrajších činností, čo môžu dvaja spolu robiť. tak s tým neotáľaj a šup!
P.S: ak Ťa ešte mátajú také veci ako zápach z úst, pomoc: žuvačka.. atď alebo že by Vás pri tom niekto vyrušil, pomoc: choďte tam, kde budete mať súkromie. ešte raz: drž sa
Inak Roller, si nevidel film Hitch? Tam to Kevin James tiez nacvicoval s Willom Smithom
Z filmu: "Chlap musi urazit 90% cesty. Zena tych zvysnych 10..."
Tak smelo do toho. V najhorsiom dostanes facku Nic strasne...
Tu pomôže asi iba Nike heslo: Just do it!
miške:veľka vďaka skúsim čo si poradila...aspoň bude sranda