neviem ako ostatní - ale mne sa často stáva to, že si chcem pozrieť ako kto hlasoval - bez toho, aby som zahlasoval, či už predtým ako sa na to pozriem, alebo potom.
ja najprv zahlasujem a až potom pozriem svoje výsledky, ale máš pravdu, že možno to niekoho ovplyvní, ale nechcem to kvôli tomu, že často ma zaujímajú aj výsledky ankiet, ktoré sa ma už priamo netýkajú, prípadne v možnostiach nie je možnosť, za ktorú by som chcela zahlasovať a aj tak chcem vedieť ako hlasovali ostatní.
bola by to vacsia sranda miestami a aj by to mohlo sposobit, ze by hlasovalo viac ludi, ale to zase nemusi byt vzdy ziaduce, zvlast ked sa vyskytne situacia ako opisuje @james144 , vtedy to uplne znehodnoti hlasovanie, ak niekto bude hlasovat len preto, aby videl vysledky. nie ze by tie hlasovania boli vo vseobecnosti dake spolahlive...ale aj tak no. neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale dal som ano