mozno tato diskusiapre vas ani nema vyznam ale pre mna hej lebo ja uz neviem co mam spravit.proste mam problemy vo vztahu a to dost velke...stale sa s priatelom pohadame na volovine, väcsinou sa urazim ja no a vcera to bolo dost huste nieco som sa ho spyt
Tak sa nespravaj ako decko. Ale problem je ze si decko. A ked chces nadohou neco zmenit tak napr. zacni tym ze sa nebudes pytat ludi na internete, ktori ta nepoznaju, nevedia nic o tvojom cavovi, o tebe a o vasom vztahu... Co takto to riesit u kamaratov, resp. nech ti oni poradia. Ci na to mame moc velke ego aby sme si nechali neanonymne poradit? HM? Btw. moje prispevky casto obsahuju vulgarizmy tak aby som nevysiel z cviku: Si proste sprosta scanda, co nie len ze sa sprava ako soplave decko ale nim aj je. Prestan pisat kokotiny a chod sa hrat na piesocek alebo s barbinami.
AAAAAach, jo... vek uz na to snad mas, aby si mu veela rozumne povedat co ti prekaza... ak mu to nedocvakne aj potom, zacal by som na tvojom mieste uvazovat ci je pre teba ten pravy.... ale rob co chces
Alibi: predpokladam ze je od teba o nieco starsi (povedala si: "ze som prenho mlada") tym padom prenho decko asi si... Btw a si decko aj pre stat, neber to v zlom, ale mas len 15 a ako kolvek mozes byt psichycky vyspela nemozes popriet ze decko si az do 18tich..
Mozno beres ten vztah az prilis vazne a povedz mi jedno. Preco sa urazas? Mna ked niekto zhodi pred kamosmi, tak bud mu to vratim alebo sa zasmejem pomyslim si svoje, zhodim sa sam a nakoniec je z toho pekna sranda.. Este si mlada na to aby si zivot brala vazne, proste ber to s usmevom, zasmej sa na sebe (v duchu sa zasmej na nom aky je trapny a je to).. ale ked ta to moc sere, tak sa s nim rozid, lebo zjavne si ta nevazi tak ako by mal..
ahoj. pozri, mas 15rokov, preto sa tvoj "priatel" nesmie cudovat, ze sa správas ako decko. ak ťa miluje, ako to aj tvrdí, nevie co znamená milovat. moja dobrá priatelka povedala: "Milovať znamená ziť aj s chybami cloveka, ktorého lúbim." Ak si z teba robí srandu a dáva za pravdu jeho kamosom, tak nech chodí s kamosmi a nie s tebou.Mal by si ťa vázit, tolerovat ta.
Majlos: aj ty si presiel tym vekom tak sa nehraj na prilis velkeho len preto ze mas o 5 rokov viac ako ja a ani nevies s kolkymi ludmi som to uz preberala
Smuny: pekny vyrok..pravdivy
Tommyhot: mozno sa urazam pre malickosti ale aj teba by to nasralo keby tvoja frajerka robila veci ktore ti vadia aj po tom co jej to 3x zopakujes nech to nerobi
Alibi nie malickosti ma nerozhadzu.. ale tak hej pravdepodobne by ma nasrali veci ktore mi vadia.. a vlastne ma sere s tym ze si pri mne zapali len pre to ze tam fajcia aj ostatni, pri tom vie ze mi to nehorazne skodi (mam naznaky astmy, ale k doktorovi sa mi nece ist..), ale to ze si zo mna robi picu pred kamosmi to mi nevadi, ja jej to velmi rad vratim.. za to by som sa urcite nenasral..
Ty picka sprosta, si zober ze 5 rokov su 2/3 tvojho zivota, a z toho jednu tretinu si nepametas, dalsiu si stravila na pieskovisku a dalsiu sa len pokusas zorientovat v tomto skurvenom svete.
A jak uz tu napisali, bud sa prestanes urazat a vzduvat alebo sa s nim rozid.
skus si s nim o tom este pohovorit medzi styrmi ocami, ked ti to tak prekaza a vysvetli mu, ze ta to zranuje.
Mas len 15 a mozno sa este aj obcas spravas ako decko, to neviem. Ale ked ta tvoj priatel lubi, tak by ta nemal zhadzovat,ak ti tym ublizuje a brat takú aká si.
Aj ked ja osobne som za kazdu srandu a nevidim natom nic zle, ked si robim zo svojich kamaratov srandu.
A ak to bude robit aj dalej, tak to nemá podla mna asi cenu. Mozno sa chce len ukazat pred svojimi kamosmi, aky je vtipny a teba berie len ako zabavku.
Alibi: ak si to uz s kamoskami rozoberala( abo aj s inymi) a nevedeli ti poardit, tak oki, ze sem pises. A chodis s nim 8 mesiacov? To si s nim zacala chodit uz ako 14-rocna a tak dlho vam to vydrzalo?..omg...akoze, nic v zlom, ale myslim si, ze este nemas tolko rozumu abo hrdosti v sebe, aby si si dokazala zbalit kufre a vyjebat sa nanho...on ma estelen 18 a v takom veku v mnohych pripadoch(nikoho nechcem urazit a poznam aj kopu vynimok...takze nie ze mi tu vynadate )chlanom drbe na lebenu, proste nimi hadzu hormony a ty s tym nic neurobis...ked si to tak zhrnieme: uraza taa zhadzuje pred kamosmi,a aj ked si mu povedala, ze ti to vadi, tak ta odbil, ze si decko; nevazi si ta, netoleruje...a myslim ze ta aj balamuti ako velmi ta lubi...
Tak nechapem, na co este cakas?!...sa nanho jednoduhco vyser! A prosim, usetri ma takych reci, akoze je to tazke...pretoze keby mna priatel netoleruje a uraza ma, tak nebolo by pre mna absolutne tazke ho kopnut do riti!
ja mam taky problem ze ona je este panna a povedala mi ze to este nechce a ja som ju pochopil to je vporiadku ale chce somnou rozist lebo zevraj mi ide iba nato ale to neni pravda a ze sa deju veci narychlo ale ja jej vravim ze nechcem na nu siahat ked nechce a neviem co mam robit ved ju lubim a nechcem snim rozist nevie mi niekto pomuoct??? proszim vasz. Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Alibi: predpokladam ze je od teba o nieco starsi (povedala si: "ze som prenho mlada") tym padom prenho decko asi si... Btw a si decko aj pre stat, neber to v zlom, ale mas len 15 a ako kolvek mozes byt psichycky vyspela nemozes popriet ze decko si az do 18tich..
Mozno beres ten vztah az prilis vazne a povedz mi jedno. Preco sa urazas? Mna ked niekto zhodi pred kamosmi, tak bud mu to vratim alebo sa zasmejem pomyslim si svoje, zhodim sa sam a nakoniec je z toho pekna sranda.. Este si mlada na to aby si zivot brala vazne, proste ber to s usmevom, zasmej sa na sebe (v duchu sa zasmej na nom aky je trapny a je to).. ale ked ta to moc sere, tak sa s nim rozid, lebo zjavne si ta nevazi tak ako by mal..
inak kolko ma rokov? ak smiem vediet..
Smuny: pekny vyrok..pravdivy
Tommyhot: mozno sa urazam pre malickosti ale aj teba by to nasralo keby tvoja frajerka robila veci ktore ti vadia aj po tom co jej to 3x zopakujes nech to nerobi
A jak uz tu napisali, bud sa prestanes urazat a vzduvat alebo sa s nim rozid.
Mas len 15 a mozno sa este aj obcas spravas ako decko, to neviem. Ale ked ta tvoj priatel lubi, tak by ta nemal zhadzovat,ak ti tym ublizuje a brat takú aká si.
Aj ked ja osobne som za kazdu srandu a nevidim natom nic zle, ked si robim zo svojich kamaratov srandu.
A ak to bude robit aj dalej, tak to nemá podla mna asi cenu. Mozno sa chce len ukazat pred svojimi kamosmi, aky je vtipny a teba berie len ako zabavku.
Alibi: ak si to uz s kamoskami rozoberala( abo aj s inymi) a nevedeli ti poardit, tak oki, ze sem pises. A chodis s nim 8 mesiacov? To si s nim zacala chodit uz ako 14-rocna a tak dlho vam to vydrzalo?..omg...akoze, nic v zlom, ale myslim si, ze este nemas tolko rozumu abo hrdosti v sebe, aby si si dokazala zbalit kufre a vyjebat sa nanho...on ma estelen 18 a v takom veku v mnohych pripadoch(nikoho nechcem urazit a poznam aj kopu vynimok...takze nie ze mi tu vynadate )chlanom drbe na lebenu, proste nimi hadzu hormony a ty s tym nic neurobis...ked si to tak zhrnieme: uraza taa zhadzuje pred kamosmi,a aj ked si mu povedala, ze ti to vadi, tak ta odbil, ze si decko; nevazi si ta, netoleruje...a myslim ze ta aj balamuti ako velmi ta lubi...
Tak nechapem, na co este cakas?!...sa nanho jednoduhco vyser! A prosim, usetri ma takych reci, akoze je to tazke...pretoze keby mna priatel netoleruje a uraza ma, tak nebolo by pre mna absolutne tazke ho kopnut do riti!
A k zakladatelku poprosim o precitanie diskusie: ako zalozit jebnutu diskusiu...