Neviem čo mám robiť; Môjmu dobrému kamošovi sa asi mesiac páči jedna baba z intráku. Je to strašne fajn chalan, ale strašne naivný. Tá baba vie o jeho citoch a živí vňom nádej a pritom na izbu si vodí iného a von baviť sa chodí zase s iným. Včera sa tento
trosku brutalne, ale vyfackat a vykricat...no mala by to urobit ona, ale hadam vyprask pomozej, aj ked to bude od teba.....ineee nic nepomoze....ja teraz nemozem naskrabat 10juro a on da 13....juch, asi je pekne poblazneny...no ale chapem ho
@Kosmiklove neboj sa aj taky ludia existuju a nie je ich malo ...
nechcem byt cynicky ale mozno najlepsiei by bolo aj to aby sa naozaj poriadne popalil a nabuduce si uz bude davat velky pozor a nenecha sa takto vodit za nos
Pernik je zase najmudrejsi ako tak citam, ale narazam len na to,ze mozes aj slusnejsie na to ist inak suhlas. Ta baba je riadna kurva a nejde mi do hlavy, ze to este nevie,ale ved ako moze ked pises ze podnika a ona je na intraku, kde on nevidi a nemoze? Len mu to povedz cim skor a nech nazabija zbytocne cas a nevyhadzuje peniaze len tak, aj ked vravis, ze to pre neho nic nie je ale dnes 13 eur zajtra 10, pozajtra 20 a hned je to pekna sumicka, ktorej by sa uprimne potesilo mozno uplne ine dievca,lepsie a nie tak skurvene...
Nechaj ho tak nech sa popáli keď je slepí a ešte k tomu naivný hlavne sa do toho nestarať lebo budeš najhoršia ty nakoniec ako to väčšinou býva ak chceš mu povedz s kým ma tú česť ale ako si to vezme to je už len jeho vec nech si večeria s kurvičkou ak ju slepo ľúbi. Ale nechápem prečo mu pomahaš ak vieš čo je to za dievča všetci ste tam nejaký zvláštny či akí ale však v dnešnej dobe sa tomu netreba ani čudovať
Ved to mas prakticky jedno, ale ak mu to vsetko povies, aj, ze si ho zavadzala, lebo bol truhlik, ale ze dalej sa uz neda a je uplne mimo reality, tak tvoja karma stupne asi o 500%.
@Lucinkahc Malých detí? Tvoj názor by som bral keby si mala 25 a viac, ale máš čerstvých 18, tento príspevok od teba znel prinajlepšom smiešne až trápne
@Pyrrhos Suhlasim s tebou "cim skor tym lepsie" alebo "lepsie neskor ako nikdy". Ale este horsie je alebo rovnako hrozne ked ta baba podotykam "baba" fajci alebo jedno s druhym alebo nebodaj droguje. Tak to uz je potom ta dotycna fakt nadne. Este ked chalan tak ano ako tak ked fajci a pije ale baba noo to nemam slov.
A Ty - akú tam hráš roľu? Možno keby s tou bukrétou lietal po tom intráku sám a načapal ju s iným v závese ... (- a nedajbože sa kočka na večeri dozvie že je podnikateľ, možno zapracujú mozgové závity a ... - budeš Ty už mu môcť neskôr "otvárať oči"...!) Si myslím: Povedz pár vetami, prečo mu nemieniš v jeho ilúziách pomáhať a ruky preč. Ak ho máš rada, po tomto si spravila všetko, čo bolo v Tvojich silách..! Zaľúbený neuverí Tvojim rečiam. Iba musí pochopiť dôvody, prečo končíš. Ostatné je jeho vec. Nech ho máš akokoľvek rada...
@Lucinkahc Ale pozor, toto je forum na vyjadrovanie názorov na vlastnú tému. Nikoho som nepasoval za kokota alebo piču, ja som tam dodal isté slovné spojenie "no ja si myslím" ...
...myslieť si niečo a vedieť to sú dve rozdielné veci, keď to pochopíš ozvy sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
On má 25 a podniká, takže pre neho 13€ je ako pre mňa 3.
nechcem byt cynicky ale mozno najlepsiei by bolo aj to aby sa naozaj poriadne popalil a nabuduce si uz bude davat velky pozor a nenecha sa takto vodit za nos
a @kosmiklove , ty radšej čuš...
...myslieť si niečo a vedieť to sú dve rozdielné veci, keď to pochopíš ozvy sa...