Mám taký menší problém. asi pred rokom som bol zamilovaný do jednej kamarátky. Chvíľu sme čosi spolu aj riešili vyspali sme sa spolu.... po nejakom mesiaci to skončilo. Sem tam som si na ňu spomenul ale nič extra. Lenže teraz som stretol jedného chalan
@neznaju a akou "nahodou" si potom z neho "dostal", ze je gay? Lebo na jednej strane tvrdis, ze vravi, ze nie je. Ale na druhej strane si to z neho dostal...
Drahý priateľu. Z čiste vedeckého hľadiska zrejme trpíte Primulushyperxendirs jeblis - teda chronickou demenciou. Príznaky sú rôzne, je prakticky nemožné zrátať a spísať všetky jej účinky. Váš prípad je však zaujímavý, mohol by som Vás, s Vaším láskavým zvolením, študovať? Nemusíte sa obávať, v rámci štúdia chronickej demencie netreba používať žiadne drastické metódy.
@neznaju A mal si aj nejaké iné baby okrem tej kamarátky? Lebo tu hovoríš len o jednej babe. Ak si mal predtým aj iné baby a teraz prišiel ten chlap, tak to pre teba môže byť šok. Ale ak si mal len tú jednu babu, tak by som sa ani nečudovala. A keby si aj bol gej - čo je na tom? Ved si sa s tým narodil a to sa vyliečiť nedá a ostane ti to do konca života.
@mefistofel@6 tiež si myslím ja by som prijala chlapa bisexuála už len z toho dôvodu, že ľudia od prírody nie sú monogamní tak keby si spestroval sexuálny život s chlapmi vôbec by som nežiarlila a boli by sme spokojní obaja
mam rada tieto homofobne reakcie zakazdym ked dojde na tuto temu co sa tvojho pripadu tyka, je mozne, ze si bi alebo len trosku zmateny, preto nerob unahlene zavery zbytocne. hlavne bud k sebe stale uplne uprimny ohladom toho co citis, to ti dost pomoze najst sa uz len to ze takto rozmyslas nad nejakym inym muzom nie je bezna zalezitost, to este neznamena ze je to zle a nespravne. ja by som sa este na tvojom mieste poradila s psychologom, moze ist totiz len o nedostatok urcitych hormonov v tvojom tele, ale to je na dlhsiu debatu v kazdom pripade, ak by si chcel, pokojne sa mi ozvi do TS a mozme to prebrat bez takychto velmi tolerantnych a ludskych komentarov
@dokonalygentleman nie? tak to si asi jediny exemplar tu ktory by ten tvoj vyssie uvedeny prispevok nezobral ako urazku takze asi si myslim ze tvorca fora nebude jediny ktory trpi "Primulushyperxendirs jeblis - teda chronickou demenciou." ale aj ty ( a sorry ze nevykam ale povazujem to za trapne v tejto situacii) inak prajem pekny den
@alroune slečna, nebudte vzťahovačná. V dobrom úmysle som chcel istého pána skúmať. Nič viac nič menej. V dnešnej dobe je, ako vidím, čoraz viac ľudí vzťahovačných, precitlivených, nespokojných, utláčaných, utiahnutých, ukrivdených... Drahá slečna, ak by som jeho nazval ,sprepytujem, magorom, sviniarom alebo iným hanlivým pomenovaním, bol by som ochotný prijať Vašu kritiku ako objektívnu. Nakoľko sa však skutočne jedná o chorobu, a to si pozrite aj v múdrej knižke, nevidím dôvod urážania sa na margo už spomínanej veci. Diagnóza nieje urážka. Alebo sa snáď urazíte na doktora , ktorý Vám oznámi, že máte chrípku? Asi nie. Nieste do oblasti medicíny očividne zasvätená, tak sa mi, pri všetkej úcte, nepleťte do fachu.
Čo sa týka môjho duševného stavu. Ako vidíte, ste jediná ktorá reagovala na môj príspevok. Chápem, že ste plná súcitu, je to veľmi pozitívna vlastnosť a ja Vám to kvitujem, ale toto skutočne nieje miesto, kde by ste sa mohli hrať na Matku Terezu. Takisto prajem krásny deň
@emilywolf predtým boli ešte dve ale tá jedna to by som ani nerátal pretože to bolo v druhej na základke, to bolo nevinné držanie za ruky obyčajné bozky držalo nás to dva týždne
@dokonalygentleman hej a vy tu pouzivate detinsky alibizmus myslim ze s prepacenim by som musela padnut na hlavu aby som ti uverila ze to nebolo tak myslene ako by to pochopilo asi 99 percent citatelov. Nepovazujem to ani za vtipne skor je to ubohe posudzovat demenciu na zaklade jedneho prispevku na birdzi a ked sa uz hras na takeho inteligenta pan dr. Frankenstein ....
@alroune a prečo posudzujete na základe jednohé príspevku vy mňa? Drahá slečna, stále tu bezducho mlátite kladivom po majzli, a ako jediná sa cítite ukrivdená. Nebuďte sentimentálna. Ak vo Vás však konverzácia so mnou zanecháva pozitívnu duševnú stopu, a vy máte pocit, že mi musíte stále písať, tak prosím, veľmi rád si na Vás nájdem čas..
@dokonalygentleman ja sa necitim byt ukrivdena ani dotknuta ani nic podobne len sa mi nepaci ked niekto bezdovodne na zaklade fora odvodni psychicku poruchu aspon si to priznaj ked uz nic ze to bolo trosku ubohe a je jedno kto by nieco take napisal ci ty alebo prezident reagovala by som rovnako a to je vse dufam ze si tvoja malickost vezme ponaucenie a nebude bezdovoden urazat ludi amen ........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
počkaj nieje to možné ?
si definitívne gay
a ty si asi BI
@echoechoecho ako to teraz myslíš že fejk???
,,To ze je gay to som z neho dostal nahodou."
lebo to akosi nechapem...
Ak nie je: co teda tvoj kamos je? a potom si asi bi..
??
Čo sa týka môjho duševného stavu. Ako vidíte, ste jediná ktorá reagovala na môj príspevok. Chápem, že ste plná súcitu, je to veľmi pozitívna vlastnosť a ja Vám to kvitujem, ale toto skutočne nieje miesto, kde by ste sa mohli hrať na Matku Terezu. Takisto prajem krásny deň