Potrebujem pomoc...môj chlapec by hrooooooooozne mooooooooc chcel mať w posteli dračicu,ale ja som skôr iba prítulné mačiatko,čo sa chce maznať...Ja sa skrátka neviem v posteli odviazať,nie,že by som nerada skúšala niečo nové,ale vyhovuje mi skorej to,čo
mala som rovnaký problém. nakoniec ma dotyčný dotlačil k sviatosti manželskej a potom sa to všetko zmenilo. doslova si sex vynucoval, že je to vraj moja manželská povinnosť, no žial mal pravdu, a vtedy som sa z rítulného mačiatky úplne zmenila. nielen že som sa nespoznávala ja, ale ani moja drahá polovička ma nespounávala. a nakoniec to dopadlo tak, že prehlásil, že som príliš náročná a šiel si za inou. to je gól, že? samozrejme máme teraz pred rozvodom a ja mám niekoho, kto nie je ako ostatní, nejde mu len o to jedno. takže stačí niečo nečakané na to aby sa mačiatko dokázalo zmeniť na dračicu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme