Neviete o niecom,co by sa dalo v ramci presova zlepsit?vytvorit?
chodim na skolenie,ktorych ucelom je vytvorit nejaky projekt..dostaneme 200 eur a mozeme ich vyuzit na vytvorenie nejakeho projektu-napr.oprava ihriska,citacky v kniznici..a projekty,ktore som chcela urobit sa zrusili..nemate nejaky napad v ramci presova?
hmm to znie zaujímavo no ja by som určite urobila nejakú prezentačku útulku... proste nejaku akciu, ktorá by zviditelnila útulok a dala ľuďom najavo, že pomáhať treba aj zvieratám ale tak to je už o tom, k čomu má ten dotičný človek čo to organizuje vzťah ... napr. v Košiciach sa takéto veci so zvieratami a útulkom robia dosť často..v Prešove niečo také strašne chýba
@kahermilin čo takto postavenie...volejbalove ihriska...futbalovych je vsade az az....ale normalne miesto kde by sa dal zahrat volejbal...aspon ja o niejakom neviem...
asi by som sa snažila zorganizovať v spolupráci s útulkom, alebo KS (neviem čo tam máte), nejakú orieškiádu spojenú s prezentáciou opustených psíkov bez domova na nejakom cvičisku, kde by som umiestnila agility a poprosila by som či by sa nezúčastnili v programe ľudia z kynologického klubu, našla niekoho kto by vystúpil s dogdancingom a už máš program. Dala by som nejaké symbolické vstupné čo by bola vlastne zbierka pre ten útulok. Určite to poznáš, je toho veľa a máva to veľkú odozvu, lebo v mestách je veľa psíčkarov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov