Naša kráska Janka mi dala vniknutie a tak sa pýtam. Čo sa vám podarilo nájsť za posledný rok? Kľúče, panictvo, mobil, hrdosť, slobodu, peniaze, frajerku, čas... abstraktné aj konktrétne veci.
našla som si dobrú robotu toto leto na horskej chate, teraz na zimu som si našla teochu horšiu robotu nevadí, jednu zimu prežijem, možno to nebude také zlé ďalej som si našla dosť veľa nových kamarátov najmä v horách a na hory, na lezenie a podobne, našla som samú seba, našla som svoje šťastie v živote
-kopec kníh, hlavne psychologickej literatúry pri sťahovaní knižnice, ktoré nemali svojho majiteľa
-slobodu, ale to je na dlhšie a nie všetko je na tom pozitívne
-odvahu, menej trémy
-seba v práci, ak sa nič nezmení, budem tam dlho ešte
-snáď aj protilátky proti covidu
-včera 17 evri dokopy na 2 žreboch vianočnej lotérie od švekry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
našla som si dobrú robotu toto leto na horskej chate, teraz na zimu som si našla teochu horšiu robotu nevadí, jednu zimu prežijem, možno to nebude také zlé ďalej som si našla dosť veľa nových kamarátov najmä v horách a na hory, na lezenie a podobne, našla som samú seba, našla som svoje šťastie v živote
Jo a asi som sa naučila odpúšťať..alebo skôr veľa stolerovať.. Dačo také
-slobodu, ale to je na dlhšie a nie všetko je na tom pozitívne
-odvahu, menej trémy
-seba v práci, ak sa nič nezmení, budem tam dlho ešte
-snáď aj protilátky proti covidu
-včera 17 evri dokopy na 2 žreboch vianočnej lotérie od švekry