z ňujórkeru mám rada kabelky a spodné prádlo... a potom občas nejaké super akčné šaty za 10€ a tak. inak by som si tam nekúpila nič za plnú sumu, lebo tá kvalita je podľa mňa pod úrovňou aj tých akciových cien.
NewYorker je to isté čo číňak, len je tam prirážka tzv. "značku" a nájom v obchodnom centre. Rovnako ako Gate, H&M... totiž poniektoré veci, napríklad posledne kúpené balerínky z Gate mi vydržali dobré dva mesiace a po tých dvoch mesiacoch vyzerali ako keby som ich nosila dva roky vkuse - a to aj do snehu. A takto sa značkové veci nesprávajú
fishbone a amisu a neviem čo..ale nie sú to drahé ani kvalitné značky...celkovo je to oblečenie krivo ušité, zo zlého materiálu, čo sa vyťahá a podobne ... nemá to ani tú hodnotu koľko to stojí...ale už som si tam kupovala nejaké veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(ach)
napravo prehlad
ako áno, chápem, značka je aj thongpjong.. ale viac už nechápem
@18 suhlas.
-
Armani je ciganska znacka
New Yorker značkové oblečenie nepredáva. je to to isté čo číňak akurát trošku kvalitnejšie, s nálepkou "fishbone, censored, amisu" atď.....