ukazovať každú jednu aktivitu ako to kedysi bolo..
"XY práve pridal komentár k fóru"
"XX pridal fórum"
"XYX komentoval fotku používateľa XX"
tento spôsob feedu bol naozaj najzaujímavejší a vtedy to tu veľmi žilo..
samozrejme že veci ako označovanie paci sa mi to atď tam neboli..ale komentáre a tak isto pridávanie obsahu tam bolo vždy..
no a super by bolo keby ukazovalo na jednej strane feedu aj najaktívnejších užívateľov čo sú práve online, takže hodinové zhrnutie napr že " xy komentoval pred hodinou fórum o.."
proste ta verejná aktivita ktorú si teraz musíme dohladavat ručne aby sme ju videli tam bola chronologicky za sebou..
a samozrejme e možnosť filtrácie...keď si niekoho bloknem tak bude na feede vidieť len že " používateľ ktorého blokujete XY pridal status" a pod tým bude tlačidlo pozrieť sa..a pokiaľ naň nekliknem tak to proste neuvidím, aby človek nemusel na feede sledovať každu kktinu o ktoru nemá záujem od daného človeka..
a tak isto filtrácia aj čisto na sekciu " priatelia - folowujem" že uvidím všetku aktivitu len od ludi ktorých sledujem
Pozadie by som dal čierne natrvalo, dal by som len 4 farby: červenú, bielu a modrú + čierne pozadie. A napr. hore by som dal záložky na lištu vedľa seba: statusy-obrázky-fórum-blogy-zoznamka ... a pod to tie tabulky, alebo by som to zjednodušil len na štvorce, no a od vrchu by sa len rolovalo dolu do nekonečna, pričom stále by som videl tie sekcie a všetko, čo sa v nich chronologicky ukazuje. V podstate to, čo dnes funguje vodorovne by sa dalo zvislo. ...ale inak ja som spokojný, to je len návrh....
podľa mňa by bolo super keby tam bolo filtrovanie, kde si môže človek aj odškrtnúť čo tam chce a čo nie z týchto kategórií
nové fóra
nové statusy
nové blogy
nové obrázky
(nové články a inzeráty ak budú)
nové komenty k fóram
nové komenty k statusom
nové komenty k blogom
nové komenty k obrázkom
(nové komenty v časáku a v inzerátoch)
(poprípade ešte nejaká aktivita u tých čo odoberáme ako zmena profillovky atď.)
a ešte by bolo dobre keby boli tí čo odoberáme nejako farebne odlíšený v tom feede, alebo bol osobitný feed pre odoberaných a aby v tom feede neboli veci od tých ktorých máme bloknutých
Prehladne ako predtym vsetko nove aby bolo zobrazovane a aspon 12 najnovsich fotiek ako predtym vzdy na hlavnej ploche. Hviezdicky, editovanie nazvu fotiek, casak, prehladne editovanie fotiek podla albumu nie vsetky pokope, sipky co su tu vsade by sa mohli zmensit a nepohybovat hore dole pri fotkach lebo v mobilnej verzii je to hrozne a + v kruzku tiez dost zavadzia noo je toho strasne vela stare smajliky keby boli navyse k tymto a mazanie svojich komentov, statusov
@1 Tiež sa mi ten sposob feedu páčil najviac. A nie že len páčil on bol totižto aj super prehladný a najvačšia výhoda pre stránku bola, že človek ako prvé videl tie najaktívnejšie veci, ktoré zas nemuseli byť ani náhodou najnovšie. Bolo to fakt super a doteraz nechápeme prečo to bolo zrušené. Ospravedlňovalo sa to kedysy práve tým, že ten prehľad na uzívatelských stránkach bol až tak dobrý, že to "napomahalo" stalkerom. Co mi prislo vzdy ako strasne divne ospravedlnenie a jeden z dovodov bol aj ten, ze tento argment pouzivali najvacsi stalkerovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tak ako to bolo vo verzii z pred 2015.
"XY práve pridal komentár k fóru"
"XX pridal fórum"
"XYX komentoval fotku používateľa XX"
tento spôsob feedu bol naozaj najzaujímavejší a vtedy to tu veľmi žilo..
samozrejme že veci ako označovanie paci sa mi to atď tam neboli..ale komentáre a tak isto pridávanie obsahu tam bolo vždy..
no a super by bolo keby ukazovalo na jednej strane feedu aj najaktívnejších užívateľov čo sú práve online, takže hodinové zhrnutie napr že " xy komentoval pred hodinou fórum o.."
proste ta verejná aktivita ktorú si teraz musíme dohladavat ručne aby sme ju videli tam bola chronologicky za sebou..
a samozrejme e možnosť filtrácie...keď si niekoho bloknem tak bude na feede vidieť len že " používateľ ktorého blokujete XY pridal status" a pod tým bude tlačidlo pozrieť sa..a pokiaľ naň nekliknem tak to proste neuvidím, aby človek nemusel na feede sledovať každu kktinu o ktoru nemá záujem od daného človeka..
a tak isto filtrácia aj čisto na sekciu " priatelia - folowujem" že uvidím všetku aktivitu len od ludi ktorých sledujem
takto by to bolo dosť fajn
nové fóra
nové statusy
nové blogy
nové obrázky
(nové články a inzeráty ak budú)
nové komenty k fóram
nové komenty k statusom
nové komenty k blogom
nové komenty k obrázkom
(nové komenty v časáku a v inzerátoch)
(poprípade ešte nejaká aktivita u tých čo odoberáme ako zmena profillovky atď.)
a ešte by bolo dobre keby boli tí čo odoberáme nejako farebne odlíšený v tom feede, alebo bol osobitný feed pre odoberaných a aby v tom feede neboli veci od tých ktorých máme bloknutých
činžiak stojí za starú bačkoru.