aaa.... vy sa cudujete? ked tu niekto vyjadri svoj nazor, okamzite sa ostatni do neho pustia pomaly lopatami a vidlami, tak jasne, ze sa potom vsetci ti "s vlastnym nazorom" na to vykaslu. pochybujem, ze sa niekomu chce kazdy den s niekym hadat a otvarat mu oci. a este ked tu vsetci mozeme vidiet prival novych uzivatelov, pricom 3 z 5-tich vyzeraju, ze neskoncili ani ZS, co sa tyka inteligencie... kto sa ma s nimi srat, ked vie, ze take premudrele hlavicky nikto neprehovori?
Z birdzu sa stak shit a pridem sem pozriet len obcas. Fora a ankety su prevazne totalne somariny a blogy necitam. Nemam dovod sem chodit. Chodim sem stale menej...
chyba je v tom, ze nie vsetci sme taki vtipni ako ja (chapete ten paradox?? - prva osoba pluralu a potom porovnanie so mnou, smiesne, vsak? mozte navstivit moj profil nech mi to zvysi tajne cislo, potom mi mamka nalozi vacsiu porciu na obed) a @hnisavica
totiz on vie zmysluplne diskutovat vo vsetkych anketach, hoci to nerobi. musi ma aj lubit popritom, tak preto nestiha. xixi
Nedivim sa ze su malo diskutovane, ak je to tak, tak napr. preto lebo ludia zacinaju aktivnejsie travit cas vonku. Jar, je pekne, uprostred dna je uz prijemne teplo . . .
Ešte keď som tu nebol, a chodil sem môj brat tak to tu vyzeralo úplne inak. Keď niekto vyjadril svoj názor ostatní sa do neho nepustili "lopatami a vidlami" ale mu SLUŠNE vyjadrili svoj názor. Aj ankety a diskusie boli oveľa filozofickejšie. Ale čo sa dá robiť? Doba sa mení a s ňou aj Birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak nejak...
totiz on vie zmysluplne diskutovat vo vsetkych anketach, hoci to nerobi. musi ma aj lubit popritom, tak preto nestiha. xixi
@3 @nicmanenapada
umieram
Ešte keď som tu nebol, a chodil sem môj brat tak to tu vyzeralo úplne inak. Keď niekto vyjadril svoj názor ostatní sa do neho nepustili "lopatami a vidlami" ale mu SLUŠNE vyjadrili svoj názor. Aj ankety a diskusie boli oveľa filozofickejšie. Ale čo sa dá robiť? Doba sa mení a s ňou aj Birdz.