Och shit, prečo to musia mať prvá ženy? Jeden z dovodov prečo neznášam chalpov je, že oni to nemusia trpieť a keď poviem ocovi aby mi kúpil alwaysky voňavé čo stoja 49 SK, kúpi mi nejaké shitné libresse za 29 a povie, že aj tak to ide do koša....
Tommyhot nemam viac ako 18 ale vlozky mi kupuje stale on lebo je jediny clen rodiny co chodi kazdy den do obchodu a kupuje to co ostatny clenovia rodiny otrebuju. Lenze neni schopny kupit vlozky za 50 korun!!!
ale fakt,preco si si ich nekupila sama? nemozes chciet aby tvoj otec vedel aky je rozdiel medzi vonavymi always a libress... predsa len je to chlap a ked vidi ten vyber v regali a zbada nieco lacnejsie ako to, co si mu kazala tak si povie ako (vlastne normalny) chlap:vlozky ako vlozky, naco su jej drahsie ked su aj lacnejsie? To si musis len sama kupit, alebo skor mama ked uz.
Mat tvoje problemy... tak zdvihni zadek vypytaj si prachy ze si kupis vlozky sama... Na svete je X zien ktore po menstruacii tuzia,bo inak nesmu mat deti .. myslim ze ten tyzden v mesaci sa da zniest.. a ak mas bolesti su tu na to lieky...
Ked vies, ze ti otec nekupi take ake potrebujes/chces tak si ich chod kupit sama... inak si viem chudaka tvojho otca predstavit ako sa v obchode prehrabava medzi vlozkami a hlada nejake vonave.... dobre, ze sa od hanby nepototo, takze hodi do kosika prve, ktore pridu pod ruku a uteka k pokladni...
Toto iste robil aj moj otec mojej mamine... dovtedy kym aj mne nezacali kramy...xi xi xi... potom som ho naucila, ze shity sa nekupuju.... ale aj tak som si vacsinou vlozky a tampony kupovala sama.... aj teraz mam peknu zasobu este.... skoda, ze ich istu dobu nebudem potrebovat
lenze ja mu aj ukazem balicek z tych co chcem ked sme spolu v obchode a tisic krat mu poviem, kup mi tieto, to su always vonave, zapamataj si ich a ziadne ine nechcem, ak nebudu mat tieto tak mi kup ine alwaysky ale nic ine len always" nie, on to nedokaze pochopit!!!
no to mne zase matka, poviem nech mi kúpy žiletky ale minimálne dvoj vrstvové britvy lebo inak sa neoholím , a ona mi kúpi neaké shity ktoré sa rozpadajú a vôbec neholia, jedno žiletkové ,musím sa holiť na tri krát a aj tak mám sem tam chlp,potom jej poviem že to mi ani nemusela kupovať lebo mám tvrdé fúzy na takéto shity a ona mi povie že :čoo, ved ja si ich kupujem na nohy ??? no totáááál dont chapenzi ako keby mne rastli na ksyhte chlpky na nohách
suhlasim s tommyhotom omg kupuj si vlozky sama pre boha to uz rovno ja poslem mamu nech mi kupi gumy nie ? sak v istych veciach by clovek mal byt automaticky samostatny... a zeby to bol taky blbec a tych 50 sk by ti na to ndeal ? tomu zase neverim....
mne by otec v zivote vlozky nekupil to co ma byt, kokos...bud posli mamu alebo sa zdvihni sama...najlepsie je sedet doma a potom fuzovat do otca, co vlastne ani nevie, co to vlozky vobec su...boze moj...jaka si rozmaznana...a inac tiez suhlasim tampony forever..
tampony forever fakt....ale ked uz vlozky tak always ....ale inak som pocula ze kramamy sa zene cisti krv takze je to aj na nieco dobre v konecnom dosledku ale neviem ci ta cista krv stoji za vsetko to utrpenie a problemy s tym suvisice.....aj ked vdaka bohu nemam take bolestne kramy a mam ich len 3 dni aj ked su dost silne ale da sa to zvladnut hlavne ze nic neboli....
Noo ty si asi z lacneho kraja u nas stoja alwaysky 68sk ale tampony su lepsie a co sa tyka toho kupovania ja som raz poslala brata a doniesol mi akesi za 12sk od vtedy chodim len sama
ano to je strasny problem ist do obchodu raz do mesiaca sama a kupit si take ake chces ... lebo ty urcite nemas ani 5 minut casu volneho aby si si sla kupit vlozky ktore budes pouzivat ty a nie tvoj otec... ty si teda riadne neschopna!!!
ako naco posielas do obchodu po vlozky otca?Pochop, je to chlap, nevyzna sa do to a vyznat sa ani nechce a rozhodne sa nebude hrabat v regali a citas si na obaloch, ktore su vonave proste chyti do ruky prve a a lacnejsie, lebo on rozdiel v kvalite nepozna mna by ani nenapadlo, poslat po tampony otca!si idem kupit sama, alebo ked sme s mamkou spolu v obchode..ked sa ti leni ist do obchodu sa potom nestazuj ze namas to co chces
pane boze diki boju ze nesu 2 take zeny na svete jak si ty sak to by som bol asi gay kedby secky boli take jak ty
Stifurt to neni feministka ale ma v hlave menstruacnu krv asi a sa jej utopil mozeg
a este jedna vec si uz popremyslala nad tym ze aka si neznesitelna cez ten jeden tyzden??? to ze sa skrabes po stene je tvoj problem ale tieto tvoje excesy musia znasat tvoji blizky a najnovsie aj tisice uzivatelov celeho birdz
a sa spamataj
a este daco nabuduce chod na spovednice.cz tam to nikomu nevadi
hehee, tak toto je fakt zaujimava diskusia ....mala si zbehnut sama do obchodu ....aaa, este jedna rada: ak budes pouzivat tampony a das si nejaku tabletku na menstruacne bolesti, tak celkom zabudnes, ze mas kramy!
a ty "vcielka maja" si fakt trapna sa tu predvadzas jak"tie poondiate vlozky tza 50 sk... o boze a ocinko mi ich nekupi" sa poser" kazdy si na nich chodi sama je to len tvoja chyba že si taka pridrimana...nuikdy v zivte neposlem kupit vložky otca sak to je gebuzina prvotriedna...ja si radsej kupim 3 baliky a mam a nie jak ty ty opica kurvova
Jééjda ako keby to fakt nebolo jedno,že aké ti kúpi..ale tak dobre,keď si taká vyberavá,tak súhlasím s tým,že si ich choď kúpiť sama..čo je na tom ťažké?
thaaaaaq akoze my mame mrte wela vloziek bo foter sa kamosi s nejakym kkt co ma vlozky...xPtaak ze ´´zasobaren´´...a oni su akoze finee ale biiiiig..ale mnoo nejak to zvladaaam..ale nenawidim kramy faakt bo mrte ma bolii bruxo prostee to neni normalne kks ani tabletky mi nepomahaju kks proste ale na compe a ni telku nemozem kukat to bo nehorazne boliiiiiii..akoze mam to je 6 dni ale prwe 2 su total zabijacke...=´((( KILL BOYS..: disappointed:
Zas to tak neprezivajte... Iste mozu byt silne i slabe, ale vsetky kamosky, to zvladaju v pohode, tak nerobte z toho take halo. Tak, ci tak MY za to nemozeme.
kramy.Je to nasa vec a je to nespravodlive hlavne pre tie,ktore ako aj ja trpia velkymi bolestami pri tom.Preco nie muzi?Preco si vsetko musime "odsrat" my baby?
boze to vazne? no ja ked som pouzivala vlozky a pytala som oca aby mi siel nejake kupit tak mi kupil tie najdrahsie ake mali a teraz odkedy pouzivam tampony mi tiez kupuje OB. ...hm a este k vcielkamaja, no tak enchcela by som mat priatela ako ty, moj priatel to chape ked mam kramy a je ku mne mily a toleruje aj moje isbnute spravanie v tom case, hm a zacni pouzivat tapony, uvidis je to ovela lepsie
ja ked poslem oca tak mi kupi vzdy alwaysky take ake chcem ale tak kupujem si sama...pytam ho iba ked ma hrozne boli brucho a mam uz len poslednu a viem ze ide do obchodaku tak vtedy ide a kupi uz aj tie vlozky, inac chodim sama, abo poslem mamu ked vidim ze ide do obchodu...ale aj tak su tampony ovela lepsie a hygienickejsie.. ale tie si musim kupovat sama ale tak zase nemam rada, ked kupujem vlozky/tampony, a niektore predavacky na mna pozeraju ako keby som neviem co kupovala..a to sa mi stava doteraz..preto som ked som este dostala kramy pytala furt otca lebo som tie pohlady neznasala..teraz to neriesim..mfpc..
no to by bolo aby som ja mojmu ocovi povedala aby mi šiel kúpiť vložky..on to ani pre mamu nespraví nieto pre mňa...tieto veci nechávam na mamu ona predsa vie aké sú dobré a ináč tiež to neznášam..keby osm aspoň´tkaé krče jebnuté nemala boa..a hroznú chuť na sex nuž
MAt tvoje problemy !!! nemohla si rovno povedat ze nemas na vlozky ale musis tu zvalovat vsetko na oca neze by si zdvyhla svoju okramenu picu a isla by si kupit tote tvoje vzacne znackove alwaysky ale ides sa tu stazovat o tom druhym ludom..kto to ma pocuvat chuderka a slovnik maš (taký šupovyyy) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Mirage a: no.... tak to alwaysky asi neboli
Toto iste robil aj moj otec mojej mamine... dovtedy kym aj mne nezacali kramy...xi xi xi... potom som ho naucila, ze shity sa nekupuju.... ale aj tak som si vacsinou vlozky a tampony kupovala sama.... aj teraz mam peknu zasobu este.... skoda, ze ich istu dobu nebudem potrebovat
Stifurt to neni feministka ale ma v hlave menstruacnu krv asi a sa jej utopil mozeg
a este jedna vec si uz popremyslala nad tym ze aka si neznesitelna cez ten jeden tyzden??? to ze sa skrabes po stene je tvoj problem ale tieto tvoje excesy musia znasat tvoji blizky a najnovsie aj tisice uzivatelov celeho birdz
a sa spamataj
a este daco nabuduce chod na spovednice.cz tam to nikomu nevadi
Ved za vsetko zle predsa mozu muzi
A inak existuju aj tabletky od bolesti.