teda...otazka hlavne pre tych chalanov, co baby nestriedaju po 1 dni.Co sa vam na vasej novej/stalej laske najviac paci...resp. pri com sa vam najviac paci?z coho ste ze uplne ,,paf"?
hh no co dodat tento koment pisem v divnej nalade tak ma berte z rezervou...ked neojebava a da zajebat po tyzdni aby ked ma odkopne som bol aspon spokojny
ja milujem to ako sa sprava, ako dáva najavo ze mu na mna zalezi a aj ked viem ze on nie je ziadny skladatel basni tak vzdy vie vsetko povedat tak ze je to hlavne uprimne aaaaa ma kraaaaaaaasne ruky...
Co sa mi paci juuuj toho je tak vela mne sa na nej neuveritelne paci ako ma vie niekedy pochopit v nepochopitelnych veciach ako sa vie pozriet ako sa vie uplne zvlastne usmiat....pacia sa mi jej pery a hm jej zelenucke ocka su uplne zvlastne....takisto sa mi paci jej nadherne zlatunke jejiii .....je toho tak vela ze kym by som to tu rospisal trvalo by to moc dlho
ked sa na mna pozera tym hlboky pohladom pred milovanim,a ja viem,ze v tej chvili by ma celeho zjedla,a ja zjedol ju,zboznujem jej krasne modre oci a ten vecne smutny vyraz v nich,tie jej krasne krojene pery ked sa usmieva a oni obijimaju jej zuby v takom tom uprimnom usmeve,zboznujem ked ma hladka,je jedno kde,jej dotyky ma strasne vzrusuju,zboznujem ked mi hlasno dych do uska a ked si so zavretymi ocami vychutnava dotyky moje,zboznujem jej zvonivy smiech,taky originalny,ktory ma vzdy prinuti zchuti sa zasmiat s nou,zboznujem nase inteligentne rozhovory pri zapadoch slnka a tie nechcene narusania smiechom chvile najkrajsej romantiky...
boze boze @tikalok si taky presvedcivy az to boli ... oni ma nutili ... drzali mi pri hlave kulmu a vyhrazali sa mi trvalou!! A jedna mala v ruke aj push upku !! Nemohol som ... musel som sa podriadit ..! Kecy!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
17--- tak ...slepota utocii
okrem toho to bola takaaaaaaa mnam!
a tak dalej
prdele...matematika je tazka vec - takze 4 veci....oprava
47..?co je vechet?..cudzie slovo?
tikalok - vzdy asi po 5 riadkoch zabudnem co som napisala...Je na tuto chorobu nejake meno?
tikkk....asi to tak bude,ide to so mnuu dole vodou