Ja ti dakujem za tuto krasnu informaciu, moj den je ovela lepsi zrazu! Ani nevies ako si ma potesil ze teraz viem ze sa robis ked tvoj brat spi... Take veci si udia necvhavajte pre SEBA!
chudak ,veď ho tak nezdierajte a na druhej strane on nechce od vas to aby ste vedeli o tom že sa robi pri bratovi,ale či sa aj vy robite za pritomnosti inych
jasné , hlavne keď máme návštevu a je u nás celá rodina alebo keď má dedko alebo babka narodky a sme tam všetci pokope , vtedy sa postavím na stôl a honím
@17 tak ale fakt, je toto normálne ? veď si len predstav aký trapas by to bol keby sa ten brat zobudil bože keby som niečo takéto robieval ja a sestra sa zobudí asi by som dostal infarkt alebo obaja
tak ked je niekto v izbe a mám chut idem do sprchy alebo záchodu určite by som si nehonil v blízkosti niekoho z rodiny a hlavne preto lebo by ma to znervoznovalo a musel by som potichu niekedy ked si honim tak je ti počut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A neviem, take nekontrolovatelne stavy som zatial nemal...
a to si nemohol skocit na zachod alebo nieco take ale pri bratovi??? a nerobil si sa nahodou na nom