No a ted potrebujem vase rady nadovsetko...hlavne piste vela napadov a ryxlo
no vec sa ma tak, ze xem pozvat holku na rande...to nenije problem...hlavne ju nexem - lebo viem ze to nema moc rada - vziat na take typu chodenie po meste a nekde sadnut...ma rada nieco netradicneho...tak prosiiiiiiiiim poradte nejake netradicne pekne ra
z vlastnmej skusenosti sa tej holke necudujem..mne to pripada tiez nenormlane nudne..takze..skuste ist najprv s bandou..teda aspon sa bude holka citit istejsie medzi kamoskami ty tiez vytiahni chlapcov..chodte postvarat salenstva alebo do kina na nejaky fasa film..alebo sandut na vondu fajku do nejakej cajovne..v cajovniach vyccinou byvaju male saloniky kde ti svieti len mala lampicka mas tam makko vsade vankuse a este vona vodnej fajky..postupne budu vsetci odchadzat a vy tam ostanete..tam v tej tme..to je strasne brutal..teda podla mna..drzim palce a daj vediet ako si dopadol
hmm ja som zasadne proti tomu aby si ju bral medzi kamaratov a podobne...je to neosobne a navyse sa jej nemusia tvoji kamarati pacit...a urcite ju nebude bavit pozerat sa ako sa bavite s kamaratmi
napr. ju vezmi na neviem...
romanticku prechadzku
alebo sa len tak prejdite spolu po meste, a rozpravajte sa...alebo najdi nieco pekne mile tiche utulne kde nechodi vela ludi...hlavne nech to nieje nejaka zapadakovska krcma...
..zavisi to aj od toho akych mas kamaratov..hlavne aby si sa jej medzi nimi naplno venoval....romanticka vychadzka moze byt nudna, ale niekedy moze byt aj velmi prijemna..co tak sa jej spytat na co ma dnes naladu??.ci sa chce len tak prejst a v klude pokecat alebo ma chut na nieco blaznive
no diki za vela napadov...soms a jej pytal a xe ist do kina tak ideme a potom niekde sadneme...a kamosov nam netreba...k tomu jej niekde pri horucej cokolade planujem dat darek
hm lebo v blave alebo vseobecne na slovensku je tych moznosti..sorry ale pokial nemas dreveny domcek an nejakom strome z detstva tak nist nove jej neukazes..do buducna asi naj haluz moze byt paintball.. neviem kolko to stoji ale to moze byt asi tak najoriginalnejsie rande ..good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
napr. ju vezmi na neviem...
romanticku prechadzku
alebo sa len tak prejdite spolu po meste, a rozpravajte sa...alebo najdi nieco pekne mile tiche utulne kde nechodi vela ludi...hlavne nech to nieje nejaka zapadakovska krcma...
len tam neber v ziadnom pripade kamaratov...
ked nehulite tak aspon nejake to vino)
napis potom ako si dopadol.maj sa a prajem ti vela stastia!