Je to v pohode clovek , som rad ze som ho spoznal aj osobne na offic stretnuti ... da sa s nim pokecat a co sa tyka jeho prace na tomto serveri tak sa snazi ako moze a svoju pracu si robi pozorne ... ked som sa na neho obratil s nejakou prozbou vzdy sa snazil najst odpoved a neodbil ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
btw
CO JE TO DO PAZE ZE MOZNOSTI A VOBEC CELU ANKETU (nehranici to s ohovaranim?)
a kto to je admin? ak plukovník, tak docela dobrej plukovníku je, vždy poslušne se hlásí
Je to v pohode clovek , som rad ze som ho spoznal aj osobne na offic stretnuti ... da sa s nim pokecat a co sa tyka jeho prace na tomto serveri tak sa snazi ako moze a svoju pracu si robi pozorne ... ked som sa na neho obratil s nejakou prozbou vzdy sa snazil najst odpoved a neodbil ma
ale ja to nemyslim az tak brutalne ako to znie, len tie moznosti su divne
a netrapi je sloveso, teda i, nie y!!!!!
aa..A tomáš nieje hlavny admin ked už tak ale "nad adminmi" (dole v pätičke je sekcia admini resp. tiráž a tam to je všetko čierne na bielom.
ked už sme pritom tak tomáš je: ART DIRECTOR A HLAVNÝ WEB DEVELOPER, Riaditeľ a zakladatel Birdzu a aby som nezabudol aj super !
@19 suhlasim az na to ze este som nemal tu cest ho spoznat nazivo
@10 tak na tomto som sa nasmial.. lepsi "odfajc" nemohol byt..
takže nehlasujem ani ja, lebo si tam dala sprosté možnosti.
2) nauč sa písať normálne
3) moj názor na tomasa: v pohode asi tak a zaslúži si lepšie možnosti ako tu v tejto ankete