no..ale inak nemam vobec nic proti homosexualom.. asi by som aj brala nejakeho takeho kamarata...isli by sme nakupovat..poradil by..zvyknu mat dobry vkus vacsinou vsetci gayi su kadernici, navrhari a tak.. a nemusim sa obavat, ze sa namota..
no len si to nemýľte s pravou orientáciou, lebo sú prípady keď niektorým ani ich orientáciu nechcú uveriť, neviem prečo ťa to tak serie, mne je to fuk, čo ty si nemal pubertu alebo čo? :-d nech sa bavia
@6 a prečo nie- ako nehnevaj sa- príde k tebe, povie ti: som BI- ja sa opýtam a vieš čo to vôbec je- a sme doma- ani nevie o tom ceknúť-
a vlastne čo má z toho- dobre ja som vedel už v 13, že som gay a nedával som to na verejnosť ale ona si to len tak tresne na verejnosti a teraz všetci- juj ona je BI - ona je cool
@7 a čo to má ako spoločné s tým, že budú na teba robiť- nechápem tomu- ale asi myslíš ich drbnutosť
@2 No tak to máš asi pravdu- ide to dole vodou s tou generáciou SR- všetci sa opičia to tej Amerike
@15 to ako patri mne?? to by si mohol radsej napisat, ze nemam tolko citat.. no a? je na tom nieco zle? neviem, nepoznam ziadneho gaya...a chcela som tym akurat povedat, ze by som sa tomu ani nebranila
nic moderne to nie je nad stovkov tolerantnych ludi je 1000 netolerantnych a skusme si spolocne vyvodit logicky zaver.... ja osobne som si zacal uvedomovat svoju sexualitu v 11 rokoch niektori z vas skor niektori neskor dokonca si este pamatam ako som lubil jedno dievca v skolke volala sa Paulina mali sme postele vedla seba co tym chcem povedat ? ze 12 rocne decko nemoze vediet ze je bi ale moze si to o sebe kludne mysliet a pochybujem ze to ma nieco spolocne s modou pac psychika dozrieva a poviem vam to narovinu neverim ze existuje clovek ktory by nad sebou akoukolvek formou aspon raz nezapochyboval
a este si dovolim naviazat na jednu temu ktora tu bola rozoberana davnejsie.... ked su deti tak netolerantne na zakladkach ze mat ''2 teplych tatov'' by im znicilo zivoty a odrazu je to cool ? spolocnost si serie do huby jak originalne
Ti ktori povedia ,ze su bi len preto ,aby sa niecim vyrovnali ostatnym alebo aby boli cool,su neni kompletni Ale preco by 14 rocne "decko" nemohlo vediet,aku ma sexualnu orientaciu? Ja mam 15 a viem ze niesom uplne hetero a vedela som to uz skor,ked som sa zamilovala do dievcata...A baby ma aj viac pritahuju,ako chalani...Myslim si ze su krajsie...No a? Som jebnuta,ze mam jasno o svojej orientacii? Rovnako ako sa niekto dokaze zamilovat a chodit s niekym,ked ma 20 rokov,rovnako to dokaze aj v 14ich,kto z vas este v 14ke nevedel,co je to laska,resp. skor zamilovanost?
Kazdopadne suhlasim s tym,ze dnes je to uz tak trochu trend a ludia si do kolonky orientacia napisu BI len preto,aby boli zaujimavi.
@30- a tera ide klinec do rakvy- Bisexualita neexistuje- je to len tzv. modny trend, toto tvrdenie som dostal už od viacerých- takže aj ja si myslím- že je to toálna pučovina
Ako to mas pravdu ze sa to neda len tak proste rano vstanem "som BI!" a vyriesene...Niekto sa tak narodi,niekto na to pride casom (ako ja) a je len na nom ci sa toho bude bat ze si to prizna, alebo to bude "schovavat" a trpiet ale bude to realne a nie ze "dnes budem BI o mesiac budem uz total lesba/gay atd... Je to v mode asi fakt prefackat ...
Bisexualita podla mňa existuje ale mnoho lúdi ktorý o sebe tvrdia že sú bi to predcierajú búd kvôli imidžu alebo kvôli tomu že sa nezmierili alebo s hanbia za svoju homosexualitu.
@39@milli666 je velmi hlupe citat len jeden druh odbornej literaturi kotri napr propaguje ze bisexualita neexistuje. treba sa pozret na vec z viacerych stran-niektori odbornici tvrdia ze vacsina obyvatelstva je bisexualna. ako vies ze nemaju pravdu?toto nie je tak celkom preskumana oblast vedy.
Mno mal by som pár narážok na tvoje tvrdenie pretože u každého je individuálne , že kedy zistí či je herero , homo alebo bi....Neviem čo je na tom moderné ...to fakt nie. a s pubertou to nemá ani len kus spoločné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ukazuje sa tym len nova strana drbnutosti slovenskej mladeze
a vlastne čo má z toho- dobre ja som vedel už v 13, že som gay a nedával som to na verejnosť ale ona si to len tak tresne na verejnosti a teraz všetci- juj ona je BI - ona je cool
@7 a čo to má ako spoločné s tým, že budú na teba robiť- nechápem tomu- ale asi myslíš ich drbnutosť
@2 No tak to máš asi pravdu- ide to dole vodou s tou generáciou SR- všetci sa opičia to tej Amerike
Nepozeraj toľko tú telku holka
Hej, ono je vlastne pravda, že všetci homosexuáli sú akurát kaderníci a módni návrhári ...
@17
Nepoznáš žiadneho gaya, ale akosi máš o nich nejak veľa dôveryhodných informácií ...
Kazdopadne suhlasim s tym,ze dnes je to uz tak trochu trend a ludia si do kolonky orientacia napisu BI len preto,aby boli zaujimavi.
To, že na to niekto prišiel až časom neznamená, že sa tak nenarodil ...
- a narážaš snád na niečo- vieš- kebyže tušíš koľko gayov a lezbičiek vládne svetom- tak by si asi už vonal fialky zo spodku
vieš, povedali mi to ľudia, čo študujú psychológiu a iné vedy- tak sa nemusíš hrať na múdreho, že som si prečítal len jednu knihu