caute! normalne sa pytam ze ked sexujete tak aj vam to tam tak mliaska? co som sa tak pytala kamosiek tak niektore vravia ze ano niektore nie,preto som zvedava ako to je u vas a ci to je hlasne alebo to ani nepocut?
moja žena chcela silou mocou ružovú spálňu. tak teraz máme ružové steny ako v cukrárni.
no a aby toho nebolo málo, nechala namontovať (bez môjho vedomia) taký vypínač svetla, ktorý reaguje na tleskutie. ako v amerických filmoch.
lenže v poslednej dobe to hrozne mliaska pri sexe. až sa svetlo zapína a zapína.
@daniella16 ale no ty si bud nejaka truba krpata alebo nejaky uchyl... taky tu vecsinou dlho vdaka dobrym adminom nejsu nic osebe a same uchylne temy vo fore !
@Daniella16 No sem tam to mľaskne, ale snažíme sa to robiť bez tých rušivých zvukov. je to len prirodzené a neverím, že tvojím kamarátkam sa to nestáva. Skôr sa za to hanbia, alebo nie je s nimi všetko v poriadku, a majú tam také sucho, že to mľaskať ani nemôže to im nezávidím, lebo to musí strašne bolieť... au. ale určite to nie je nepríjemné, keď tak sa usmejeme a ide sa ďalej... podstatné je, aby bolo počuť to spokojné ženské vzdychanie, kričanie, sem tam aj vrieskanie... fuu.... a najpodstatnejšia je predsa spokojnosť po “akte”
heh ja som len povedal svoj nazor nic viac tak co ma tu vsetci riesite @tenario@12 to si myslel mna ? ak ano moj nazor nemal nic z adminstvom mysliz ze nemozem normal prispievat ako admin ?
@djkenny vobec som nemyslel teba vravim vseobecne ze su tu kazdy den zalozene uplne nezmyselne temy ...Tato tema patri do kategorie v ktorej je. Myslim ze je vsetko v poriadku
mne skor ako tema samotna , pride cudne, ako jednoducho kazdeho odsudzujete ... a najma buduci admin ze? Co tak si zachovat nadhlad, uvedomit si, ze veci prirodzene nie su trapne, proste sa spytala na nieco, co je beznou sucastou zivota ... a nie je to nejake fake nick zalozeny iba na spamovanie fora ... to, ze nema fotku ... ako to prosim suvisi s temou zvukov pri sexe? Fotka ti povie , ci autorka vobec mava sex? Jesis, uz sme dospeli do momentu ... nech sa zalozi cokolvek ... tema je odpisana bez konstruktivneho nazoru ... bud je preudointelektualna/sprosta/zbytocna/smiesna/trapna/hlupa/chora/divna ... ano, vznika tu rada hlupych tem, ale ak porusia pravidla su zmazane ... co tak sa teda prestat do kazdeho obuvat , ked by si to ziadalo trocha nadhladu a tolerancie ??? Prepacte ze som .. od temy... ale uz ma tie rozumne kritiky unavuju ...
@tia999 to vrzhanie samo o sebe mf, ale ked je niekto v dome, a je to pocut... ufu.. clovek si ti veuzije jak treba. ale nikdy sme na to nebrali ohlad... skor nas pootm trapilo co si pomyslia... ale obmedzovat sa pri sexe koli posteli to ee
no to mliaskanie je normalne ..aj nam sa to stava s mojou ..a nevidim nic cudne na tom znaci to ze zenska je dostatocne vzrusena a dostatocne mokra @djkenny mal si uz vobec sex niekedy ..ked sa ti take nieco zda uchylne?
@djkenny Ide o to že áno, môžeš vyjadriť svoj názor, ale očakávala by som, že keď na niekoho pôsobíš dosť zodpovedne na to, aby ti zveril funkciu admina, tak podľa toho budeš svoje názory aj prezentovať. Takže komentáre typu @5 neočakávam.
A @althinka presne vyjadrila zvyšok toho čo som mala na srdci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no a aby toho nebolo málo, nechala namontovať (bez môjho vedomia) taký vypínač svetla, ktorý reaguje na tleskutie. ako v amerických filmoch.
lenže v poslednej dobe to hrozne mliaska pri sexe. až sa svetlo zapína a zapína.
toto bol vrchol dnesneho dna
@tenario @12 to si myslel mna ? ak ano moj nazor nemal nic z adminstvom mysliz ze nemozem normal prispievat ako admin ?
@djkenny mal si uz vobec sex niekedy ..ked sa ti take nieco zda uchylne?
Podľa mňa to je náhodne.
A @althinka presne vyjadrila zvyšok toho čo som mala na srdci...