všimla som si že tu na birdzi nájdeš len málokedy normálneho človeka....... je tu veľa namyslených sebcov a k tomu aj veľmi drzých.... keď si tak čítam tie diskusie fakt iba výnimočné prípady napíšu normálne bez nadávok a blbých pripomienok a hlavne k vec
ja neviem poriadne ako to tu chodí bo som tu zaregistrovaná dohromady týždeň,takže ani mi moc nechodí TS-iek ale sú tu dobré fóra kde sa toho dá celkom dosť dozvedieť o osudoch druhých ľudí.A ja som taký človek, že rada pomáham druhým.Asi tak je to u mňa
podobne sa môžem nad touto diskusiou môžem zasmiať aj ja, čo si ty zač že tu súdiš ostatných? tebe by to robilo dobre? a ber to tak že fórum je na vyjadrenie názoru, a veľa fór je tu dosť provokačných, tak sa ani nečudujem že niektorí reagujú trochu podráždene, ale to zase nemusí znamenať že sa jedná o zlého či menej inteligentného človeka, zamysli sa trochu hej?
@16 ja sem chodim pretoze chcem,ale to skor ty by si sa mala zamysliet ked sa ti tu tak nepaci a su tu podla teba idioti,co ta potom na tom bavi hm??? na to uz asi nevies odpovedat co?
Tento typ provokacie je tu na kazdodennom poriadku, len teraz je to vseobecne... Ludia sa tu kazdy den biju koli comu? Koli odlisnosti nazorov - a ja nie som vynimka! Dalej sa tu tvoria urcite skupinky ludi - `priatelia` - ktori sa poznaju a tak maju voci jednotlivcovi vacsiu silu a zotru ho o to jednoduchsie a rychlejsie...
ACh, dalsia nevyburena sestnastka co si mysli ze pozrala rozum sveta ked sa dostala na strednu tu ide prenasat sudy o ostatnych ludoch ked hovno o nich vie. Keby si nebola strcena niekde v riti za kompom neviem ci by si mala tu odvahu to niekomu povedat do oci. Ale este ze je ten internet ze? Radsej tam zalez do ulity a chod si pekne pisat ulohy lebo vidim ze s tvojou inteligenciou budes na to potrebovat aj cely zajtrajsi volny den...
Ak sa ti tu nepaci tak na co si sa sem vobec trepala a naco zakladas tak stupidne fora?
Som narcis, pekny, inteligentny, namyslene skromny a nehanbim sa za to, som na to hrdy.
Ano je tu ludi dost mne podobnych, ktory skuria hocikoho rychlo a pohotovo a takto sa nam to paci, nehanbime sa za to. Birdz je elita medzi portalmi a keby tu neboli ludia aky tu su tak Birdz elita nie je.
A neviem este a co sa hras? Birdz je presne taky aky je zivot sam....v realite tiez nie je kazdy mily a slusny...sme zli, lebo sa na nic nehrame?
PS: neznasam hlupane, hlupakov, outsiderov, uchylnych traperov a debilne fora...dovi
jj vidim to tak,ze nakoniec tu ani taki blbi ludia nejsu,najvacsi blb moze byt len ten co zaklada tuto trapnu diskusiu je mi luto dneska ti to moc nevyslo
A kto sa tu najviac smeje?!? JA! A prečo? Neviem...
Dobrovoľne sa radím k skupine blbcov, pretože tých tu geniálne dokonalá, dokonale geniálna zakladateľka nespomenula... nie všetci sme úchylní, nie všetci chceme byť za každú cenu ironickí, nie všetci chceme nadávať, ale keď niektorí si o to doslova koledujú.
nechapem co si tymto chcela dokazat ale chcela by osm teba pocut diskutovat na nejaku temu a nieco mi hovori ze by som sa tiez nasmiala.naco tu provokujes, si uplne od veci, prepac..a nezabudni teraz za to ze som toto napisala povedat, ze som na rebricku tych idiotov ktori tu podla teba su, to by sa dalo cakavat.
Akože podľa má je dosť primitívne hodnotiť ľudí na základe pár príspevkoch v niektorých trápnych fórach!!! Jasné že keď je tu nejaké fórum ako napr. nedávno keď jedna dievčina smútila nad tým že sa jej zlomil necht tak akože ju mali všetci utešovať??? Jasné že ju sfúkli a oprávnene preboha... Takže milá zakladateľka tohto fóra by mala rozmýšľať skôr nad sebou a nad zakladateľmi debilných fór ktoré nemajú zmysel... a ak je aspoň trošku inteligentná pochopí prečo niektorí ľudia tak reagovali
Veľka repa veľka repa veličozna repa, podz mi babo pomahac nepač tu jak šlepa, caha dzedo caha baba no vycahnuc nemožu.... sily už im ubudaju dzedo nuka čučo! .....(ale ako inač som v poriadku) Welcome to Slovakia distination Birdz .... nech sa ti tu ľubi ... a ešte nazaver ... Za nami Rossia Moskva i Arbat, leťat samaľoty, tanky i garda ...
hej meggietakých sebeckých egoistických idiotov je tu možno dosť no je zaujímavé ze o nich píšeš akurát ty pretože svojim "inteligentným chovaním si dokázala akurát to ž si akurát definovala samú seba ...
tým že sudis ostatných a vlastne ako ty si vyššiue napísla pičuješ do nich
ou a ešte aby som nezabudol... to že sa nestotožnuješ s názorom niekoho tak to neznamená že to je úchyl, psychopat alebo, že je drzý...
náhodou ja som tu našiel kopu skvelých ľudkov teda zatiaľ len takých.. tuším len 1 prípad bol čo mi písal niekto úplne neznámy debilné TSky a čo sa týka komentárov vo fóre, tak ja si svoje fórum viem ustrážiť a ubrániť sa "návalu debilných správ"
cim viac deti s trapnymi temami .. este, ze tu su ti drzi namysleni sebci, ktori nadavaju, maju blbe pripomienky, v hlbke duse su dokonca aj uchylni, ale aspon povedia trapnym detom s trapnymi temami nech idu do .................
keď pozeráš iba témy ako ju mám ohnúť a podob. tak sa nečuduj že tam je veľa debilných kometárov... ľahko tu narazíš aj na diskusie z úrovnou lenže také ťa tuším nebavia...
ked tu niekomu niekdo pripada jak debilko a jeho diskusie/nazory ako nezmyselne,preco by sa nemal vyjadrit?potom by to nebol Birdz,ale len volake stado oviec....co si myslia to istee
meggie máš v piči proste nerieš nieKtorí si zasa myslia že už nie sú priblblé 16 aKo nieKto hovorí ale už je dospelý človeK Ktorý nevie všetKo ale väčšinu..
@56chavez o tom či ona je alebo nie je piča ty nič nevieš taK sKús neurážať.. je tu asi 5/6 ľudí, Ktorí tiež nepíšu gramaticKy správne ale rozum majú taK sa nevyburuj.. inaK nič v zlom
Myslím si že takíto ľudia stále boli aj budú a pre teba vôbec nemusia byť dôležitý..hlavné je predsa to aký sú ľudia ktorích máš rada aurčite nájdeš aj tu niekoho kto ťa zaujme...na zbytok kašli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a vďaka za kategorizáciu väčšiny userov :/
No, ale to by si musela byť na úrovni, aby si ma mohla urážať!!!!!!
Ak sa ti tu nepaci tak na co si sa sem vobec trepala a naco zakladas tak stupidne fora?
Som narcis, pekny, inteligentny, namyslene skromny a nehanbim sa za to, som na to hrdy.
Ano je tu ludi dost mne podobnych, ktory skuria hocikoho rychlo a pohotovo a takto sa nam to paci, nehanbime sa za to. Birdz je elita medzi portalmi a keby tu neboli ludia aky tu su tak Birdz elita nie je.
A neviem este a co sa hras? Birdz je presne taky aky je zivot sam....v realite tiez nie je kazdy mily a slusny...sme zli, lebo sa na nic nehrame?
PS: neznasam hlupane, hlupakov, outsiderov, uchylnych traperov a debilne fora...dovi
Dobrovoľne sa radím k skupine blbcov, pretože tých tu geniálne dokonalá, dokonale geniálna zakladateľka nespomenula... nie všetci sme úchylní, nie všetci chceme byť za každú cenu ironickí, nie všetci chceme nadávať, ale keď niektorí si o to doslova koledujú.
(aj ja som nenormalny ked sa zabavam)
ale myslim to ze netrepem blbosti a nezakladam nezmiselne kategorie ....
presne vystihnuté
Pre pripomenutie:
len tak ďalej ste vtipný
Áno, my vieme, že sme vtipní a ty si piča
Btw nauč sa písať. Neseď v škole za kompom, ale uč sa radšej slovenčinu
tým že sudis ostatných a vlastne ako ty si vyššiue napísla pičuješ do nich
ou a ešte aby som nezabudol... to že sa nestotožnuješ s názorom niekoho tak to neznamená že to je úchyl, psychopat alebo, že je drzý...
ja som boxer161 tesi ma....teba nie??
je mi to jedno
ber to ako chces...mne uz je secko jedno
ten kto v tejto dobe nie je aspon trochu čudný, divný či úchylný nie je normálny
Som rada, ze ste .
keď pozeráš iba témy ako ju mám ohnúť a podob. tak sa nečuduj že tam je veľa debilných kometárov... ľahko tu narazíš aj na diskusie z úrovnou lenže také ťa tuším nebavia...
pre mna su tu normalny ludia -netvorim hranice a necpem ich do skatulie normalnych, uchylov , sibnutych a tk