@7 ja mam taky uces navrchu hlavy ze kebyze si dam ciapku tak sa mi cely objem splasne a ofinu tiez mam...a navyse si davam aj makeup na tvar takmer kazdy den potom by sa m cely zotrel do ciapky ale tak moje usi to nejako musia prezit,aj ked je pravda ze obcas ma fakt od zimy az bolia
ja som začala nosiť čiapku lebo aj bujny porast mojich vlasovprepusti nejaku tu zimu rukavice nosim aj doma ak mi je pri pisani zima na ruky a šal momentalnen enosim lebo nemam žiadny čo by mi ladil s čiapkou
teraz sal a rukavicevzdy..a ciapku musim najprv najst dajaky co by sa mi pacila...vlastne mam presnu predstavu a ked taku ciapku nenajdem tak smola...budem mrznut
ja necham mojho priatela, ma uplne kratucke vlasy, skoro ziadne a nechce nosit ciapku lebo mu vraj ulahnu vlasy potom a ma z toho blby pocit, radsej mrzne a stale je chory, ako ho presvedcit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to ti uplne celu zimu mrznu usi? ci nosis aspon nejaku usanku?
no ja nosim vsetko, len tu ciapku menej..lebo nie vsetky mi svedcia a ta co mi svedcala a doniesol mi ju jezisko-tak ta je zabdnuta niekde v autobuse
Ked idem so psom na 2 a pol hodinovú prechádzku, šál a rukovice si beriem vždy, čiapku možno 2 krát do roka a ak fúka vietor, dám si kapucňu.
A ked idem do mesta, tam občas šál a rukovice, ale málokedy, možno 5 krát do roka. čiapku si nedám, lebo aj bez nej mám dosť strapaté vlasy