AhooooojtE planujem si kupit notebook do 663€ (20000 korun) chela by som sa spytat ktora znacka je najlepsia,,????,, Uvazovala som o Acer alebo Toshibe.Na Acere sa mi velmi paci dizajn ale pocula som nan nie najlepsie hodnotenie . Nemam ani z jednym z nic
O Acer sa hovori, ze su kazive... Neviem co je na tom pravda, dakto to vyvracia dakto potvrdzuje. Osobne som radil pri kupe notebooku jedneho a vybrali sme Acer lebo mal vsetko v tej cenovej relacii co chcel ten dotycny a dosli sme domov, rozbalili a zapli a uz boli problemy zamrzal atď... Ale do druheho dna bola reklamacia vybavena a ten Acer uz bezal a bezi ako hodinky. Toshiby velmi nepoznam. Ja odporucam napr. HPčka. Tie su kvalitne, ale trosku drahsie.
A este som zabudol: ja mam HP, nemam s nim problemy temer ziadne, sice sa nejake nasli, ale to bolo kvoli update BIOSu, kde HP vydal chybny BIOS a perstala fungovat citacka o mesiac na to uz bola vydana nova verzia BIOSu. A ake parametre by mal mat ten notebook?
Ja mám Toshibu (mám ho asi 1,5 roka) aj Acer (asi 1 rok). Oba notebooky sú dobré, ale lepšie sa mi pracuje na Aceri. Nevyskytla sa na ňom zatiaľ žiadna chyba, zatiaľ čo na Toshibe je uprostred displeja nesvietivý bod (nezobrazujú sa na ňom informácie, stále je biely).
HP má bratranec a račej si nekúp su to idioti v HP a tiež sa dosť kazia.
Zaleží aký chceš značku alebo výbavu, a ono aj Acer može byť dobrý ak chytíš dobrý kus. Kamošovy sa nepokazil nikdy a išiel dobre a zas bratovi bol 3x na reklamácií a nakoniec mu račej dali peniaze. Ale ak chceš naozaj NB ktorý je spoľahlivý tak by som poradil iba DELL majú dosť drahé modely ale som nepočul nikoho kto by na to nadával a ja mám tiež a je to super.
A u HP problém je servis ak by si cestovala DELL ma celosvetovú čo o HP sa povedať nedá
Acer, MSI, Asus, HP celkovo nie su nic moc... ale co by si chcela za taku cenu? vsetky tieto znacky sa kazia, nech si hovori kto chce-co chce, je to pravda.
Najlepsie su urcite notebooky znacky DELL, ale odraza sa to na ich cene. No, ani tie nie su bez chyby...
takze si kup co chces, aj tak sa ti to pokazi ked k tomu dojde, tak si to daj reklamovat...
inac... osobne mam Acer a urobil som chybu, lebo po necelych troch mesiacov mi zacinal odchadzat monitor. Brat ma tiez Acer a sa mu prehrieva. Kamosi co maju MSI, tak im odchadza chladenie. Otcovi sa kazi monitor na DELLku. Mojmu prednasajucemu (veducemu pocitacovej katedry na FEI TUKE) zasa odislo HP za par dni (a navyse sa nevedel rozumne dovolat do ich super tuti-fruti poradenskeho centra), Asus zasa odisiel niekomu inemu z mojich znamych... takze tak...
taky macbook pro 13" ta vyde priblizne na 26 000+ nejake "drobne"..alebo klasicky alu lenze ten je tiez nad twoju pozadovanu sumu..z normalnych klasickych ntb by som sa priklonil ako @cortes k dell-ku ae aj tie maju drahe masiny ..tazko za taku cenu nieco kvalitne vybrat ..
Za 20 tisic jedine Asus, tam je velmi dobry pomer cena/vykon. Za 30 tisic by sa uz dalo vymysliet nieco lepsie ako napriklad Lenovo, alebo nejaka vykonejsia Toshiba atd.
z tych co si napisala sama radsej TOSHIBU.ale ja by som ti mozno poradil pokukat sa po nejakom Fujitsu siemens.
MSI , ACER no koment kvalita jak pome jebat (milion skusenosti od kopy ludi atd)
a este by som mozno poradil ASUS ...neviem ti co ich maju su spokojni.ja mam rok a pol ASUS a ide jak hodinky.takze spokojny som maximalne.
HP dost ludi chvali.ja to vidim ale inak.no s nikym sa tu bavit o tom nebudem.viem o tom svoje.navyse ludia co ich servisuju sami by to nikdy nechceli.
ahoj prosim vas poradte mi chcela by som si kupit notebook najlepsie toshibu su to dobre notebooky? A myslite ze notebook toshiba L300D-20M je dobry? na pracu na internete, stahovanie filmov, hudby a ze ma dobre reproduktory? poradte mi prosim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
popripade vychvali len to co ma doma a vseobecne znalosti ziadne
Zaleží aký chceš značku alebo výbavu, a ono aj Acer može byť dobrý ak chytíš dobrý kus. Kamošovy sa nepokazil nikdy a išiel dobre a zas bratovi bol 3x na reklamácií a nakoniec mu račej dali peniaze. Ale ak chceš naozaj NB ktorý je spoľahlivý tak by som poradil iba DELL majú dosť drahé modely ale som nepočul nikoho kto by na to nadával a ja mám tiež a je to super.
A u HP problém je servis ak by si cestovala DELL ma celosvetovú čo o HP sa povedať nedá
Najlepsie su urcite notebooky znacky DELL, ale odraza sa to na ich cene. No, ani tie nie su bez chyby...
takze si kup co chces, aj tak sa ti to pokazi ked k tomu dojde, tak si to daj reklamovat...
a kupila som si zas toshibu
MSI , ACER no koment kvalita jak pome jebat (milion skusenosti od kopy ludi atd)
a este by som mozno poradil ASUS ...neviem ti co ich maju su spokojni.ja mam rok a pol ASUS a ide jak hodinky.takze spokojny som maximalne.
HP dost ludi chvali.ja to vidim ale inak.no s nikym sa tu bavit o tom nebudem.viem o tom svoje.navyse ludia co ich servisuju sami by to nikdy nechceli.
no z drahsich by stal zato LENOVO alebo DELL
z "druhej ruky (pocutia)" by som odporucil asus
dakujem