Netvrdím, že je tento nový štýl zlý, ani nebudem hlasovať za zrušenie a dokonca ani nebudem bojkotovať BIRDZ, ale nepáči sa mi, ako je to rozdelené tou reklamou, ktorá ešte k tomu ani nie je v strede. To tam musí byť? Vám sa to páči?
Áno, tie čísla sú úhladné, ale tá reklama nie je! Vieš, keby aspoň bola v strede... alebo pod tým... Nech je tam, len... teraz je to také asymetrické...
že som vám všetkým tak rozšírila obzor no, tú reklamu beriem ako nutnosť, veď birdz musí z niečoho žiť ...a ja si za to moc platiť nechcem, resp nemám z čoho. Asi si dám vytetovať dáku reklamu na čelo...
Veď ja netvrdím, že tá reklama by tam byť nemala... Význam reklamy ja chápem. Ale nech je presne v strede alebo pod tým... kazí celkový dojem... a je to asymetrické... bije to do očí...
Tak snad vas BIRDZ k valentinu potesil (este den pred valentinom , kazdy dostal pre istotu aj taku "akoze valentinku do tajnej spravy" (a ti co nedostali, dostanu o par minut, lebo serveru to chvilu trva, kym posle styridsat tisic valentiniek
Vzdy som happy, ak potesim niekoho. Ani neviete, aky je to skvely pocit, robit radost inym ludom, teda vlastne viete, to je ako ked kupite/urobite dakomu darcek a kukate ako dotycny sa raduje... Dakujem, ze vas tu tolkych mam a mozem vam robit radost, lebo ma to tesi robit radost vela tisicom ludom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Tá reklama je fakt hnusná - ale keď to má prispieť ku kvalite fóra - a hlavne k jeho nespoplatneniu tak to pokojne predýcham.
Inak to číslovanie sa mi páči - vyzerá to tak úhľadnejšie.
Áno, tie čísla sú úhladné, ale tá reklama nie je! Vieš, keby aspoň bola v strede... alebo pod tým... Nech je tam, len... teraz je to také asymetrické...
Hej, detto... Aj ja som to išla skontrolovať až potom, ako Arya povedala... Ale to veľké písmo by som rozdýchala... ale tú reklamu...
Veď ja netvrdím, že tá reklama by tam byť nemala... Význam reklamy ja chápem. Ale nech je presne v strede alebo pod tým... kazí celkový dojem... a je to asymetrické... bije to do očí...
Ved ja to chápem. Ani mne by sa nepáčilo keby som tú reklamu nemala presne v strede čela...
Vidím, že si rozumieme.
Ale co je lepsie.. Vyskusajte si NOVE VYLEPSENE TAJNE SPRAVY!
Hladajte sikulkovia link na lubovolnej stranke (ked ste prihlaseni
a co tam je take nowe?
WOW, akože čo je to?
Ešte zatiaľ nič "
niekto sa tu dobre zabáva
ale to mega pismo fakt bije do očí. Tie šuflíky tiez ina haluz, to tam mohol dat aj potom ale znie to dobre
Je to super,všimol so si to len teraz.
Ale prečo sú je tam ešte aj ta staršia možnosť?
Malo by sa dať normálne kliknúť na ,,máš 1 novú správu´´ a hneď by sa mali zjaviť nové funkcie.
To ako keby tu bolo k dispozícií staré fórum zvlášť.
ja by som radsej dal, ze tsky by boli triedene podla uzivatelov chapes cojaviem. suflik mezomus a tam vsetky spravy odomna
Ale veď to môžeš spraviť aj teraz... Stačí napísať nick do tej kolonky a máš to... Otovrí sa ti šuflík s jeho správami...