Všetci vieme, ako to tu vyzerá, samé fejky a mnohonásobne opakujúce sa ankety/diskusie. Preto sa pýtam, ak by bola možnosť, že by ste si sami mohli zvoliť zopár adminov spomedzi userov Birdzu, ktorí by to boli, dajme tomu že napríklad troch. 3 nicky napíš
a hangtime, myslím, že už dávno tu nie som tým, čím som bývala..pretože ja som tu narozdiel od imoska prispievala a aj prispievam blogmi, ktoré podľa mňa nie sú až tak nečitateľné a majú slušné odozvy...takže mňa sem nepleť
s tými opakujúcimi anketami a fórami by mali niečo vymyslieť,lebo každý kto sa tu regne založí anketu o tom istom....treba to niekde napísať VEĽKÝMI PÍSMENAMI!
Ja neviem čo majú všetci neustále potrebu riešiť takéto hovadiny, ako keby sme boli niekde na ministerstve...
Preboha keď vám opakujúce sa ankety vadia tak ich neotvárajte a "fejky" ktoré nie vždy fejkami musia byť si nevšímajte.
Nechápem jak môže toto niekto riešiť a ešte k tomu stále dokola.. Podľa mňa to je maximálne detinské.
Nehovorím, keď niekto niekoho uráža alebo mu proste ubližuje, ale toto? Tak keď chce mať niekto 3 nicky nech ich má preboha čo je na tom? Je to každého vec a netuším, prečo sa na tom neustále musíte pozastavovať. Mne to teda normálne nepríde, ale asi nemáte iné problémy, než neustále riešiť birdz a jeho politiku.
toto podľa mňa nepôjde, buď to sem ľudia napíšu zo srandy alebo nenapíšu nič.... ale zišlo by sa, hlavne fake-y pomazať, nech sa ľudia naučia, že keď nejaký založia, dlho si z neho aj tak nebudú môcť robiť srandu. ale na to netreba viac adminov, skôr inú politiku.
@24 neviem no, ja mám takú zásadu že riešim len ľudí, ktorí ma zaujímajú a takých je málo, čiže asi by som to mala na háku ale hovorím - ak niekto robí niečo, čo iných uráža alebo poškodzuje alebo čo to je iná vec.. ale inak? Každého vec.
@25 detto.. o tomto presne hovorím, stále niekto musí riešiť nejakú "úroveň" a podobne, mne to dojde hrozne trápne - ľudia by sem mali chodiť aby sa zabavili, možno zabili čas alebo ja neviem, a nie stále umelo vytvárať nejaké pravidlá, zásady a podobne.. Ale tak vaša vec ako hovorím, ke´d nemáte nič iné na robote..
Problem je v uzivateloch. A ked uz niekoho znacite vo fore tak pri tom rozmyslajte . . . sa pozrite kam to znacenie potom okazuje . . . napr. na uzivatelku, ktora asi z toho velku radost mat nebude.
vsetci vieme, ze @tomas je nad vecou a to je tu hlavny sef. tak neviem preco by ini admini mali byt nejaki prisni. ved je toto aj tak vsetko len jeden velky sociologicky prieskum, uz to pochopte. a zaroven je to platforma umoznujuca vznik noveho biologickeho druhu - @hnisavica -u obecného. to uz je splnene, teraz uz len dokoncit prieskum, vyhodnotit ho a vsetci - fejky nefejky - ste v riti
@midnight to nebolo v novoročnom alkoholovom opojení? aj keď je pravda, že ja by som sa niektorým páčila, lebo by som sa s (rozumným) banovaním a mazaním nesrala
@anzu - nie, to bola v podstate pomerne racionálna úvaha - že mrc a majuri, dve liberálne potvory nechávajúce veci čo možno vyzerajú ako kraviny ale nie sú, a potom niekto kto by ich v tej liberálnosti trochu obmedzoval/vyvažoval (neviem či je to pravda, ale tak nejak ma to k tebe napadlo (čo je možno jediná časť ktorá vznikla v alkoholovom opojení, ale sama si mi ju práve potvrdila )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale fakt uplne nezaujato nominujem @hnisavica ,lebo on je aj stary, aj mudry, aj rozvazny, aj nestranny, aj jebe dobre...
Preboha keď vám opakujúce sa ankety vadia tak ich neotvárajte a "fejky" ktoré nie vždy fejkami musia byť si nevšímajte.
Nechápem jak môže toto niekto riešiť a ešte k tomu stále dokola.. Podľa mňa to je maximálne detinské.
Nehovorím, keď niekto niekoho uráža alebo mu proste ubližuje, ale toto? Tak keď chce mať niekto 3 nicky nech ich má preboha čo je na tom? Je to každého vec a netuším, prečo sa na tom neustále musíte pozastavovať. Mne to teda normálne nepríde, ale asi nemáte iné problémy, než neustále riešiť birdz a jeho politiku.
@25 detto.. o tomto presne hovorím, stále niekto musí riešiť nejakú "úroveň" a podobne, mne to dojde hrozne trápne - ľudia by sem mali chodiť aby sa zabavili, možno zabili čas alebo ja neviem, a nie stále umelo vytvárať nejaké pravidlá, zásady a podobne.. Ale tak vaša vec ako hovorím, ke´d nemáte nič iné na robote..
a @cy3aha :3
@12 @hangtime11
@22 @h8u
každopadne to že niekto rieši aj mimo toho čo bezvyhradne riešiť musí,znamena že nič ine na praci nemá
asi vam spravim 3fake a ešte 3 hate nicky,a ked sa prihlasite budete to tu mať všetko zajebané a uvidíme ako vás to poteší
a okrem toho nevidím zmysel tejto diskusie, nakoľko tu nerozhoduješ alebo sa mýlim, máš na birdzi nejaké kompetencie?