Ako už to malo byť pekne dávno, ale veľmi sa na to teším a dúfam, že to bude tento rok, lebo ak to bude na spôsob môjho strýka tak to bude až o tri roky
Vidno ze nikto z vas nevie ake je to vsetko spravit tak aby to pekne vsetko fungovalo a aby to islo aj vo vsetkych prehliadacoch a aby sa to pacilo kazdemu a hlavne aby to robilo to co to ma robit. Ja si tiez niekedy myslim a davam skore terminy a potom zistim ze to nestiham ale hlavne ze to niekedy pride a bude to urobene na 100%
ja osobne som bossovi vdacny uz za to co spravil doteraz a treba si uvedomit ze to nerobi pre vlastny prospech ale pre nase blaho za co mu patri velka cest a novy birdz osobne beriem ako bonus na ktory sa tesim
Buďte radi, že toto všetko pre Vás Tomáš urobil. Ďalšia verzia bude, ale Tomáš toho má vážne veľa. Musí stíhať prácu, školu a zákazky. BIRDZ robí pre Vás a zadarmo. Tak ticho, čakať a som zvedavý kto mu kúpi aspoň bonbonieru...
Angel, no coskoro... No... moja predstava "coskoro" neznamenala 2 dni alebo 2 tyzdne, moja predstava "coskoro" znamenala trochu dlhsie obdobie, je to ako "coming soon" v uputavkach filmov, ktore sa dokoncuju...
Mayo a myslíš že viac ako bonboniera by potešilo pozvanie na pivo, alebo on nemá rád pivo? mňa bratia učili, že chlapa pozvi vždy na pivo ani nerozmýšlaj o inom...
Tomas widet ze nemaju so scriptowanim/programowanim ziadne skusenosti.. Ludia si nemyslite ze to je take jednoduche, wlastne jednoduche to je, ale zabere to moc wela casu. a este ked na tom asi pracuje sam..
No design je fajn, ale je tu dost neosetrenych weci, ktore mozu nabadat njektorych scriptowania zdatnych userow, na rozne "zle" weci. Kto neweri tak nech si sam sebe posle tajnu sprawu z textom (len dufajme ze to tu wypise sprawne):
<body onload="alert('birdz.sk')"></body>
cize ty sikownejsi mozu napriklad ... domyslite si
Po prwe, tymto nikto nic aj tak nedocieli.. Je to obycajny javascript ktory dokopy nerobi nic, takze ten co sa do toho nerozumie nic nemoze a ten co sa rozumie, uz dawno o tom wje a takeho nezastawi nic..
A po druhe, redakcia urcite o tomto wje, ale zjawne to asi nechcu riesit (alebo nemaju cas?) uz 6 rokow,takze asi tolko som chcel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Buďte radi, že toto všetko pre Vás Tomáš urobil. Ďalšia verzia bude, ale Tomáš toho má vážne veľa. Musí stíhať prácu, školu a zákazky. BIRDZ robí pre Vás a zadarmo. Tak ticho, čakať a som zvedavý kto mu kúpi aspoň bonbonieru...
Angel, no coskoro... No... moja predstava "coskoro" neznamenala 2 dni alebo 2 tyzdne, moja predstava "coskoro" znamenala trochu dlhsie obdobie, je to ako "coming soon" v uputavkach filmov, ktore sa dokoncuju...
<body onload="alert('birdz.sk')"></body>
cize ty sikownejsi mozu napriklad ... domyslite si
Radsej si to nechaj pre seba alebo to adresuj redakcii
A po druhe, redakcia urcite o tomto wje, ale zjawne to asi nechcu riesit (alebo nemaju cas?) uz 6 rokow,takze asi tolko som chcel..