snad to tu este nebolo napadlo ma, co keby tak ako sa ukazuju TS, by sa zobrazovalo, aj, ze je novy nazor, k nami zalozenej diskusii, ankete?
teda by sa to zobrazovalo, len uzivatelovi, ktory danu temu zalozil
co vy na to?
ukazovalo by to niek
Mne by sa páčilo, keby ako tu máš naboku "Reakcie na mňa", tam bolo aj keď niekto napíše len číslo môjho príspevku @6 , aby sa vedelo, keď niekto odpíše a nie len keď spomína priamo môj nick.
@7 ved aj, ale tak napr. ked zalozim dnes vecer diskusiu a pridem tu zajtra podvecer, pribudnu nove ankety, diskusie, aby som aj vtedy videla, ze niekto napisal nazor do mojej diskusie, bez toho, aby som sa musela hrabat v mojich diskusiach
do by bolo na figu.to by si zalozil/a no vu diskusiu a kazdu chvilu sama TS-ka.tak sa do diskusie pozriem,ked chcem vidiet noveprispevky.a da sa tam reagovat na nejake komentiky takze nie je problem ak si pozries diskusiu aj trosku neskor
ja som prvo citala ze ako komenty na blog teda by chodili TS co by bola blbost bolo by ich vela..ale vidim ze si to myslela "podobne ako TS" to je dobry napad
@krutafunebracka ano suhlasim to aj mna stve preto ked niekomu odpisujem snazim sa pisat nick aby to videl v "reakcie na mna"
@6 ale neviem či by to šlo :/ ved aj rovnosť nickov je problém vieš aký by bol problematický prechod z @501 na #501 ved to poznáš z eura a nieto ešte toto :/
...som zistil že tu niesom jediný čisto číselný nick a je tu aj pár miešancov u ktorých sa to prejavuje* :/ ale sme dosť nenápadná menšina
peace ROVNOSŤ NICKOV
*pre upresnenie som nickom aj odkazom na koment a nie len ja :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
celkom by to bolo fajn..
@krutafunebracka ano suhlasim to aj mna stve preto ked niekomu odpisujem snazim sa pisat nick aby to videl v "reakcie na mna"
...som zistil že tu niesom jediný čisto číselný nick a je tu aj pár miešancov u ktorých sa to prejavuje* :/ ale sme dosť nenápadná menšina
peace ROVNOSŤ NICKOV
*pre upresnenie som nickom aj odkazom na koment a nie len ja :/