Raz som siel v usa na plaz boli horucavi, skoro kazda jedna plaz bola obsadena tak sme sli na jednu z poslednych ale nikde nebola ziadna znacka ze nudaplaz az tam na mieste sme si to vsimli ale sme sli trosku dalej od nich , kazdy kto tam prisiel sa tiez cudoval co to tam je ... vacsina tam boli stary fuj ... nikdy viac to nechcem zazit
taka otazka, su aj na slovensku nudaplaze? neviem, nikdy ma to volako velmi nezaujimalo, ale tak ked uz je tu takato tema tak treba o tom zistit co najviac
raz som tadiaľ len prechádzala, keď sme boli v Bulharsku, nebolo to nijako oddelené, len nejaká ceduľa ktorú ani vidieť nebolo, takže dosť šok keď sme zrazu videli samých holých starcov, rýchlo sme utekali preč z tade
u nás v okolí Zv a BB sú...kamoška bola a ja by som tiež chcela skúsiť, sauna je super nácvik, chcem brať ľudské telo prirodzene, raz sa na to odhodlám
bola som a aj pravidielne chodievam ludia neocumuju bo tam chodia stare pary manzelske alebo mlade rodinky vecinou rodicia a male deculo a ked je clovek tam tak neocumuje nikto ako na plavke ze vidia babu v plavkach a uz hutaju co ma pod nimi a je to fajn aspon niesu biele pasiky xD ....
Chodím pravidelne a je to super. Je to to isté ako na kúpalisku, len bez plaviek a vôbec tam nechodia iba starci. Je tam aj mnoho mladých a rodiny s deťmi. Tak isto ako na hoci ktorom kúpalisku. Len rozdiel je v tom, že ste bez plaviek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
v prahe a toho roku dufam,ze sa mi podariist zase
však aj tak ma tam nikto nepozná.
inak raz som bol ako mensi, ale zdrhol som odtial, lebo som dostaval erekciu,