Caute.. Mam taky menši, skor velky problem. Mam jednu kamaratku a strasne ju mam rád da sa povedať že ju až lubim, ja som jej to vela krat vravel, ale ona si myslela že si robim srandu. Teraz chodi s jedny chalanom a ja jej vždy vyhovaram aby snim už neb
Však ja som jej stale vravel ale je v tom problem že jej vadi že som mladši... ale ja si myslim že keby nebolo teho jej, lebo ona sa prenho vela trapila tak by bola moja A stym francuzakom surovo? neviem ja mam pred takym zabrany poradte ako nato?
mam podobny problem zalezi ci je s tym dotycnym stastna alebo nie ... lebo ked sa jej vyjadris z citov mozes ju dostat do neprijemnej,velmi neprijemnej situacie kedy si bude musiet vybrat ... noooo a to moze vypalit vselijako - mozete byt spolu alebo opacne,povie ti ze ty si len kamos a to co bolo uz neciti a stratis aj poziciu ktoru mas ... viem nepomohla som ale vazne to zavisi od vztahu co teraz ma
ňom...takže chlapče...co najskúr ju pobozkat...(počkaj ne, šak sú Vánoce a potom bude Nový rok, tak nerobme zle temu chalanovi)...tak po týchto šecký oných ju pobozkaj z ničeho nic...já sem sa tak dala dokopy se svojím chalanem, sme sedeli oproti sebe v šenku, kde nebylo moc ludí, vyprávali sme o debilinách (podotýkam, já sem vyprávala debiliny o tem, jak sem sa v tem šenku ožrala )...a on potom zrazu mi vypráva, že obíde stôl, sadne si hentam vedla mňa na stoličku a dá mi pusu, já sem nereagovala a vyprávala svoje dál, ked zrazu povidal idem a urobil to...no takže buď iniciatívny...(a víš co? kašli na svátky )...
nemáš zač...rado sa stalo (si prvý človek, kerému sem poradila, bo já sem dojdem tak ráz za čas, vyberem si zajímavé fóra, do kerých dopíšem nejaké somariny a zas sa tu chvílu neobjavím )
Pozvi ju na kávu/čaj/koktail/drink, večer sa ponúkni, že ju odprevadíš domkov (žiadna baba neni proti) a nakonci ju objími... ... a ďalej to už pôjde samo, uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov