no poznate to urcite asi to zazil kazdy -trapne ticho o com hovorit ked uz nieje o com napr hovorit o skole je blbost ked su prazdniny ale o com teda hovorit???, poradte prosim ( )
fuuu ha...ja mam teda vzdy co rozpravat..ja som velmi ukecana,ale neviem..ono to pride tak samo..ved sa jej nieco pytaj..a mozno sa rozhovori..nieco z minulosti..a taaak..
Tak po prvé si zapamätaj...Trápne ticho neexistuje!!! Žiadne ticho nie je trápne. Je úplne normálne že dvaja úplne cudzí ľudia nepoznajú spoločné tematické okruhy. Trápne je ticho len vtedy keď ho ty tak začneš vnímať. Začneš vtedy z ničoho nič písať SMS, budeš roztržitý atď. - vtedy to je trápne. Nie si povinný neustále rozprávať a zabávať - nie si rádio! Je len málo dievčat ktoré ti minútku ticha neodpustia. Ticho môžeš zahovoriť nejakou otázkou. To je dosť dôležité....Pýtať sa pýtať sa pýtať sa!!! Nehovor o sebe, ale o nej! Najlepšie je dosiahnuť to, že ty o nej už vieš všetko a ona o tebe ešte nič.(pravdaže to tak nemusí byť) Mne sa to už párkrát stalo, že ona o mne vedela len ako sa volám a ja som už vedel aj to ako slávia Vianoce. Neboj sa ísť do detailov! Zopár drzých otázok nezaškodí. Ale len trochu toho korenia. čiže začni miešať osobné a neosobné otázky. Napr. Máš priateľa?(na túto otázku mám vždy pripravenú ďalšiu vetu "To je dobré." nech je odpoveď akákoľvek, vždy to prekvapí). Potom sa môžeš spýtať: Si s ním šťastná(tak vyzerá osobná otázka) Ale pravdaže ty nevypisuješ zápisnicu, takže sa vkuse pýtať nemusíš. Môžeš občas dohodiť nejakú dobrú historku zo života(odporúčam rozprávať trapasy). Len nikdy nerozprávaj nudné príbehy bez pointy. Každé dievča si radšej vypočuje ten najbizarnejší príbeh ako keby mala počúvať aký si mal ťažký deň....ale keď to podáš vtipne môžeš rozprávať aj o tom.
Kniha sa už pripravuje. Nakoniec sme rozhodli že bude písaná vo forme pravidiel. Možno sa bude volať : 100 pravidiel balenia žien.(alebo nejako tak) Chceme to napísať asi takou formou: Napr. Pravidlo č. 99 Nikdy nebudem arogantný, keď ona bude zlomyseľná, alebo ma odmietne! Potom nastane popis toho pravidla: Je lepšie keď si zachovám postoj, že mám situáciu pod kontrolou - pôsobí to mužnejšie. Ak ma odmietne, je lepšie si zachovať postoj kamaráta a naďalej s ňou udržiavať kontakt. Pretože neskôr môže na mňa zmeniť názor, alebo ak nie, každé dievča má predsa nejaké pekné kamarátky a im by mohla povedať aký som milý chlapec atď. atď.
no podla mna je tiez niekedy trápne, ked si nemáte čo povedat, poznám to aj z vlastnej skúsenosti. Ale zas ked toho človeka poznás dlhšie a máte medzi sebou aj nejaký vztah, tak to ticho vám nejako nevadí, hlavné je, že ste spolu. Ale skús si nájst s tou dotyčnou dajakú temu, ktorá vás oboch zaujíma, prosto hudba,telka, aký má názor na svet...kecajte o tom, čo obaja radi robíte, zálubách..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ked nemam ziadnu blaznivu historku???