najradšej diskutujem o cirkvi respektíve ateizmus vs boh tam sú také debaty, milujem tie ich trápne argumenty ako "v Biblii nie je uvedené koľko trval jeden deň" a také podobné kokotinky
O snoch. Babkách a dedkoch. O príbehoch. O Slnku. O lúčnych koníkoch. O rybačke. O tichu. O reklame naň. O šťastí. A smútku. O budúcnosti a minulosti. O grafických technikách (s ľuďmi, čo mi k tomu vedia povedať, čo ma zaujíma . A o veľa inom.
@nietimekki nie ze by som to nevedela odovodnit, ale zajtra vstavam na nultu a nemam potrebu stratit 1-2 hodiny zivota teraz vecer ked je nam obom jasne, ze ani jedna strana neustupi
@nietimekki jj lebo v prirode vobec neni 23141 zaznamenanych pripadov zvieracej homosexuality. podla mna proti prirode ide extremne premnozovanie ludstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale inak nerád diskutujem , iba ak ma niečo veľmi škrie tak napíšem svoj názor a všetci na mňa spustia flame Alebo rád radím ľuďom lebo som super
teraz nerozumiem tomu preco to je v tejto teme a dokonca ani som tu nic nepisala
ale jasne, Den vitazstva nad fasizmom !