tieto plany boli vo februari/marci... vtedy som zamestnal pomocneho programatora, ktory bude nemenovany, ale asi vsetci jeho nick poznate, problem bol ze jednoducho niektore veci boli z jeho strany tak odflaknute a nedorobene, ze sa nemohli pouzit, vyvoj trval strasne dlho, a ked som s nim rozviazal spolupracu po viacerych varovaniach, tak som cast veci ktore urobil musel vymazat, lebo bolo lahsie ich urobit odznovu... vsetko je moja chyba, ze som mu doveroval. Ked si vsetko robim sam, tak mam pocit ze vsetko ide rychlejsie. Coskoro budete podla mna milo prekvapeny, nove forum je len omrvinka
@2 nuz, treba vyberat precizne a nie "deti" ak mas nato dotaciu tak zamestanj jedneho programatora, ktory bude dobry, ale pochybujem, ze ti az taky rozpocet daju.
o kalendari viem,aj ja som sa tam zapisovala, ale nikde som zatial nevidela tabulku s datumami
v nejakej diskusii niekto hento odhalil, ale neviem, kto to bol
pocet nadaviek? zda sa mi ich tu v poslednej dobe menej (alebo za to mozu admini?), a asi tak, ze sproste forum=sproste odpovede, tak asi tak...asi som kusa odveci, co?
Nebo-Peklo veľa ľudí ma presvedčilo, že ak spravím peklo, tak just budú robiť zle aby sa stali diablom... Že by to naopak motivovalo byť zlým ako dobrým.
napríklad tmavomodrá, alebo zelená, čo ja viem, nepáči sa mi červená z princípu, ak by sa dalo, zrušila by som ju, ale nastal by v prírode potom problém
ja tu síce nie som dlho, ale musím povedať, že logo sa mi páči (a červená je fain @13 ) a tá špička ľadovca, ktorú predstavuje menšia zmena fóra nieje tiež na zahodenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.birdz.sk/webka/moralista...
o kalendari viem,aj ja som sa tam zapisovala, ale nikde som zatial nevidela tabulku s datumami
v nejakej diskusii niekto hento odhalil, ale neviem, kto to bol
pocet nadaviek? zda sa mi ich tu v poslednej dobe menej (alebo za to mozu admini?), a asi tak, ze sproste forum=sproste odpovede, tak asi tak...asi som kusa odveci, co?
ad posledna otazka: neviem
no, som zvedavá ešte na tie zmeny, (keby sa zmenila farba loga, nebola by som proti
teda,nevie,kde prispel,ale zrejme je hrdina...badatel..