Hm oco vam vlastne ide ..rospraval som sa s kolegom a vystoihol to drzite sa pokial nemate okruzkovaneho ddaKEHO CHUDAKA co nevie co sa mu stane potom vitiahnete klasicky svoju pravu tvar ..... kibicovanie buzeracia a zacnete len tak lstnut ved nacoi ked
keby v tvojom prispevku nebola spusta preklepov, dalo by sa to aj pochopit. tak som si nejak domyslel, čo si chcel napisat a myslim si, že nie vždy je to tak. nemusis byt az taky pesimista. okolo mna žije dost stastnych parov. treba len dobre hladat a vybrat si k sebe tu najvhodnejsiu. A hlavne neunahlit sa. mnohi to však podcenia a potom plaču. vyberaj trpezlivo, pomaly, mas na to kopu času a uvidis ze najdes tu pravu.
asi uronim slzu aki su niektori muzi vyuzivani a tyrani prosim ta uvedom si predovsetkym co pises ... vyuzivanie ... to najdes na oboch brehoch , ale zial ked muz vyuzije zenu a jej ostane na krku dieta, ktore nikdy nespozna otca, lebo ten bral sex s jeho matkou ako jednorazove dobrodruzstvo ... potom sa pytam ... aka je teda logika muzov?? O com je to ich divadlo ? A suhlasim... prispevok bol nezrozumitelny, akoby si ani ty sam nevedel, co sa vlastne chces opytat
Po niekoľkominútovom lúštení som obávam sa že pochopila o čom to malo byť a len dúfam že to mal byť žart, lebo ak si to myslel vážne, tak ťa ľutujem a súhlasím s Arain, Blackknightom a Althinkou...
Prelozim vam teda ten prispevok aby ste pochopili ocom to vlastne bolo takze kolega povedal jednu pametnu vec....zeny len hladaju debila co si ich zobere a potom budu sedet doma nabuchane a do prace ich uz ani boch nedostane ze je to ich filozofia......po case len aj tak stlstnu lebo maju to co celi.....to bol nazor mojho kolegu a cel som pocut nazori na ten jeho dany nazor do plena..nic viac
panecky az mi zabehlo a ze svaty muz ... si rychlo nenabucha zensku, aby si ho vzala, nezacne chlastat v krcmach ohanajuc sa zlepsovanim kolektivnych vztahov na pracovisku a ked pride o robotu sedi pri telke pije dalej a lutuje sa Ak je toto nazor tvojho kolegu, vidiet ze je to ukazkovy obmedzenec a verim, ze skonci presne tak ako prorokuje
tak na co si ten chudak taku zobere. Vsak si musi presadit aj svoj nazor. A len tak si otehotnie neotehotnie len tak zasa .... myslim si, ze toto je vec nazoru. A pokial si taky, ze ti toto vadi, tak daj pokoj babam. zasa nie kazde su take si myslim. Toto mi prislo .... nevyjadrujem sa. koniec.
hej,tak ten kolega si predstavuje asi ideal svojej zeny,pretoze pochbujem,ze zena ktora vystuduje VŠ ostane doma sediet...potom by zbytocne vychodila 6 rokov naviac...ach..muzska logika...
Vau. No tak už len vy dvaja s kolegom o tom strašne veľa viete, čo? Založte si firmu, zriadte kanceláriu a môžete dávať rady takým debilom ako ste vy dvaja, aby na to neskočili. Ešte na tom aj zarobíte, vy odborníci na lásku...
Ak by sa o tom dozvedeli media, behom mesiaca by sme ich videli na obrazovkach nemenovanej komercnej televizie, v pravidelnom vysielacom case Nedela 20:00. Svojou urovnou by mohli bez problemov konkurovat aj klenotu kinematografie "Mojsejovci" a urcite by dosiahli rekordnu sledovanost. Potom by vsak zhasli ako kazda rychlokvasena hvedzicka... cca za pol roka kedy by sa ich slovensky narod presytil ... :/
ow tak toto nieje cielom ziadnej zenskej podla mna! myslim, ze sa kazdy vo svojom zivote potrebuje realizovat a nie len vynosit deti a tlstnut doma nechapem jak Ta to mohlo napadnut!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Si absolutne nezrely, zakomplexovany a bohuzial aj negramotny clovek. Ale aj tak ti prajem aby sa ti to podarilo zmenit.
Ak by sa o tom dozvedeli media, behom mesiaca by sme ich videli na obrazovkach nemenovanej komercnej televizie, v pravidelnom vysielacom case Nedela 20:00. Svojou urovnou by mohli bez problemov konkurovat aj klenotu kinematografie "Mojsejovci" a urcite by dosiahli rekordnu sledovanost. Potom by vsak zhasli ako kazda rychlokvasena hvedzicka... cca za pol roka kedy by sa ich slovensky narod presytil ... :/
zena - komanduje muza, stlstne lebo sa nemusi snazit, a ani makat lebo ten blbec maka za nu
muz - chudacik vykoristovany, utapa sa v krcme s lakoholom, lebo jeho zena kasle na to ako vyzera
Len mne sa zda, alebo toto vyzra ako prototyp rodiny z rokov 50tych??? Sa spamatajte dpc.
zalezi od cloveka....a je jedno ci je to zena ci muz...ked je lemra leniva tak to tak moze dopadnut v oboch pripadoch