ľudia mňa niekto asi nenápadne fetuje, pretože stále ked sa pozriem jak ten tampón hore letí k tej holke a ona na neho nasadne, tak schytávam také záchvaty
Mala som veľkú dilemu, či si objednám tu vzorku ZDARMA, lebo keď mi príde nejaká obálka, kde bude veľkým OB, tak... čo ja viem... no čo na to pán poštár? Ale priznám sa, že som si objednala... Lebo už mi to liezlo na nervy...
ha aj ja som si objednala tampony som stlacala tu obalku ze co to je otworim a aha tampons o.b wiete ako skoncili chudence? moji blby spoluziaci ich namocili a plieskali si s nimi o hlawu co us musela som dokupit...ale aj ja chcem widiet tu reklamuu
omg, to ako niekto vážne verí, že tampóny prídu v obálke, cez ktorú bude veľkým červeným písmom napísané - TAMPÓNY OB - NEOTVÁRAŤ!!!! ???
Príde to v normálnej obálke, objednala som si, keď som s nimi začínala, čiže už pomerne dávno a náhodou, je to dobrá vec, aspoň vyskúšaš a ...možno sa tak môžeš zásobovať stále, keď si vymyslíš rôzne adresy, na ktoré ti to budú posielať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no ja som diliš, toľko sa na tom rehocem a ani raz som neklikla, idem to napraviť!
Mala som veľkú dilemu, či si objednám tu vzorku ZDARMA, lebo keď mi príde nejaká obálka, kde bude veľkým OB, tak... čo ja viem... no čo na to pán poštár? Ale priznám sa, že som si objednala... Lebo už mi to liezlo na nervy...
a kedy si si objednala? už došlo? a si aj v obé klube?
sa to da objednat?!fuha..
dá sa, si klikni na to a tam máš všetko popísané. práve sa super bavím vedeli ste že niekedy dávno v japonsku ako tampóny používali papier?
papier?)uff..to co potom chodili na wc kazdych 10 minut?? ..kks..fakt chudak postar
ja mam vypnute flash a vsetko mozne, tak som nevidel
vyskusaj neprekonatelnu ochranu o.b.
zbav sa starosti.. zi naplno
klikni a objednuj si vzorku zadarmo!
O.B. ...
staci si precitat: 16.
ty si potom nepozorna, necitas co pisem!
Ešte mi nič nedošlo... A nemáme, na(ne)šťastie poštárku, ale takého celkom mladého poštára, ale všetko ok...
Do o.b. klubu som sa asi neprihlasovala... Chceli tam dood mňa príliš osobné údaje.
Ale celkom sa mi zapáčila ta poradňa so sexuologičkou. Tú si našla? My si s tetou už korešpondujeme...
otvor aj ty oci hore,hore,hore!!!
tak potom nám daj vedieť či a ako došli a čo si píšete?? chcem vedieeeeeť nože nám prezrad
mne sa páči že na tamponovej stránke som našla pravidlá volejbalu (!!!) a čítali ste slovníček?
Anus = Ritný otvor, ktorým je vylučovaná stolica, keď si na toalete. Nie je to súčasť reprodukčných orgánov.
Ok, napíšem Ti.
No tak to Ti zase neprezradím... To je až moc osobné... Ale sa môžeš tety gynekologičky hocičo opýtať a ona ti napíše rozumnú odpoveď...
ale ešte som na to neklikla, i keď ponuka je lákavá
Príde to v normálnej obálke, objednala som si, keď som s nimi začínala, čiže už pomerne dávno a náhodou, je to dobrá vec, aspoň vyskúšaš a ...možno sa tak môžeš zásobovať stále, keď si vymyslíš rôzne adresy, na ktoré ti to budú posielať
šetríme, nie?