@Rischo možno jej je len zima a takto sa chce nejakým spôsobom dopátrať, čo si má obliesť ona, aby aj jej nebola zima... ale ako poznám baby, tak oni nemajú problém vyjsť s holými nohami a krátkou minisukňou ani v takomto počasí...
@Newgeneration hej hej dajaktore su jebnute,,su schopne vyjst v kratasoch do metrove snehu len zeby ukazali tote nohy s krcovymi zilami a ked ma dotycna 21 rokov ako to a v profile ta tipujem ze po tolkych rokoch si vie aj sama vybrat
@NIlka14 ja nosím vysoké čižmy a dlhší kabát, čize silonky mi ani netreba, ale ked si beriem krátku bundu dám si teplejšie menšestrové nohavice. ale ked je fakt zima že som niekde na severe si dám tenké legíny
@Rischo a tak vieš...ona možno (keď vravím možno, tak myslím naozaj iba možno) patrí do kategórie užívateľov birdzu, ktorí si chcú pridať na veku...lebo ako všímam tak vekový priemer väčšiny užívateľov nie je ani 10 rokov, z čoho vyplýva, že väčšina si svoj vek náramne znižuje
@rischo traonýý si ale riadne.. čo sa sem sereš? a omg čo však aj mne niekedy v zime je thak teplo že by som si aj tričko dala niekedy mam thake dni a čo teraz má tá baba nosiť dlhé nohavice ked jej thaké nevyhovujú? ty mozes byt rad ze nie si zena thak sa sem nejeb a nekritizuj ty čurak prijebany. založila som diskusiu presne o takyých ludoch ako si ty
@etelnair tak tie posledne hrube ponozky musim dat az potom,ako na seba navleciem rifle,lebo inak by som tade nohu neprepchala ale inak pohode.. a aj tak mi byva zima!
@Lenkaska1 co sa sem serem? je to verejna diskusia a len som pridal moj osobny nazor a laskavo tu na mna nepicuj a neotvarj si na mna hubu ked tiez po tebe nepicujem..
ked nosievam volnejšie rifle pod ktore mi raz dva podfukuje tak nosím silonky...ale ked mam obtiahnure rifle mrkvy tak nič pod nimi nenosím, tam nehrozí aby mi podfukovalo to mi nikdy neni zima, nemusím mať silonky ani nič podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@foxhound trapnýý
Nadbytočné vrstvy látky ma iritujú.
@Rischo a tak vieš...ona možno (keď vravím možno, tak myslím naozaj iba možno) patrí do kategórie užívateľov birdzu, ktorí si chcú pridať na veku...lebo ako všímam tak vekový priemer väčšiny užívateľov nie je ani 10 rokov, z čoho vyplýva, že väčšina si svoj vek náramne znižuje
@etelnair tak tie posledne hrube ponozky musim dat az potom,ako na seba navleciem rifle,lebo inak by som tade nohu neprepchala ale inak pohode.. a aj tak mi byva zima!