@crew ano suhlas, tie lacne... ehm no neviem, su ale na druhej strane testovane tak isto ako aj Durexy... inac skusali ste aj ine ? napriklad tie spominane Primerosy ? hmm ci mas s cim porovnat
@crew uz len s hladiska ceny by som odporucil skusit aj ine kvalitne... no ale je to na VAS inac klasicne alebo nejake ovocnickove alebo farebne ? alebo ... ?
@crew lol ze male.... tak to potom neviem ako je vybaveny tvoj priatel... lebo podla rozmerov na webe su dlhe 19 ci kolko cm a obvod tam je 52 tusim, a ze male DDD tak neviem no DD
takze ked pozeram posty tak vidim ze bud najdrahsie Durexy na nasom trhu alebo potom jeden pouziva Primerosy (ja) a este jeden Pepino... hmm topic tu je aj kvoli tomu, ze preco prave Durexy... alebo ked niekto ani neskusal ine a tvrdi ze Durexy su best... ale to asi bude kvoli znamosti a reklame danej znacky...
hmm takze: vsetky Durexy na nasom trhu maju 205mm a nominalnu sirku 56mm... az na Durex Sensation kt. ma 178mm a sirku 53mm. By ma zaujimalo, ze ked podla BIRDZ vyskumu ma priemerny penis 17cm tak preco vacsina pouziva Durexy ked tie su az o 3cm vacsie a aj priemerne kus sirsie... dalsia vec je, ze kedze EU priemerna velkost je 16cm ci kolko tak preco take vyrabaju.
Dalej som pozeral po kondomoch Primeros, kde som nedokazal zistit dlzku len nominalnu sirku ktora je 52mm co je asi najmenej na trhu, kt. je bezne kupitelnych...
@21 ako povedala desiree pepino sa trhaju :/ svine primerosy som neskusal ja ale tiez som od znamych pocul ze sa im ich podarilo parkrat pretrhnut ked sa ponahlali...
a co sa tyka tych velkosti, kondom sa vzdy robi o nieco vacsi predsa len priemer je priemer ale kondomy si kupuju aj ti co maju penis vacsi... Mne sa este nestalo ze by sa durex zosmykol alebo co. A inak su celkom pohodlne... dokonca tie ultra thin ci ako sa volaju som skoro ani necitil.
@27 ano, suhlas tym sa moc chvalit netreba ... a ked uzivaju inu antikoncepciu, tak v takom veku kde sa holka este vyvyja tak neviem... kondomy su neskodne a super ked viete ako na to
inac jasne ze kondomy pouzivaju aj ti, co maju vacsich... ale predsa len. ked priemer je 16,5 ci kolko a durexy classic maju 20cm tak myslim ze je to vela... a co potom durex xxl ? haaa ? ved tie su este o dost vacsie...
@29 to je tiez pravda ale uprimne ked si si ho nasadil a bol aj vacsi, vadilo to pri sexe? Teda mne vobec A to sa radim k priemeru... Cize nejako neriesim ze je robeny na vacsich vtakov, mne sedi, nesmyka sa, natrha, takze pohoda.. uz si len sex uzit
takze ide primarne o priemer, resp. nominalnu sirku... aby netlacil aj ked ja mam rad obtiahnuty viac
no a znacka... hmm 100ludi 100 chuti... durexy som skusal no neprisli mi nicim vynimocne... kdezto PRIMEROS TEA TREE boli super no ale to je individualne... takze asi koncern Durex bude mat najvacsi obrat
samozrejme že Durex...fakt tie ostatné lacnejšie boli drahému tesné, ešte asi tak Pepino boli fajn. Ale proste durexy sú naj, ďalej netreba riešiť. A nám sa NIKDY nestalo, že by sa pretrhli...
@22 tak nie každý spadá do priemeru. ak si vezmeme, že už len výškou môj priateľ presahuje ďaleko priemer (199cm), tak ani do iných kategórií nepatrí do priemeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale tak to skôr tým precitlivelým. ale ženské telo je dosť háklivé
Dalej som pozeral po kondomoch Primeros, kde som nedokazal zistit dlzku len nominalnu sirku ktora je 52mm co je asi najmenej na trhu, kt. je bezne kupitelnych...
a co sa tyka tych velkosti, kondom sa vzdy robi o nieco vacsi predsa len priemer je priemer ale kondomy si kupuju aj ti co maju penis vacsi... Mne sa este nestalo ze by sa durex zosmykol alebo co. A inak su celkom pohodlne... dokonca tie ultra thin ci ako sa volaju som skoro ani necitil.
inac jasne ze kondomy pouzivaju aj ti, co maju vacsich... ale predsa len. ked priemer je 16,5 ci kolko a durexy classic maju 20cm tak myslim ze je to vela... a co potom durex xxl ? haaa ? ved tie su este o dost vacsie...
no a znacka... hmm 100ludi 100 chuti... durexy som skusal no neprisli mi nicim vynimocne... kdezto PRIMEROS TEA TREE boli super no ale to je individualne... takze asi koncern Durex bude mat najvacsi obrat
..a samozrejme najlepsie bez kondomu,ale tak no to je uz inaa vec..