Orsay (vlastne len jedny a vo vsetkych nohaviciach vyzeram divne, lebo mi bud nesedi pas- odstava, alebo je moc kratky, alebo prikratke nohavice...a este jedny h&m. A esteee jedny divne. Fakt divna znacka. Akoze neexistuje obchod, kde by mali najlepsie gate asi. Vsade su nejake dobre alebo zle a malokedy si vyberiem. Taky mix, v kazdom mi sadnu tak maximalne jedny za rok, ze musim hladat vela
Raz za uhorský rok narazím na nejaké, ktoré na mojom debilnom úzkom páse neodstávajú... Drahé značkové veci nevyhľadávam, takže to zväčša padne na h&m, tally weijl alebo reserved.
skúste absolut joy gate tie su jak uliate,potom sedia celkom fajn aj G-star len to je stých drahších ale len u náš na svk..zara ma fajn gate len nekvalitný material,a lacno farbené.
Nejde o značku, ale o STRIH a správnu veľkosť. Mne najlepšie sedia a fajnovú ric mi robia rifle z Primarku za 9 libier a to som už mala gate neviem akých značiek.
najlepšie mi sedia rifle z m&s, aj hocijaké iné oblečenie tam najradšej nakupujem, a potom ešte h&m, ale to už pomenej, lebo mi nejako divne odstávali tie posledné gate, čo som mala.
mne teraz sedia gate hlavne v terranove a caliope, robia tam vsetky rovnakeho strihu, niekesy uz ani neskusam a rovno kupujem su aj lacne a maju dobru trvanlivost, su vacsinou site v bangladesi takze z latky sa nepusta farba na oblecenie a nemam z nej vyrazky na celej dolnej casti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
všetko oblečenie má byť bez značky. koniec.
za 0,5 centov sisley mi sadli a este jedny za 0,5 nejakej tal. neznamej znacky tusim, na moju vysku presne. a obcas NYer
z inych obchodov mi nohavice nesedia