Je v poriadku keď mam 13 (aj keď iba pred 2 dňami som mal) a ešte nemam chlpy tam dole? xD Ako chlpy take na vajcach smiley: tam mam 2/3cm ale inac vobec xD
Vytvoril som si new nick preto lebo mama ma pozná pod menom K3winQo na nete a kazdy den ma hlada na nete xD kedze je v zahranici... Profil vyplnim... LOL JA ze pridem o 2 dni a pozrem ci aspo dakdo odpise, lol tak tu je nice rychlost
K teme: Ale nie mna len stresuje, ze jeden spoluziak (unho chapem) ma sice 168cm ale raz iba tak z flipu dal trocha dole pod pas teplaky a uz boli dzare vidno pricom penis bol vzdialeny este asi 10cm xD toto chapem... ale kamos ma 11 a uz to iste ako u spoluziaka ta len sa pytam
prepáčte za doublepost nikde tu nevidim tlačítko EDIT...
mimochodom toms mne by nevadilo keby mi nezavolala a mi nepovedala ze ma nasla na nete na dajakej webke + pred asi 3 rokmi sa mi stalo ze som chatoval s jednou na pokeci a to bola mamina kamaratka xD To bol trapas lol
@23 a vieš čo je väčšia sranda, ako celá táto diskusia? Že tu je dosť veľká šanca, že o taký týždeň sa pod jeho nickom v google objaví práve táto diskusia v 1-2 poradí, keďže Birdz.sk má dosť vysoké postavenie v google.sk. Page Rank je sviňa, no
PS: dajte si do google.sk "cool teen" alebo "cool teenager", že @gabosh
xD to bol pekny zader ... ale vazne teraz sa seres ze tam nic nemas ... pak ti to tam zacne rast a jak budes nadavat ... pochybujem ze budes chciet prechovavat tarzana v nohaviciach
jezisiii kriste psichiatria volaaaaaa vy uz nic ine neriesite len chlpace na vajciach? toto je dost huste akoze kam toto spejeme ??? dpc tak ked ich nemas odstrihni si vlasi tie hadam mas a na vajcia daj sekundove lepidielko svasni to tam a este aj vrkoce si stoho mozes zapletat a bude a ked sa ti to nebude pacit tak chytis noznice odstrihnes a potom oholis a bude prijemu zabavu
@43 je to dost individualne, urcite ti ale casom zacnu rast, ked ich teraz nemas nieje to ziaden problem v buducnosti sa aj tak budes na 90percent holit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
inak mas to jedno ne? cim neskor tym lepsie
btw niesom si ista ci ku koncu fora stale kecame o ,,chlpoch"
K teme: Ale nie mna len stresuje, ze jeden spoluziak (unho chapem) ma sice 168cm ale raz iba tak z flipu dal trocha dole pod pas teplaky a uz boli dzare vidno pricom penis bol vzdialeny este asi 10cm xD toto chapem... ale kamos ma 11 a uz to iste ako u spoluziaka ta len sa pytam
roach = lol
mimochodom toms mne by nevadilo keby mi nezavolala a mi nepovedala ze ma nasla na nete na dajakej webke + pred asi 3 rokmi sa mi stalo ze som chatoval s jednou na pokeci a to bola mamina kamaratka xD To bol trapas lol
kks ale keď dá do googla nick kewinko či čoo tak jej to zobrazí aj toto xD si nerozmýšľal?
PS: dajte si do google.sk "cool teen" alebo "cool teenager", že @gabosh
(KED BUDES CHCIET VYMAZAT TOTO FORUM STACI NAPISAT YGOR-ovi)