Ahojte,nemam este sex skusenosti a uz by bolo nacase ale neviem ako co...bojim sa,ze otehotniem...asi to uz je taky panicky,neopodstatneny strach. Su kondomy uplne 100% ? Spolahlive? Alebo mam brat antikoncepciu??
Vdaka za komentare...priklonim sa k tomu,ze este nie je spravny cas...vcera ma to tak dorazilo trochu,ze uz budem mat pomaly 26 a stale nic. Prilezitosti su,ale nikto taky koho by som mala aspon trochu rada...je to trochu len ten tlak dnesnej doby.
@snehulienka24 tlak doby? sama si ho vytváraš. je jasné, že každý to chce skúsiť. neobviňuj ostatných. v tomto prípade si v tom sama previnilá. nemysli na sex iba ako na to, ako otehotnieť. pravdepodobne si jedna z tých, čo čakajú do svadby alebo na toho pravého. žiaľ život nie je gombička.
@9
to je múdre... nerob to len preto, lebo sa cítiš ,,zaostalo" alebo čo, to je úplná blbosť.... podľa mňa sex je niečo (ale to je len môj názor), kedy sa navzájom odovzdávate a neviem si predstaviť sex s niekým s kým sa navzájom neľúbime... lebo žiadna ochrana nie je 100%, vždy sa môže pošťastiť...
@snehulienka24
Myslím si, že by bola preveľká škoda, ba až VESMÍRNYCH rozmerov, keby si išla do toho len preto, aby si to mala už raz za sebou. Podľa mňa, môžeš byť šťastná, že to ešte nemáš za sebou, a že čakáš na toho pravého. Keby si to spravila teraz, a to len preto, aby si bola "in", tak potom by si už nikdy viac nemohla zažiť ten pocit skutočného šťastia. Veľa dievčat sa takto sklamalo a ľutujú, že to nemôžu vrátiť späť. Najšťastnejšie bývajú tie ženy, ktoré si zachovali svoju čistotu do manželstva. V takých rodinách život priam "kvitne".
Dnes sme zo všetkých strán zavádzaní klamstvom o tom, ako so sexom treba začať čím skôr, ako máme antikoncepciu, a že si preto môžeme "užívať" koľko len chceme. Mne osobne býva zle v žalúdku, keď počujem slovo "antikoncepcia". Osobne by som si s takou ženou nič nezačínal. Moderná medicina klame, že antikoncepcia je neškodná. Ona zabíja to ženské v žene! Zabíja aj zmysel pre materstvo. Antikoncepcia a voľný sex sú hádam jedny z najväčších pliag, ktorým "moderná" spoločnosť naletela.
Ako nechcem vám do toho nejak extra kecať, ale nejde to... Hovoríte o "pravej" láske a pritom všetci vieme, že ak to bude prvýkrát, tak to asi nebude "navždy". Maj ten sex, kým si mladá a možno pekná a nie doháňať v 50-tich rokoch, keď už budeš zošuverená...
@snehulienka24 ani kondómy ani tabletky nie sú 100% spoľahlivé. To ale neznamená, že ak už máš na to vek nemôžeš si užiť sex. Je dobré, že na ochranu myslíš ešte predtým a nie až po nehode. Ak ide o prvý sex určite by som začala kondómom. Chlapci sa môžu samozrejme vyhovárať, že si to s gumou tak neužijú, ale to je blbosť. Je veľmi veľa druhov kondómov pre tvoje aj jeho potešenie. Ja s priateľom si už nejaký čas objednávam z tejto stránky: » www.svetkondomov.sk/kategoria/kondo...
Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
gg easy never been preggo
bud sa na to teda priprav (psychicky-vedomostne) alebo nesexuj a maj sex az ked budes chciet plodit deti
to je múdre... nerob to len preto, lebo sa cítiš ,,zaostalo" alebo čo, to je úplná blbosť.... podľa mňa sex je niečo (ale to je len môj názor), kedy sa navzájom odovzdávate a neviem si predstaviť sex s niekým s kým sa navzájom neľúbime... lebo žiadna ochrana nie je 100%, vždy sa môže pošťastiť...
Myslím si, že by bola preveľká škoda, ba až VESMÍRNYCH rozmerov, keby si išla do toho len preto, aby si to mala už raz za sebou. Podľa mňa, môžeš byť šťastná, že to ešte nemáš za sebou, a že čakáš na toho pravého. Keby si to spravila teraz, a to len preto, aby si bola "in", tak potom by si už nikdy viac nemohla zažiť ten pocit skutočného šťastia. Veľa dievčat sa takto sklamalo a ľutujú, že to nemôžu vrátiť späť. Najšťastnejšie bývajú tie ženy, ktoré si zachovali svoju čistotu do manželstva. V takých rodinách život priam "kvitne".
Dnes sme zo všetkých strán zavádzaní klamstvom o tom, ako so sexom treba začať čím skôr, ako máme antikoncepciu, a že si preto môžeme "užívať" koľko len chceme. Mne osobne býva zle v žalúdku, keď počujem slovo "antikoncepcia". Osobne by som si s takou ženou nič nezačínal. Moderná medicina klame, že antikoncepcia je neškodná. Ona zabíja to ženské v žene! Zabíja aj zmysel pre materstvo. Antikoncepcia a voľný sex sú hádam jedny z najväčších pliag, ktorým "moderná" spoločnosť naletela.
Ale, prekonať tú slasť..
Držím palce