Aký je podľa vás najlepši a najpríjemnejši spôsob ochrany aby bol pôžitok čo najväčší? Najlepšie je to ako telo na telo bez gumy.Počul som aj o rôznych spermocidnych krémoch .Má stým niekto skúsenosti?Popripade z ultratenkým kondómom?Baby cítite ho vôbec?
tak ked chces najvacsi pozitok, tak si daj spravit vazektomiu. inak veci ako pharmatex maju cca taku ochrannu % ako kondomy, mozno este o trosku lepsiu? a je to celkom pohodlne na pouzivanie.
neviem, ako je vyvinute vnutromaternicove teliesko, ale v pripade, ze sa nezapali a neprinesie komplikacie, by mohol byt sex vdaka nemu tiez prijemnejsi, kedze chlap nic nemusi riesit.
inak jasne, ze je to prijemnejsie bez kondomu, ale neviem, ci by som experimentovala s ultratenkym kondomom, to nemas ani potesenie, ani taku istotu, aku mas s hrubym
Ako muž nechápem tie sračky o pôžitkoch bez kondómu, lízani zmrzliny cez sklo a jedení bagety cez obal. Príde mi to ako nejaká macho pičovina, ktorú kedysi niekto vymyslel a teraz sa všetci tvária že to tak naozaj je. V skutočnosti to nie je žiadny rozdiel na pocit. Proste kokot vo vlhkom, pomikoce sa a nakoniec aj tak pláva vo vlastnom semene. Pičoviny o tom aký je to rozdiel trepú najviac tí, čo to najmenej majú, alebo ľudia, ktorým ich opičí predok jebol na mozog a potrebujú sa silou mocou rozmnožiť.
S kondomom sa nespravim vobec, uplne to zavadzia cele zle. S priatelkami čo som mal som ho mal nasebe 2x aj to po 5minutach zahodil... (a to navrhli oni samé nie ja, ale suhlasil som)
Teraz pri občasných som si ho dal a uplna bieda. Ja som fakt nič necitil.
Ja teda neviem ako vy chalani ale ked prirazam a na konci penisu proste citim ako to naraža dnu o tu "hrčku" vzadu tak nič lepšie pre mna a pre ženu nemože byť...
Teda v tom momente rozvašnenosti, silneho stisku, a jemneho skrtenia... no len takeho obškrteníčka
v ochrane som dost nezodpovedný ale po 8 rokoch dlhodobých vztahov sa nič nestalo. Sem tam na rok uživala ženská HAK a to bolo tiež zaujimavá skusenosť ked načasuješ orgazmus zarovno toho ženského. chce to síce trošku sústredenia ale najlepsia vec na tomto svete.
chce to iba jednu partnerku, ak sa chceš správať ako gigolo - kurva, potom sa zamysli nad svojim životom, či to je správne...
ide tu hlavne o zdravie a čo je najdôležitejšie o dušu človeka....
@hoperpohroma lenže zas kondom ma tu vyhodu, ze ked sa nieco stane, napriklad praskne alebo sa prederavy alebo co ja viem co, tak to uvidis... a furt to mozes zachranit tabletkou po. Kdezto ked zlyha ten pharmatex, to nezistis.. ci sa mylim ?
@melancholik No jo, ja zrovna nemám v čom porovnávať, lebo neťahával som dievčatká za nos aby som ich mohol napúšťať a nebol som kokotkom bez chrbtovej kosti čo nasľuboval a zahral všetko pre zmočenie... nehnevaj sa na mňa ale musím trvať na svojom, ak v tom vidíš tak výrazný rozdiel, tak to ti na mozog udiera tvoj opičí predok. Rovnako ako tomu nad tebou. Ako ti môže kondóm zavadziať? Veď to je sračka prvej triedy, pretože aj keby rozmýšľam nad tým, že si ho možno zle nasadzuje v zápätí ma napadne aký jebnutý musí byť človek aby si nevedel jaternicu zabaliť. Proste čítam a nechápem, žaluď funguje teoreticky rovnako ako klitoris, čiže stimulovaním nervových zakončení, nemáš tam nervové zakončenia ako na rukách, ktoré ešte k tomu používaš na jemnú prácu. Kokot používaš na to aby si ním doslova do niečoho udieral, tváriť sa aký citliví ho muž má a ako mu zavadzia kúsok gumy a aké je to nepríjemné, je sračka ešte aj z biologického hľadiska a ak nemáš pleseň na kokote, alebo ním od detstva nemaluješ obrazy a nedržiavaš v ňom príbor žiadny rozdiel v tom cítiť nemôžeš, jedine tak vo svojej hlave
No podla mna ked mate dobry sex aj bez K, tak ten tenky K už nezaváži veľmi. Ako ano, jasne ze pocitovo to je trosku rozdiel... Ale to co sa hovori je podla mna prehnane s tym reznom v alobale... asi to nevedia.
Byvalemu K velmi vadilo, ale tak my sme celkovo boli dost rozdielni... A mojmu sucasnemu vobec, kolkokrat to aj sam navrhne ze si ho chce dat a ja potom aspon nemusim stresovat. A podla mna aj tak nie je potrebne ho dat od zaciatku, staci az na poslednych 5 min povedzme
@paria333 no jo ja som kus chuja hlavne, že človek čo odmieta kondóm lebo cíti na konci ciciny zásobník na semeno mi tu píše ako citlivému kokotu guma prospieva...
@karlotiskot to sú iba tvoje reči ja hovorím o praxi, sám si napísal že nemaš v čom porovnávať, čiže tu sa to líši kedže som si vyskúšal oba spôsoby a viem určiť ktorý z nich je príjemnejší a ktorý nie. to je celé, proste si to skús a uvidíš, nemusiš pritom nikoho klamať ani počúvať opičích predkov čo ti budu bubnovať po mozgu, stačí porozmýšlať, byť trochu opatrný a využiť napriklad aj taký @1 ktory ma dosť vysokú účinnosť. nič viac
@melancholik Sa ťa to tak dotýka že ti z toho jebká alebo nechápeš už ani sebaodhalujúcu sa iróniu? Mám 30 rokov z ktorých som pár trávil namotávaním báb a šukaním a nie každá brala antikopncepciu, takže o šukaní s gumou a bez nej mám bohaté skúsenosti, dostávať tu argumenty ako mám skúšať a uvidím je ako keď ma dieťa z materskej škôlky skúša učiť čítať, lebo som podľa neho nepochopil vyznenie Bielej veľryby.
@karlotiskot ok, tak som potom len nepochopil dostatočne tvoj sarkazmus. k zvyšku sa vyjadrovať nemusím (forma akou sa vyjadruješ už k tebe tak nejako prischla)
Záleží od kondómu, s Durexom som sa vôbec nemohol spraviť ale s Pasante to šlo už lepšie, ale aj tak si myslím že bez je to lepšie, je lepšie cítiť tá vlhkosť a teplo.. čiže antikoncepcia vyhráva
@muaykelo no šak bodaj by nevyhrávala, keď jediná starosť,ktorú pri nej chlap má je, že na ňu prispeje svojej polovičke. Ale ku lekarke ide ona, na vyšetrenia a kontroly ide ona, nesmie fajčiť ona, nesmie zabudnúť užiť ona, vedľajšie účinky zvláda ona. Mne to príde poriadne sebecké čo musí žena podstúpiť len aby si ty náhodou nebol trošku "ukrátený o vlhkosť a teplo" .. Choré
@lenkaska1 Keď ti to robí problémy tak to neber, ja ťa to nenútim užívať a ani som nikoho nenútil, bývalá mi je toho svedkom, tiež jej to robilo problémy. Ale plno žien je s tým v pohode, aspoň nesťažovali tak neviem, záleží od organizmu asi
@muaykelo podla mna akekolvek lieky co si dava clovek do tela len tak, nie su dobre aj ked sa nemusia prejavit vedlajsie ucinky. Ale sak v poriadku. Hlavneze ju nenutis
Napisem to asi v bodoch...
1. S muzom ktory by si odmietol dat kondom by som nikdy nespala.
2. Bez kondomu je to lepsie, ale tak len so stalym partnerom kde mate poriesenu otazku STDs.
3. Pharmatex + sledovanie si cyklu (ak je pravidelny) + vcas vytiahnut - kondom sa stava nepotrebnym na vsetky dni okrem tych, ked by mala byt ovulacia.
niektore názory moj ty boze. preto ma kazdy druhy mlady clovek chlamydie a ani o tom nevie. predovsetkym ide o zdravie. s muzom co by nechcel pouzit kondom by som nikdy nespala. nikdy podotykam. ide o moje zdravie. a jasne ze kondom je citit ale nikdy s tym nikto problem nemal. ked mate 5 cm pipika su aj mensie kondomy, aby vam tam neplantal chlapci a ptm vam to az tak vadit nebude. samozrejme so stalym partnerom je to na kazdom, aku ochranu pouziva. naj je asi modlit sa a cakat na kramy srandujem samozfejme
Je to necitlive a tiez mi go to dusi, radsej bez a vytiahnut ho von vcas. Kondomy neznasam, kto vravi, ze to vobec nie je ako rezen v sacku, tak nech si da rovno igelitku na hlavu aj ked sa bozkava
@lenkaska1 V 1. rade by som nechodil s babou, čo fajčí @oko_paradajky Nie, ale chcel by som spoznať človeka, čo si myslí, že najhoršia forma antikoncepcie je najlepšia.
iba taká rada pre dievčatá, ktoré sú sprosté ako som ja bola v 17tich. typek mi kvetnato vysvetlil ako mu hrozne kondóm prekáža, aký je s tým strašný sex etc a som si povedala ok veď ja penis nemám tak to posúdiť neviem. nenapadlo mi, že keď ten kondóm nemá so mnou, tak ho nemal ani so žiadnou inou predo mnou nakazil ma skoro všetkým čím sa dalo, ešte teraz 4 roky potom mám následky a musím sa liečiť. takže pevne verím, že muži, ktorí tu popisujú ako sa to s kondómom nedá, sa dávajú na všetko vyšetriť pred tým než majú sex s novou babenou, lebo ináč ste kokoti @antifunebracka jj pomáhajú nám zničiť si život ale ako sory to zvládam aj sama
@antifunebracka to je ale jeden konkrétny prípad ale všeobecne to tak neplatí. Pomáhajú? no možno dočasne. Žiadna zbytočná chémia určite nie je dobrá pre telo.. a navyše tiež mi to príde ako dočasné riešenie. Lebo brať to celý život a vysadiť len keby som chcela dieťa, tak by som brala antiku asi 20-30 rokov a to by malo určite obrovský dopad. Ako fakt je to možno len pre mladé baby ktoré sú ešte nezodpovedné
Jasné že po nejakom pár ročnom užívaní to nemusí mať nejaké extra vedlajsie účinky.
@mrspunk no však toto, to je mega hnus... chudatko, nechcem si predstavit co si si zazila...
podla mna je uplne normalne aj poslat svojho partnera na testy predtym...
ale nie ako tá Nemka, ktorá poslala partnera na testy a ten si dal urobit vsetky testy okrem HIV, povedal jej ze je v poriadku a nakazil ju hiv ...
@lenkaska1@mrspunk Keď nájdete antiku vhodnú pre vaše telo, tak na tom môžete len získať - zmizne vám akné, unormálni sa vám cyklus a aj menštruácia bude menej bolestivá Medicína dosť pokročila a antika dokáže neraz hotové čary... každopádne ja dieťa nechcem, takže neplánujem pri žiadnej partnerke, že by to vysadila @oko_paradajky Njn, to je asi jediný prípad, kedy sa to dá.
@antifunebracka Tak ja tiež nechcem deti, ale hovorím všeobecne za ženy... Však to je jasné, že aj nejaké tie pozitívne účinky to má ale všetko si vypýta svoju daň ... keď ju prestane brať tak môže mať potom ešte horšiu menštruáciu napr... Už len tá záťaž na pečeň No tak ty nechceš dieťa a nechal by si celý čas partnerku brať HAK hej??! pritom kludne mozes ist na vazektomiu a mas cely zivot pokoj Ja dačo podobné aj plánujem urobiť v takej 30-35ke ak nezmením názor na deti... ale u žien je to predsalen náročnejšia operácia jak u chlapov sa mi zdá.
Podľa mňa keď je človek zdravý, tak by nemal brať lieky zbytočne a mal by si to vážiť nepoviem, keby to predpíše lekár kvôli niečomu, tak v pohode... ale čisto iba kvôli tomu aby sa chalanko mohol do mňa vystriekať kedy chce, tak to nie Nech už vynájdu aj tú HAK pre mužov, keď to tak veľmi chcete
@antifunebracka toto dúfam iba žartuješ ak sa žene podarí nájsť vhodná antika tak jediné čo sa dosiahne je minimalizácia všetkých vedľajších príznakov podľa mňa je antika vec, kt. sa úplne vymkla kontrole a ľudia ju už považujú za prvú voľbu, pritom by to mala byť jedna z posledných. pre telo je to OBROVSKÁ záťaž, proste hormóny nie sú cukríky a kým človek nemá ohrozené zdravie alebo fakt nemá inú možnosť tak by ich nemal užívať. má to plno nepriaznivých dopadov, aj dlhodobých, ale skoro vôbec sa o tom nehovorí lebo ľudia sú pohodlní a každý deň hltať tabletku im príde najjednoduchšie
@mrspunk Mrcionka tu mala pekný obsiahly vyčerpávajúci blog o HAK, kde by ti toto všetko vyvrátila, ale už ho vymazala Každopádne nechápem tomuto démonizovaniu niečoho tak dobrého a pre ženské telo prospešného Tak radšej nechajme hovoriť odborníčku: » www.milujemeaplanujeme.sk/najcastejsie-ot...@lenkaska toto by mohlo aj teba zaujímať D @nats WTF poznám babu, ktorá mala xicht ako šmirgeľ A upravilo sa jej to až po nasadení HAK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
neviem, ako je vyvinute vnutromaternicove teliesko, ale v pripade, ze sa nezapali a neprinesie komplikacie, by mohol byt sex vdaka nemu tiez prijemnejsi, kedze chlap nic nemusi riesit.
inak jasne, ze je to prijemnejsie bez kondomu, ale neviem, ci by som experimentovala s ultratenkym kondomom, to nemas ani potesenie, ani taku istotu, aku mas s hrubym
S kondomom sa nespravim vobec, uplne to zavadzia cele zle. S priatelkami čo som mal som ho mal nasebe 2x aj to po 5minutach zahodil... (a to navrhli oni samé nie ja, ale suhlasil som)
Teraz pri občasných som si ho dal a uplna bieda. Ja som fakt nič necitil.
Ja teda neviem ako vy chalani ale ked prirazam a na konci penisu proste citim ako to naraža dnu o tu "hrčku" vzadu tak nič lepšie pre mna a pre ženu nemože byť...
Teda v tom momente rozvašnenosti, silneho stisku, a jemneho skrtenia... no len takeho obškrteníčka
v ochrane som dost nezodpovedný ale po 8 rokoch dlhodobých vztahov sa nič nestalo. Sem tam na rok uživala ženská HAK a to bolo tiež zaujimavá skusenosť ked načasuješ orgazmus zarovno toho ženského. chce to síce trošku sústredenia ale najlepsia vec na tomto svete.
ide tu hlavne o zdravie a čo je najdôležitejšie o dušu človeka....
@hoperpohroma lenže zas kondom ma tu vyhodu, ze ked sa nieco stane, napriklad praskne alebo sa prederavy alebo co ja viem co, tak to uvidis... a furt to mozes zachranit tabletkou po. Kdezto ked zlyha ten pharmatex, to nezistis.. ci sa mylim ?
Niekto ma penis citlivý že sa spraví do 5minut tomu kondom len prospeje.
Howk.
Byvalemu K velmi vadilo, ale tak my sme celkovo boli dost rozdielni... A mojmu sucasnemu vobec, kolkokrat to aj sam navrhne ze si ho chce dat a ja potom aspon nemusim stresovat. A podla mna aj tak nie je potrebne ho dat od zaciatku, staci az na poslednych 5 min povedzme
» img-9gag-fun.9cache.com/photo/aAdKW8d_4...
1. S muzom ktory by si odmietol dat kondom by som nikdy nespala.
2. Bez kondomu je to lepsie, ale tak len so stalym partnerom kde mate poriesenu otazku STDs.
3. Pharmatex + sledovanie si cyklu (ak je pravidelny) + vcas vytiahnut - kondom sa stava nepotrebnym na vsetky dni okrem tych, ked by mala byt ovulacia.
@oko_paradajky Nie, ale chcel by som spoznať človeka, čo si myslí, že najhoršia forma antikoncepcie je najlepšia.
@antifunebracka jj pomáhajú nám zničiť si život ale ako sory to zvládam aj sama
Jasné že po nejakom pár ročnom užívaní to nemusí mať nejaké extra vedlajsie účinky.
podla mna je uplne normalne aj poslat svojho partnera na testy predtym...
ale nie ako tá Nemka, ktorá poslala partnera na testy a ten si dal urobit vsetky testy okrem HIV, povedal jej ze je v poriadku a nakazil ju hiv ...
@oko_paradajky Njn, to je asi jediný prípad, kedy sa to dá.
Podľa mňa keď je človek zdravý, tak by nemal brať lieky zbytočne a mal by si to vážiť nepoviem, keby to predpíše lekár kvôli niečomu, tak v pohode... ale čisto iba kvôli tomu aby sa chalanko mohol do mňa vystriekať kedy chce, tak to nie Nech už vynájdu aj tú HAK pre mužov, keď to tak veľmi chcete
@nats WTF poznám babu, ktorá mala xicht ako šmirgeľ A upravilo sa jej to až po nasadení HAK