Ahojte kedže nemám nikoho s kým by som sa mohla poradiť píšem vám . Budem mať17 rokov a chcela by som s partnerom mať sex ,ale nedostávam krámy mala som ich asi len 2 krát posledný krát v lete (A ano viem v najbližšej dobe sa chystám navštíviť lekára
@sofia1 tak v prvom rade, navstiv lekara, kt. zisti tvoj problem a da ti menzes do pordiadku...mozu to byt cysty, ci nieco horsie (takze neotalaj a urcite zajdi za gynekologom).....a az si das do poriadku zdravie, tak zacni uvazovat o dalsom.....a naozaj, ak sex, tak rozhodne s tym kondomom
ono, aj keď krámy nemávaš, je tam pravdepodobnosť, že otehotnieš, takže ochrana určite ale aj tak, jak poznám lekárov, dá ti HAK ...
a len tak btw. dieťatko mojej kamošky je živý zázrak toho, že môžeš mať nepravidelné krámy (aj raz za rok), a neviem jaké problémy, a aj desiati lekári nezávisle od seba povedia, že deti nebudeš mať.....a aj tak dieťa mať budeš taže si dávaj bacha
V tvojom veku je to normalne. Menstruacny cyklus by mal byt pravidelny od priblizne 18.roku života ženy. Určite choď radšej za gynekologom. Faktorov na menštruacny cyklus je vela, ale v tvojom pripade to bude isto len nizsi vek (ja som mala to iste v tvojom veku, tak sa nestrachuj ) .
A kondom pouzite urcite. Nespoliehaj sa na "možno". Ked budes mat "mozno" decko, tak mas mierne poondanu mladost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a len tak btw. dieťatko mojej kamošky je živý zázrak toho, že môžeš mať nepravidelné krámy (aj raz za rok), a neviem jaké problémy, a aj desiati lekári nezávisle od seba povedia, že deti nebudeš mať.....a aj tak dieťa mať budeš taže si dávaj bacha
A kondom pouzite urcite. Nespoliehaj sa na "možno". Ked budes mat "mozno" decko, tak mas mierne poondanu mladost.