inak prosím vysvetlite mi niekto zmysel tej závtorky keby to bolo že možnosť 15 a používame ochranu a ďalšia možnosť 15 a nepoužívame, chceme dieťa. ale takto no nič som sa sem zas prišla zasmiať
@Srandista keby si tu nedaval nejake jebnute moznosti napriklad co je to sex, tak by si mozno dostal ako tak seriozne vysledky ankety. Takto ked sa pozries na to tak vidis ako to skresluje lebo vacsina si tu robi srandu a tym padom vlastne ankety ci nejaka serioznejsia diskusia straca opodstatnenost a objektivitu!
@Johnysheek mne osobne je jedno kto ma aky nick, napisem seriozne co si myslim alebo je pravda. Myslim si, ze ziadna anketa by nemala byt sranda. Ak ano oznacit za fake alebo nieco podobne a vymazat. Som za, aby sa tu drzala nejaka uroven, ale vidim, ze sa na to kasle. Ja si myslim, ze srandista zalozil celkom normalnu serioznu anketu len odpovede sa mi nepacia to je vsetko, takze teraz som na jeho strane aj ked to vlastne sam posral na co som ho aj upozornil.
Asi sa cudujes, ze co s tym maju vlasy spolocne, tak aby som objasnil. Ta farba vlasov co mas je neskutocne sexi, takze neverim, ze sa na to este nejaky chalan nenalapal. Z coho je zrejme ze klames!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
Ja som spokojná, ďakujem za spýtanie
S tvojimi vlasmy? Neverim!
Asi sa cudujes, ze co s tym maju vlasy spolocne, tak aby som objasnil. Ta farba vlasov co mas je neskutocne sexi, takze neverim, ze sa na to este nejaky chalan nenalapal. Z coho je zrejme ze klames!
Aby som nezabudol: » antiduckface.com/...
Z fotky je vidno, ze mas rada seba, cinsku kuchynu a hranolky, ale bez kecupu, hudbu tanecnu, ale nie komercnu. Rada tancujes na house a na stole.