lebo sú chlapi, ktorí to zo žien urobili...nie každá žena, ktorá je sklamaná, dokáže sa z toho pozbierať a ísť ďalej
niektoré jednoducho upadnú a už v sebe nevidia zmysel, neveria si a tak sú rady, že sa o nich niekto zaujme, hoc na chvíľku...
preto treba rozlišovať, či sú to zranené ženy s "obranným" mechanizmom, ktorý spočína v povoľnosti, alebo manipulačné mrchy, ktoré si myslia, že sa svet točí len okolo nich a chlap sú len bábky, s ktorými sa treba pohrať a odhodiť, najlepšie ešte aj podviesť, využiť atď...
@2 zenska je radodajka len preto, ze to chce a jej to vyhovuje. nie preto, ze to z nej "spravili" chlapi.. to je picovina uplna. to vyzera ako keby zeny nemali mozog
@luc.ka v živote som neprečítala ani jednu jej knihu, ale ďakujem, že sa o mňa zaujímaš (( no nabudúce nerob unáhlené závery
@n0win0ou aj tak si za tým stojím, lebo som videla nejednu ženu, ktorá sa zamilovala, strašne...bola sklamaná láskou a tak sebe prestala pripisovať nejakú vážnosť, čokoľvek...a spustila sa
neviem teda, čo je na tom také nemožné či absurdné niekto nedokáže zvládať prehry, či zlyhania...
ale to, čo hovoríš ty, to je ten druhý prípad, čo som spomínala ( keď to tej ženskej vyhovuje, využije, odkopne atď.
@nikkaaa no samozrejme, že je veď o tom hovorím ( niekto jej zraní city a preto stratí city, ktoré by mal mať každý k sebe? je to hovadina, ale to sa stáva...a stávajú sa z nich potom mrchy, lebo si myslia, že majú na to nárok, je to tak správne a celý svet musí trpieť kvôli tomu, lebo trpeli ony (
čiže ešte raz, ja s nimi nesúhlasím, ale aj kvôli tomu "vznikajú" mrchy
@luc.ka neľutuj ma nemusíš ja mám šťastný a spokojný život, vyvážený a hoc sú moje myšlienky pre teba odpadom, nie je to bezduché tvrdenie, ale niečo, čo som si bohužiaľ naozaj všimla v okolí (
ale nemusíš kopať okolo seba len preto, aby si mala posledné slovo, ponížila ma alebo poukázala na pravdivosť práve svojho tvrdenia neponižuj samu seba ale skús prehrýzť, že niekto má názor, s ktorým sa ty nestotožňuješ ( a nemusí mať pri tom IQ 60 (
nezavrhujem tvoje myšlienky vo všeobecnosti, ale toto je proste veľmi hlúpa hlúposť v podstate @16 , len by som to nazvala alibizmom, primitívnym hádzaním "viny" alebo vlastnej lability, neschopnosti ovladať sa alebo ako to nazvať, na inú osobu.
na druhom odseku sa musím len pousmiať... čo už je to za konšpiráciu
je pravda, a aj sam poznam viacero dievcat, ktore hentak skoncili, lebo pocas dospievania dostavali malo lasky, ci uz z rodiny, nemali vhodnych kamaratov atd a potom boli "vdacne" za akykolvek zaujem zo strany chlapa, hoc vedeli, ze to dlho nepotrva/nemusi byt ten cit taky uprimny, ako sa zda a boli vyuzivane
Pretože sa stratil pôvodný zmysel sexuality, sexualita sa stala pre väčšinu niečím sebeckým, sposobom ako si k sebe pripútať človeka namiesto toho aby služila povodnemu učelu. Už dnes ťažko nájsť ludí ktorí to berú ako dar ..alebo ešte ťažšie ktorí su schopní si počkať do manželstva
čo je to kurva v prvom rade? žena čo spáva za peniaze? alebo taká, čo má vzťah a podjebáva? alebo čo spáva s hocikým? alebo taká, čo má friends with benefits? alebo...?
ona mozno len zle pouzila tu cast, ze to z nej spravili chlapi, pretoze je pravda, ze povodny problem spociva v menejcennosti, nizkom sebavedomi a chlapi to uz len vyuziju vo svoj prospech.
no veď áno, je to alibizmus ja tie ženy, OPAKUJEM, vôbec nezastávam, priam nimi opovrhujem...ale ony sa tým ospravedlňujú a žiaľ, niekedy je aj poriadne vidieť, ako nimi v období dospievania nedostatočná alebo falošná láska zamáva...a minimálne ich psychika dostane poriadnu ranu...a keď nie je dosť silná preniesť sa cez to, žiaľ, dopadne tak...čiže áno, toto je aj pre ne ospravedlnením, no pre nás aj čiastočným vysvetlením...
@trdelniiiq jemineny, ďakujem! v tej @24 ke si povedal to, čo som chcela pôvodne povedať aj ja...
že si začala veriť a prišiel chlap, zamilovala sa a potom ostala sama a zamávalo to ňou...a prišlo podceňovanie, ponižovanie, nedôvera v seba samú...a potom uspokojenie s hocičím, čo sa "dostalo" do cesty...
mozno ak sa baba narodi do prostredia, kde ju nikto nema rad, tak je zvyknuta na to, ze k jej zivotu nepatri nutne laska a preto to ani neskor, ked dospieva, necaka od muza a prijima od neho akykolvek druh pozornosti. nemyslim si, ze sex sa da za nejakych podmienok oddelit od citov, lebo laska je prijemna a sex tiez, takze pri sebe stale vnimas ten rozdiel ake je to s laskou a ake je to bez. cloveku, co ta nema rad, ani nebude zalezat na tom, ci to robi druhemu dobre.
@nathalicatko tak ale to je potom nejaká labilná žena ked sa kvoli chlapovi čo ju sklame spustí či už sa dá na alkohol alebo toto či inú závislosť. To je problém osobnostný a takým treba skor pomocť. Nie každá žena je silná
@topanocka@22 súhlasím, veľa krát to tak ľudia berú. Lebo však treba si vyskúšať či budeme "kompatibilný" a dajú prednosť telesnej potrebe pred tou duševnou. A potom už samozrejme, že im to v ďalšom období vzťahu ani nemusí prísť na myseľ, že by to mohlo byť aj niečo ako absolútne telesné a duševné darovanie sa druhému.
@topanocka@28 inak, už pubertálnom veku okolo 15 riešia dievčatá sklamanie nie veľmi peknými a správnymi spôsobmi. Jednoducho, tam sa to začína, v tom období kedy je človek citlivý lebo sa tvorí jeho vnímanie okolia, kvitnú emócie. A potom to je ťažké zastaviť...
no ja teda neviem, ani si len predstavit take nieco ze by som mala sex s niekym koho nelubim, resp. nemam k nemu ziadne city.
ale som toho nazoru ze niektore zeny to v pohode dokazu, take tie diskotekove pipky ktorym ide len o to aby ju v piatok/sobotu v noci pretiahol nejaky svalovec s poriadnym bavorakom (dvojvyznamovo).
a u mna teda odvrhnutie chlapom v zivote nesposobilo spustenie sa a prahnutie po akomkolvek cite ci sexualnom pude, praveze som malokoho nechala vobec sa ma dotknut, az taka som bola chladna a odmerana. ale teda ako niekoho sexualna hracka som rozhodne nesluzila.
@topanocka ja s tebou súhlasím zase opakujem, ja sa ich nezastávam ani v najmenšom...v mojom živote narobili poriadnu neplechu ( či už išlo o "kamarátky" alebo o iné ženy
ale táto labilnosť je čím ďalej tým viac rozšírená, lebo ľudia si veria už vo všeobecnosti menej, aj keď sa tvária, že sú silnými no tu nešlo o posudzovanie žien a ich chovania, ale o príčinu (teda názor) na to, prečo sú, milo povedané, štetkami...a toto je určite jedným z dôvodov... lebo psychika je mocný čarodej...
@georg21 presne tak je to úplne iný druh lásky ked sa rozhodneš byť s niekým s nesebeckým účelom a byť kvoli nemu len aby si si pravidelne mohol , no neviem ako to napísať tak si domysli Preto by sexualita podľa mňa mala slúžiť len účelovo , k plodeniu potomstvu. Nie ako vypln volneho času, bez toho sa človek zaobíde.
@nathalicatko No ja ich práveže lutujem, a to nemusí skončiť len že sa stanú mrchami alebo ,,lahšími devami " tu ide o to že su schopné prísť aj o to najcennejšie život alebo si inak ublížiť. A to je pritom jedna z tých najbanálnejších vecí v živote , sú oveľa ťažšie veci čo život prináša, ako sa vyrovanju potom s tým ??
@topanocka ak sa dá, treba im pomôcť, o tom niet pochýb...poskytnúť radu, pochopenie...ale ak odmietajú, nátlak by ich dokázal dostať do úzkych a tým jej aj nejako (hoc nechtiac) ublížiť...
ale pravdu povediac, od istého momentu ich už neľutujem....už viac nie...po tom, koľkým som sa snažila sama pomôcť, koľko žien som zastávala a snažila sa nájsť v nich niečo dobré a nenašla som to tam a ešte som ja skončila zle...a odvtedy pomoc ponúknem, vidím záujem, zotrvám...parkrát to zopakujem, nepodarí sa, snažím sa neriešiť to a niečomu takému sa v budúcnosti vyvarovať...
@nathalicatko Dobre robíš, kto nechce pomoc s takým nič nespravíš . Sú ženy ktorým aj keď budeš pomáhať tak len skončíš ty ako tá zlá.. lebo sú tak zmanipulované a zvykli si na ulohu obete a tak strašne si zvykli na deštruktivitu že im len ťažko niekto pomôže
@willbebetter mozno hlupa otazka,ale zaujimalo by ma,ako si si nasla (ak teda hej) nejaky dlhotrvajucejsi vztah,aK si bola chladna a odmerana zo zaciatku?
ja proste súhlasím s tým, čo povedal @n0win0u a nesúhlasím s generalizovaním a nesúhlasím s tým ultrapripečeným názorom, že z nejakej kozy bez charakteru spraví kurvu chlap, bodka.
@borovy co ja viem, po tom skrachovanom 5rocnom vztahu som bola cca pol roka sama - to bolo to "arkticke obdobie" ze malokto sa ma mohol co i len dotknut, ale mne to vyhovovalo.
no a potom bolo obdobie kedy uz som bola akotak vyrovnana a spokojna, chodila som von, tesila som sa s kamosmi.....az raz bez akehokolvek hladania prisiel muz ktory ma zaujal a ktory na nic netlacil. akokolvek hlupo to znie, mna zaujala prave ta jeho neznost, dobrota a jemnost co z neho salala. nehral sa na pana sveta a to mi velmi imponovalo. vobec som nemala pocit ze by bol len dalsi co ma chce pretiahnut alebo mi ublizit. a tak sme sa stretavali par tyzdnov a zacala som k nemu nieco citit, tak som si povedala ze nema zmysel sa niecomu branit len kvoli zlej minulosti. a sme spolu teraz 9mes, a cele to obdobie z mojej strany bolo o nauceni sa opat doverovat, po malickych malych krockoch a az po tomto speci vikende mozem povedat ze som do dokazala
je pomerne dost zien, ktore to dokazu oddelit a feministky z nich robia hrdinky, a naopak je aj dost muzov, ktori nedokazu oddelit lasku od sexu, ale tych spolocnost odcudzuje a povazuje ich za citlivky....nuz stereotypy este nevymreli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
niektoré jednoducho upadnú a už v sebe nevidia zmysel, neveria si a tak sú rady, že sa o nich niekto zaujme, hoc na chvíľku...
preto treba rozlišovať, či sú to zranené ženy s "obranným" mechanizmom, ktorý spočína v povoľnosti, alebo manipulačné mrchy, ktoré si myslia, že sa svet točí len okolo nich a chlap sú len bábky, s ktorými sa treba pohrať a odhodiť, najlepšie ešte aj podviesť, využiť atď...
neni zač.
nečítaj urbaníkovú, pre krista.
ty čo pletieš, preboha? označil si ženy za kurvy, takže ak to takto vidíš, máš evidentný problém.
na otázku "prečo?" ti dá lepšiu odpoveď kvalifikovaný odborník.
ja to viem oddeliť. lebo som vraj zlá a bezcitná
ale nesexujem, bo ma to neláka.
a nemilujem, lebo to neviem.
@n0win0ou aj tak si za tým stojím, lebo som videla nejednu ženu, ktorá sa zamilovala, strašne...bola sklamaná láskou a tak sebe prestala pripisovať nejakú vážnosť, čokoľvek...a spustila sa
neviem teda, čo je na tom také nemožné či absurdné niekto nedokáže zvládať prehry, či zlyhania...
ale to, čo hovoríš ty, to je ten druhý prípad, čo som spomínala ( keď to tej ženskej vyhovuje, využije, odkopne atď.
tak potom mi je úprimne ľúto, že taký odpad produkuje tvoj vlastný mozog. to je snáď ešte horší prípad...
čiže ešte raz, ja s nimi nesúhlasím, ale aj kvôli tomu "vznikajú" mrchy
ale nemusíš kopať okolo seba len preto, aby si mala posledné slovo, ponížila ma alebo poukázala na pravdivosť práve svojho tvrdenia neponižuj samu seba ale skús prehrýzť, že niekto má názor, s ktorým sa ty nestotožňuješ ( a nemusí mať pri tom IQ 60 (
@georg21
(
nezavrhujem tvoje myšlienky vo všeobecnosti, ale toto je proste veľmi hlúpa hlúposť v podstate @16 , len by som to nazvala alibizmom, primitívnym hádzaním "viny" alebo vlastnej lability, neschopnosti ovladať sa alebo ako to nazvať, na inú osobu.
na druhom odseku sa musím len pousmiať... čo už je to za konšpiráciu
je pravda, a aj sam poznam viacero dievcat, ktore hentak skoncili, lebo pocas dospievania dostavali malo lasky, ci uz z rodiny, nemali vhodnych kamaratov atd a potom boli "vdacne" za akykolvek zaujem zo strany chlapa, hoc vedeli, ze to dlho nepotrva/nemusi byt ten cit taky uprimny, ako sa zda a boli vyuzivane
no veď áno, je to alibizmus ja tie ženy, OPAKUJEM, vôbec nezastávam, priam nimi opovrhujem...ale ony sa tým ospravedlňujú a žiaľ, niekedy je aj poriadne vidieť, ako nimi v období dospievania nedostatočná alebo falošná láska zamáva...a minimálne ich psychika dostane poriadnu ranu...a keď nie je dosť silná preniesť sa cez to, žiaľ, dopadne tak...čiže áno, toto je aj pre ne ospravedlnením, no pre nás aj čiastočným vysvetlením...
v ktorom druhom odseku?
že si začala veriť a prišiel chlap, zamilovala sa a potom ostala sama a zamávalo to ňou...a prišlo podceňovanie, ponižovanie, nedôvera v seba samú...a potom uspokojenie s hocičím, čo sa "dostalo" do cesty...
ale som toho nazoru ze niektore zeny to v pohode dokazu, take tie diskotekove pipky ktorym ide len o to aby ju v piatok/sobotu v noci pretiahol nejaky svalovec s poriadnym bavorakom (dvojvyznamovo).
a u mna teda odvrhnutie chlapom v zivote nesposobilo spustenie sa a prahnutie po akomkolvek cite ci sexualnom pude, praveze som malokoho nechala vobec sa ma dotknut, az taka som bola chladna a odmerana. ale teda ako niekoho sexualna hracka som rozhodne nesluzila.
ale táto labilnosť je čím ďalej tým viac rozšírená, lebo ľudia si veria už vo všeobecnosti menej, aj keď sa tvária, že sú silnými no tu nešlo o posudzovanie žien a ich chovania, ale o príčinu (teda názor) na to, prečo sú, milo povedané, štetkami...a toto je určite jedným z dôvodov... lebo psychika je mocný čarodej...
ale pravdu povediac, od istého momentu ich už neľutujem....už viac nie...po tom, koľkým som sa snažila sama pomôcť, koľko žien som zastávala a snažila sa nájsť v nich niečo dobré a nenašla som to tam a ešte som ja skončila zle...a odvtedy pomoc ponúknem, vidím záujem, zotrvám...parkrát to zopakujem, nepodarí sa, snažím sa neriešiť to a niečomu takému sa v budúcnosti vyvarovať...
som naozaj milo potešený týmto fórom, neveril som že ženy ešte dokážu samostatne uvažovať na tak vysokej úrovni ako Evita
@luc.ka z tvojich slov cítím, že ti je svet dlžný
alebo sa celu dobu sprava ako obet, resp potrebuje sa tak spravat
alebo sa spusti koli uplne prazvlastnym dovodom
alebo sa riadi "ak som trpel ja, budu trpiet vsetci" je proste
KOKOT
a KURVY su take, ktore chcu byt kurvami
tie ostatne, ktore to "akoze nechtu" su len jebnute, pripadne kombo oboch + su KOKOT
ja proste súhlasím s tým, čo povedal @n0win0u a nesúhlasím s generalizovaním a nesúhlasím s tým ultrapripečeným názorom, že z nejakej kozy bez charakteru spraví kurvu chlap, bodka.
no a potom bolo obdobie kedy uz som bola akotak vyrovnana a spokojna, chodila som von, tesila som sa s kamosmi.....az raz bez akehokolvek hladania prisiel muz ktory ma zaujal a ktory na nic netlacil. akokolvek hlupo to znie, mna zaujala prave ta jeho neznost, dobrota a jemnost co z neho salala. nehral sa na pana sveta a to mi velmi imponovalo. vobec som nemala pocit ze by bol len dalsi co ma chce pretiahnut alebo mi ublizit. a tak sme sa stretavali par tyzdnov a zacala som k nemu nieco citit, tak som si povedala ze nema zmysel sa niecomu branit len kvoli zlej minulosti. a sme spolu teraz 9mes, a cele to obdobie z mojej strany bolo o nauceni sa opat doverovat, po malickych malych krockoch a az po tomto speci vikende mozem povedat ze som do dokazala
je pomerne dost zien, ktore to dokazu oddelit a feministky z nich robia hrdinky, a naopak je aj dost muzov, ktori nedokazu oddelit lasku od sexu, ale tych spolocnost odcudzuje a povazuje ich za citlivky....nuz stereotypy este nevymreli