uz sa tesim na to ako budu isti ludia pindat a je mi to uplne jedno...dievcata/chlapci nehanbite sa a pochvalte sa co doma mate ...
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] » i40.tinypic.
hmmm pekne pekne tolko kozmetiky som po kope este nevidela ja mam jedny hnede ocne tiene jednu riasenku a 3 balzamy na pery a jeden leskt aaa este cerzku
Ach nechce sa mi to fotiť,je toho vela,ale mám taký istý make-up max factor miracle touch a tiež tú červenšiu bourjois hmm..ako sa to povie po slovensky, tvárenku? Asi nie,ale v pohode produkty...
spiralu nemam ani jednu, je to nechutna vec podla mna
tiene mam asi troje, ale mozno uz aj po zaruke,kedze to nepouzivam
jeden korektor, co pouzivam raz za mesiac ani to nie
jeden make up -puder, raz za 3 mesiace
asi 3-4 lesky to jedine pouzivam
a ruz ani jeden asi
lak na nechty jedne cierny, jeden fialovy
a neviem uz
bože môj to inak plno báb čo poznám má taštičky plné takýchto vecí a mojá taštička by sa skladala
z jednej špirály(keď miniem kúpim druhú,starú vyhodím),
z jednej tej menšej palety očných tieňov(prírodné odtiene-trištvrte minutá),
jedna čierna ceruzka by sa našla,
jedna zlato strieborná a make up....dosť.........ale aj ja chcem taký výber ako máš ty už len kukať sa na to je super ....naozaj kto ťa sponzoruje?
Ja chcem len vysloviť môj skromný názor na kozmetiku a namalované baby. Nepáči sa mi na vás make-up a všetky tie "vylepšováky". Myslím si že kozmetika vznikla skôr preto, aby ste sa páčili sebe, než mužom. Ak je to tak, tak prosím. Ale mne sa páčia nenamalované baby...
@peter_piper Ja poznám kopu jebnutých báb čo v živote nevideli maskaru či púder. Je pravda že ludia pokladajú namalované dievčatá za hlúpejšie a majú predsudky,ale nie vždy je to pravda... Pre mna je dievča,ktoré má rado kozmetiku čistotné,moderné a starostlivé. Tiež nemám rada dievčatá čo klebetia len o make-up och a najnovšej móde ale tak isto kopu iných ludí s blbými rečami...
@lvanka zatial mam len certifikat make-up artist, este to zatial nerobim, no aby to bolo v diskusii to musi byt niekde uploadnute napr tu : » www.tinypic.com/...
nah, ja mam toho jednu policku a dva kozmeticke kufriky a pouzivam len make-up a maskaru a ciernu ceruzku.. na co to prehanat ? su ho hovadiny podla mna.. musim sa tych svojich uz zbavit
@37 diky staci ked poviem, ze som studovala filozofiu, ... ale zanechala som studium, preto, ze chcem konecne robit to co ma bavi a to je vizazistika...
nepotrebujem sa tu stale hadat s @peter_piper -om a dalsimi...
skoro vzdy je mimo temy...
@58 ked vlezies do diskusie co ta nezaujima je to ako keby si si kupil cdcko kapely co nepocuvas to podla teba robia normalni ludia bez komplexov, ze kupuju cdcka len kvoli tomu aby mali naco nadavat???
mhh drsne forum D pojme sa prebiehať kera je viac umela.... s robite prdel stači mi ceruzka, malokedy čierny ťieň,korektor na jebaky a puder a to je cela moja kolekcia
mas toho dost. na vizazistku ok, pre bezneho "usera" az prilis . pouzivam spiralu, balzam na usta (tych mam celkom fajn zasobu bo tie stale stracam) a sem tam puder a makeup ktory si zicnem od segry (lebo ten moj nepouzivam a po pol roku ked ho chcem nahodou pouzit zistim ze je divny a vyplesnem ho radsej . nemyslim ze potrebujem pouzivat kila srand na ksicht, som spokojna so sebou. ak to chcem vylepsit tak mam spiralu popr. ciernu tuzku a par tienov. ale tie zapadaju prachom. ale proti gustu... v telovych mliekach mam slusnu zasobu takisto ako v kremoch na ruky a inak nic extra
@xhtml moja sukromna kniznica ma cca 550 knih. to ze sa @tia999 rozhodla zalozit takuto diskusiu neznamena ze ma v hlave nasrane. ako je to sice od veci tema ale tak ked si zalozila temu kozmetika tak sa tu asi nebudu rozoberat knihy nie? a ked si taky inteligentny naco lezies do temy ked uz pri nadpise vies o co ide a irituje ta to?
dievky..v jednoduchosti je krasa..to je pravda odveka..naco to prehanat s kilami licidiel? to si pridete az tak skarede, ze na seba musite kydat tolko sajrajtov?
Podľa mňa je to úplne normálna téma, veď sme baby, nie? A to, že si kupujeme kozmetiku (a občas sa o nej radi rozprávame, navzájom si poradíme atď.) neznamená, že chodíme permanentne s polcentimetrovou vrstvou omietky na ksichte! A dokonca to (prekvapivo) neznamená ani to, že sa nemáme o čom inom rozprávať a trápi nás len otázka, kedy si zase kúpime niečo nové do "zbierky" a pochválime sa kamarátkam.
večná škoda že túto tému nevidí @leitho ... no ale k téme. nedá mi nepovedať nasledovné: @tia999
pomaľuješ si hlavu aby si vyzerala inak ("krajšie") ako v skutočnosti vyzeráš - to je POKRYTECKÉ. pritom je to úplne ZBYTOČNÉ, pretože večer si to aj tak dáš dolu. v konečnom dôsledku je to len TRÁPNA HRA, ale na čo? a prečo? pre koho? partnera už máš a tipujem že ťa má rád aj bez omietky. nezabúdajme ani na finančnú stránku celej veci.
pri maľovaní už ani všemocné "baví ma to" nepomôže. je to to najzbytočnejšie čo môžeš ako žena v živote robiť, a neverím že by niekto mohol byť taký tupý aby to aspoň podvedome netušil.
jediné čo to môže ospravedlniť je, že si na tom chceš spraviť biz. ešte že si to spomenula inak by som ťa odsúdil na celej čiare, čo by ti bolo aj tak úplne jedno. @lvanka
17 kníh? tak poďme spolu: malý princ ktorého si vlastne nikdy nepochopila, 9 dielov angeliky, možno niečo od matkina (je to predsa o sexe) a zbytok učebnice? oh pardon ešte davinciho kód
uff...myslim si ze si absolutne neprekonatelna...jedine co som tam postrehla ze mam taku istu ceruzku na oci z oriflame inac je tam na mna prilis vela trblietok.
akoze ono to vyzera pekne vsetky paletky a flasticky a tieniky ale ja sa aj sama sebe viac pacim ked zostanem v prirodzenej farebnej skale na druhej strane, keby som isla niekam na ples, ta paleta by nebola od veci
fuha, fakt pekna zbierka kozmetiky... tu velku paletu tienov chcem, uplne uzasna... skoda ze ja toho tolko doma nemam, musim si vystacit s dvomi spiralami, ciernou a modrou ceruzkou na oci, ceruzkou na obocie, ciernou,azurovou modrou a fialovou ocnou linkou, mineralnym make-upom, tekutym fluidovym make-upom, pudrom, nejakymi roznymi farbami na licka, telovym ruzom a tienmi-cierny,zeleny,modry,fialovy,cerveny a jeden taky kriklavo ruzovy... fotit sa mi to fakt nechce
@0 aj ja stéém taqké tiene.. tie najfarebnejšié. týý toho ale máš.. a ja som rada že mám jednu ceruzku na oči potom lesk na pery riasenku.. a toe šecKo
jaj holky chcelo by vas to v spanku preniest do nejake bytu kde bude iba jedna miestnost a dvere ktore ked otvorite vojdete hned do davu ludi. A somozrejme ze v tej miestnosti by neboli ziadne malovatka hmmm?? co by ste spravili??
uu slušná zbierka tak ja osobne toho veľa nemám ale neviem čo tu niektorý pindajú.Niekto sa zaujíma o autá tak má po celej izbe plagáty áut, a modely áut a bohvie čo všetko..Tak ty sa zaujímaš o kozmetiku tak jej máš veľa no a? wau a tá paleta farieb za dobre to vyzerá
@93 ak by tam bolo umyvadlo oplachnem si tvar studenou studenou vodou , ak by sa nahodou pritrafil krem tak este to, umyjem zuby, rozcesem vlasy a hor sa zit!
ja nemám nič.. našťastie.. k šťastiu mi to nechýba, na kráse mi to nepridá a keby aj.. tak si o mne ľudia pomyslia (síce mi sú niekedy názory ľudí dosť ukradnuté, ale v tonmto prípade, by som to bral do úvahy (ale vedzme, že by som to neurobil) ... pri neiktorých ľuďoch mi až sánka padá, čo to majú za vecičky doma... a popritom sú to niekedy zbytočnosti.. ráno vstať o hodinu skôr, aby som sa mohol (v prípade, že by som to urobil a tak ďalej.. je to zložité tu vypisovať stále a boli by ste viac domotaní, jak ja... tak to necham tak..) naondit... cely den s tym pretrpiet a potom vecer dojst domov a zotierat do dolu.,. viac mi vyhovuje rano vsat normalna hygiena .. aj pocas dna a vecer si lahynat bez zbytocnosti, ako je odlicovanie sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
ale v dobrom
tiene mam asi troje, ale mozno uz aj po zaruke,kedze to nepouzivam
jeden korektor, co pouzivam raz za mesiac ani to nie
jeden make up -puder, raz za 3 mesiace
asi 3-4 lesky to jedine pouzivam
a ruz ani jeden asi
lak na nechty jedne cierny, jeden fialovy
a neviem uz
tak u teba ma to ani tak neprekvapuje
závidím ale v dobrom
z jednej špirály(keď miniem kúpim druhú,starú vyhodím),
z jednej tej menšej palety očných tieňov(prírodné odtiene-trištvrte minutá),
jedna čierna ceruzka by sa našla,
jedna zlato strieborná a make up....dosť.........ale aj ja chcem taký výber ako máš ty už len kukať sa na to je super ....naozaj kto ťa sponzoruje?
nepotrebujem sa tu stale hadat s @peter_piper -om a dalsimi...
skoro vzdy je mimo temy...
O dievčatách - všeobecne > odfot svoju ... !!!!
ODFOTTE SVOJU KNIZNICU - 0 knih
@xhtml moja sukromna kniznica ma cca 550 knih. to ze sa @tia999 rozhodla zalozit takuto diskusiu neznamena ze ma v hlave nasrane. ako je to sice od veci tema ale tak ked si zalozila temu kozmetika tak sa tu asi nebudu rozoberat knihy nie? a ked si taky inteligentny naco lezies do temy ked uz pri nadpise vies o co ide a irituje ta to?
Myslím, že netreba brať všetko tak STRAŠNE vážne.
@tia999
pomaľuješ si hlavu aby si vyzerala inak ("krajšie") ako v skutočnosti vyzeráš - to je POKRYTECKÉ. pritom je to úplne ZBYTOČNÉ, pretože večer si to aj tak dáš dolu. v konečnom dôsledku je to len TRÁPNA HRA, ale na čo? a prečo? pre koho? partnera už máš a tipujem že ťa má rád aj bez omietky. nezabúdajme ani na finančnú stránku celej veci.
pri maľovaní už ani všemocné "baví ma to" nepomôže. je to to najzbytočnejšie čo môžeš ako žena v živote robiť, a neverím že by niekto mohol byť taký tupý aby to aspoň podvedome netušil.
jediné čo to môže ospravedlniť je, že si na tom chceš spraviť biz. ešte že si to spomenula inak by som ťa odsúdil na celej čiare, čo by ti bolo aj tak úplne jedno.
@lvanka
17 kníh? tak poďme spolu: malý princ ktorého si vlastne nikdy nepochopila, 9 dielov angeliky, možno niečo od matkina (je to predsa o sexe) a zbytok učebnice? oh pardon ešte davinciho kód
akoze ono to vyzera pekne vsetky paletky a flasticky a tieniky ale ja sa aj sama sebe viac pacim ked zostanem v prirodzenej farebnej skale na druhej strane, keby som isla niekam na ples, ta paleta by nebola od veci
komenty sa mi citat nechcelo lebo tipujem ze vacsinnou pindanie na druhych
staci ze som videl nick xhtml a to uz nema konca
a smola ja takuto kozmetiku nemam
ale ked clovek chce, tak chce ... ine je ked musi